Baby when the lights go out..

Har precis kommit hem från ridningen, om jag ska säga vad jag tkr..så gick dt jävligt BRA! Fick massa beröm & sånt - och jag menar då måste dt ha gått bra ? Just nu ee jag hemma själv, ee väldigt skönt - för behöver tid för mig själv ibland. Har haft dt riktigt kul med bästis hela skoldagen..skrattat skämt ut oss, och massa sånt. ( Som vi alltid gör, så dt ee inget nytt )

Nu ska jag hoppa in i duschen och stå där väldigt länge ;-)

 Stor Puss!

Lite grejer som jag köpt..

Har precis kommit hem från en underbar shopping runda ! Handlade en bh, jeansleggins, depliner, makeupe borste, skor, trosor + fick en tidning på köpet.


Imorgon ee ju skola, pallar ärligt talat inte..men måste ju, såklart. Har ju börjat 8:an ;-) Ikväll blir dt en film & kanske lite glass, om jag ee sugen. Gaahh! Har så ont i min hals, så dt inte ee sant. Känns som om mina mandlar ee svullna elr något ? Men men, nu ska jag förberade mig för vad jag ska ha på mig i morgon.

Hoppas att ni har haft en bra dag, för dt har allafal jag


Stor puss!

Nu sticker vi..

Har precis gjort mig färdig & allt sånt. Tänkte visa dagens Outfit. :-)

Dagens Kläder:

Tröja : Gina tricot
Jeans: Jc


♥ Va fan gör jag uppe..? ♥

Jag kan inte fatta att jag ee uppe nu , när bara klockan ee tio i 9. Anledningen till att jag sprang ur sängen va att jag trodde att klockan kanske va typ 11. Men dt var den ju narturligtvis inte. Ska strax gå och ta en varm & skön dusch..dt ee lika bra att jag gör mig iordning nu och äter frukost, så behöver jag inte göra dt i sista minuten sen. Haha, jag tänker ;-) Har alla sovit gott annars ? Dt har jag, faktiskt. Har inte direkt sovit ut så..men jag ee allafal lite pigg. Jaha, kvart över 12 åker vi och hämtar Nattis - sen åker man in till Malmö och shoppar. Jag ska ju självklart köpa sånt som jag behöver & inte slösa pengar på massa annat. Som kanske andra tjejer gör. ( Inget illa menat till er ) Jag vakande faktiskt inte av mig själv, utan av att Gessi & Fia står och skäller / springer utanför mitt fönster. Hatar att vakna så! Så jobbigt. Så ee jag allafal... Vad ska ni göra idag då ? Ni vet ju redan vad jag ska göra, så dt behöver jag inte skriva en gång till. :-) Jag tänkte visa dagens Outfit idag, har ju inte kunnat dt innan för att Mathias tog med sig kameran till Norrland. Men nu ee den hemma, så nu kan jag fixa lite bilder. - Och inte ta massa gamla.

Vet någon vem Therese Johansson Rojo ee ? Dt ee allafal en flicka som blev mördad av killen som hon kysste på en fest. Jag kan inte fatta att någon kan göra så ? Therese finns överallt nu, te.x. på youtube & google. http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/annikamarklund/article5666710.ab

Killen som Therese kysste var en kille som hette Tim - och han gick på hennes skola. Tim hade redan en flickvän som inte Therese visste något om. Flickvänen fick reda på vad som hade hänt, och var inte alls glad. Hon skrev ett sms till honom, att han måste döda Therese. Efter festen som Therese & tim hade vatt på så frågade han om de kunde gå in i skogen och snacka om kyssen. Therese sa ju förstås ja och följde med honom. Den natten ströp Tim Therese med en pinne så att hon föll till marken. Efter dt så sparkade han henne så hårt att hon blev medvetslös. Plötsligt så ringde hans mamma, och han försökte låta så lugn som vanligt. Han sprang hem, och lät therese ligga där helt ensam. Vännerna till Therese letade ju efter henne, och hittade henne blodig i skogen. de försökte rädda henne, genom att ringa efter en Ambulans...men hon dog på sjukhuset. Nu frågar domarna & juryn efter vad som egentligen hände den natten. Polisen har tat fast Tim, men flickvännen försöker man än konfrontera.

Nu va hennes liv försört / borta, bara av ren avundsjuka..

Therese blogg: www.thresrojo.blogg.se

♥ Ebba.C.Andersson♥

♥ What happens in Vegas ♥

Har precis gjort 30 situps, ee skit stolt över mig själv. Har gjort dt 2 ggr idag- och vet ni vad, dt börjar löna sig nu. Min mage börjar bli jätte fastare och fastare! Ligger och myser i soffan och tittar på What happens in Vegas..den ee riktigt bra, faktiskt. De som gillar romantiska komedier ska definitivt se denna. ( Y ) Och Cameron Diaz ee en jävligt bra skådespelerska, hon har ju vatt med i jätte många filmer som te.x: I hennes skor, Charlies änglar, Min bros flickvän, Snygg Sexig Singel, The holiday och massa andra såklart. Men har inte sett Ashton Kutcher i lika många, kmr bara ihåg att han har varit med i Smekmånaden...Där han spelade emot Brittany Murhpy. Tror att Cameron Diaz ee typ..35 / 36 år, och hon ee fortfarande lika snygg.
 
Ska strax gå och lägga mig, fast jag inte ee trött. Behöver ju ändå bra sömn, annars orkar jag inte morgondagen :-) då kmr jag bara vara lättretlig..och dt ee aldrig kul. Vill inte bli ovän med någon..Var meningen att jag skulle se Date Movie, men den var slutade ju tidigare, innan den 2 filmen jag såg hade slutat. Venne, om Mathias kmr hem ikväll elr imorgon - så jag vet inte om jag ska låsa elr låta dt vara öppet - vilket fall som helst har han säkert nyckel, tror att pappa har snackat med honom innan också.
Men nu får ni sova så gott ♥


Ebba.C.Andersson

♥ Ska äta strax...- och ee fortfarande trött

Har spenderat exakt hela dagen i soffan, ska strax äta lite..pappa står och lagar mat nu. Mathias har stuckit någonstans - skulle väl va med någon kompis / elr sticka på någon fest. Trots att jag ee trött, så ee jag förväntansfull för imorgon - för jag ska verkligen shoppa loss ! + att jag skulle hjälpa nattis att köpa en present till hennes pappa som fyller år idag. Så dt blir en liten sen present från henne :-) Tror att jag ska sätta på " PS. I love you " den filmen ee jätte mysig och kolla på. Men man måste vara inne i filmen för att fatta den..svårt och förklara men hoppas att ni förstår.

Sakerna som jag hoppas hitta.

* Trosor
* Bh
* Skor
* Smink
* Tröjor
* Linne
* Byxor
* Kjol
* Armband, örhänge
* Väska ( sminkväska )
* Parfym

De sakerna vill jag hitta / köpa, men jag ska inte hoppas för mkt - ifall jag inte hittar dem.
Tror att dt blir att vi fikar på Expresso House elr något sånt, ska verkligen njuta av att dt ee helg och att jag får spendera tid med bästis..och inte tänka på massa annat. :-) Saknar Mami! Jätte länge sedan jag pratade med henne sist. Sist jag snackade med henne så hade hon jätte problem med halsen, hon lät inte bra allafal. Pallar inte gå en runda med hundarna ikväll...mina ögon ee helt suddiga - känns som om jag kmr slockna när som helst. Men egentligen ee dt inte så konstigt att jag ee så trött imed att typ halva sommarlovet har jag lagt mig skit sent ! Jag la mig inte förrän typ 3 ? Elr något ?
Nu ska jag äta allafal...men  ni får ha dt såbra så länge !


Ebba.C.Andersson

Ge mig !

 

Jag tkr dessa sakerna ee jätte söta ! Hitta allt på Therese Johansson Rojos blogg, SKITSNYGGT säger jag bara!
Men problemet ee att jag vet inte vart dt finns...fan också. Natassja ringde nyss, frågade om vi kunde va. Men dt blev ett big no no, för jag ee helt slut - har ont i hela kroppen. Sen ska jag iväg imorgon, så om jag ee med någon ikväll kmr jag inte orka va med nattis imorgon, och inte orka shoppa (a) Ska kanske ringa nattis ikväll elr så ringer jag i imorgon - får se om jag orkar.

Har också hittat olika skor som jag verkligen adore'Me like :-)


Trött fortfarande ?

Jag ee frotfarande trött fast jag sov väldigt länge idag ? Fattar inte vad som händer med kroppen..Jag ee helt pajad av någon anledning? Längtar allafal till imorgon, ska umgås med bästis och shoppa massa. Hon frågade ifall vi kunde åka in till ystad och kolla bio..dt låter ju kul :-P så ee förväntasfull!
Världens bästavän har jag, känner mig väldigt lyckligt lottad. Den enda jag kan lita på till 100 procent <3

Dagens outfitRosa mjukis tröja + byxor
Gina tricot 199 

Godmorning..♥

Har riktigt sovit ut inatt, riktigt skönt! Har alla andra också sovit gott ? Nu har Mathias & den andre bebisen kommit hem, kom hem igårkväll när jag stod och borsta tänderna och tog av sminket. Mathias kramade mig i typ 3 min  måste ha saknat mig? Haha. Idag ska jag bara chilla - krypa ner under täcket och kanske titta på någon skräckfilm. Antingen tittar jag bland mathias filmer elr så kanske jag hittar något på tv:n.
Kanske tar ut hundarna på en runda senare ikväll, elr så gör mathias dt. Maybe.. imorgon ska jag ju iväg med nattis till malmö, ska ju shoppa som jag skrev igår :-) vad ska ni göra idag / imorgon ? Just nu står mathias i duschen pappa ee i skurup och handlar mat - och jag sitter i soffan och bloggar lite. Therese & Jon ee någonstans på landet med kompisar, har inte snackat med de på länge..hoppas att man träffar de snart.

Venne, om jag ens kmr äta godis ikväll. Vanligtvis ee jag den personen som går i kylen hela tiden - och inte kan hålla mig från att äta godis. Men den personen ee jag inte längre ? Jag rör knappt godis nu för tiden. Tror att jag ska äta grönsaker och dippa istället ( Y ) Har blivit fruktpersonen istället. Sitter och glor på Tyra Banks show, ( som ee på 3:an ) dt ee repris med jag tittar på dt ändå - idag handlar dt om att: Sarah Pallins dotter Bristol och hennes pojkvän Levi fick ett barn, när de var 17. Men nu har dt blivit problem mellan familjerna och nu får Levi knappt inte träffa deras son Tripp. + att nu har dt blivit en fight mellan Levis syster Mercede och Levis ex ( Bristol )
Jag tkr dt ee jätte taskigt att Bristol gör så mot Levi & hans familj. Jag fattar dt inte alls ? Att inte låta pappans familj träffa sin son barn - ee lite överdrivet ! Men dt ee bara vad JAG tkr.. ni kanske tkr något annat..?

Stor puss!♥


http://www.youtube.com/watch?v=6ZNl4Vh5wsM&feature=fvw <-- Bästa låten just nu !


Cozy in the sofa

Ligger i soffan och stor myser, ee hemma själv med bebis - ligger och tittar på Jerry Springer. Ska strax äta en Billys Pizza. Börjar bli lite trött...klockan ee bara 19:07 dt ee tidigt  i mina ögon. Men men, på söndag ska jag allafal till malmö och shoppa. Nattis ska narturligtvis följa med, hon kanske hittar något också :-) vem vet ? Tror att jag ska till Burlöv - ee så trött på Entre' alltid samma kläder, får knappt något nytt. + att där ee skit mkt folk. Men nää, nu ska jag inte säga massa negativa saker. Entre' ee faktiskt jätte stort och mkt affärer, så dt ee tummen upp för dt. :-)

♥ Hemma från skolan..

Nu har jag äntligen kommit hem från skolan, vi börjar ju inte med riktiga lektioner förräns på måndag. Kmr inte palla dt, har blivit så jävla seg på att göra läxor. Min dt ee ändå ett måste i min värld. Har ju precis börjat 8:an ? Då måste man börja allvar med skolan. Trots att jag har lyckats bra på prov osv - så vill jag ändå göra bättre ifrån mig. Imorgon ska jag bara ta dt lungt ! Ska riktigt sova ut, för har vatt sjukt trött de senaste dagarna. Idag har jag vatt med min klass i Lund, och vatt på något universitet ..? Låter kanske väldigt tråkigt / löjligt, men dt var faktiskt väldigt coolt. Just nu sitter jag nerbäddad i soffan och tittar på Project Runway, ska kanske äta färdigt min Ben & jerry glass lite senare. Blir mitt  "godis" i helgen, har ätit så mkt annat skit när jag vatt på tivoli så..ja. Har börjat äta mindre godis nu, ee inte lika sugen som jag har vatt innan.

Annars, vet jag inte vad jag ska göra ikväll..sova kanske :-P elr något annat. Kanske gå en kvälls-runda med bebis ( om jag orkar ) Jag har kännt mig konstig på sistone, känns som om jag inte känner mig själv längre ? Kan inte förklara..
Vet bara inte vad jag vill.

Stor puss! ♥

 Hur söt är inte denna glassen (a) ?

♥ I did survive !

Har precis kommit hem från ee riktigt super bra dag ! Jag klarade nästan att åka karuseller jag egentligen inte vill / våga åka. Jag överlevde ;-) Haha, har någon av er någon gång varit på bakken ? i såfall, har ni åkt rutshibanan ( elr hur dt stavas ) den ee helt crazy! Riktiga stup + så skakar hela skiten. Jag och Nattis åkte den typ 10 ggr - för att fotot skulle bli bra ! Och tillslut blev dt de, så vi stack och åkte en annan bergodalbana. Varulven, tror jag att den hette.
De som inte vatt på bakken, måste åka dit. Finns riktigt roliga karuseller.. Nu ee jag helt slut efter en väldigt lång dag. + Imorgon ska ju hela klassen till lund och kolla på ...något ? Kmr inte ihåg vad :-S men något va dt allafal.

Bebis ligger på golvet nu och tittar på mig, hon ee så go. Jag tror att hon njuter lite av att inte ha gessi nära sig hela tiden. Att hon får vara lite själv, ee nog vad hon behöver. Alldeles strax ska jag ta bort mitt smink & borsta tänderna, ska hoppa ner i sängen och sussa. E sjukt trött..så behöver min "skönhetssömn", har pratat lite med Denise Janatuinen på msn, hon ee verkligen jätte snäll. :-)

Stor puss ! ♥


Bakken !♥..

Om knappt några minuter ska jag sticka ner till bussen & åka till skolan. För idag ee dt bakken som gäller för 8f! Ska bli sjukt roligt, e jätte nervös av en anledning ?! Hoppas att alla får en bra dag, för dt ska jag ha allafal.
Stor puss!♥


Fösta dagen i skolan..♥

Idag var dt en väldigt seg dag..imed att dt var första skoldagen. Dt ee ju alltid segt då, imorgon ska dt allafal bli skit kul ! För 8f ( min klass ) och 8e ska till bakken, ska bli riktigt kul..ska gå med Rasmus , Nattis och massa andra.
Ska allafal bli riktigt kul, annars har jag haft en väldigt bra dag. Vad har ni gjort idag ? Kom hem från bästavän för en stund sen, har haft dt riktigt trevligt hos henne. Har även vatt ute med bebis en runda, stackare..hon har vatt ensam hela dagen - utan att gå ut och kissa & allt.  Jag kmr inte kunna sova inatt.. bara för att jag ee helt uppspelt för imorgon :-D  

Just nu sitter jag och kollar på Extreme home makeover, jag tror faktiskt inte att dt kan ta 7 dagar att bygga ett helt hus + gräsmatta & flytta in massa möbler ? Verkar lite overkligt. :-S Ska förmodligen shoppa i helgen, dt bli kanske att nattis följer med..snackade med henne innan idag, men vi bestämde inget sådär direkt. Ska verkligen shoppa sönder mig nu, behöver verkligen allt, som : tröjor,linne,byxor,trosor + bh, skor, ny foundation och mascara. Jag ee inte så bortskämd, men de sakerna behöver jag verkligen - men jag behöver ju inte köpa allt samma dag?! För gud vet vad, hur mkt pengar dt skulle bli..sammanlagt ! Pappa ee någonstans..venne var (a) känner att jag har gått upp i vikt...men dt ee kanske bara som jag känner ? Men jag har faktiskt gått ner ett halvt kilo :-S känns fan inte som dt

Men allafal nu ska jag fortsätta titta påp tv, + ska snart gå och borst tänderna & ta av sminket osv.
Stor puss! ♥

 Ett av husen som Extreme home makeover har gjort.

Godnatt alla! ♥

Nu ska jag strax gå och lägga mig, för klockan ee snart 9 - ska liksom upp halv 6 imorgon. Annars hinner jag inte fixa mig, ducsha elr äta frulle. E lite uppspelt för imorgon, för att träffa allihopa. Egentligen så ee dt inte så märkvärdigt, de ee ju bara mina klasskompisar.
Nu ska jag gå och lägga mig.


Stor puss! ♥

Några bra lunchtips ?

Just nu står jag vid spisen och lagar...något :-S Vetefan, om detta kmr bli gott ? Igår efter ridningen åkte jag och Pappa in till en affär och handlade lite. Så hittade jag en liten fryst påse med mat i...och där stod att dt var pasta , lax , och räkor i - jag älskar ju räkor..men nu vet jag inte ifall dt kmr bli gott! För dt ser rättså kladdigt ut :-S Men man måste ju såklart smaka innan man kna säga att något ee äckligt..elr hur ?! Just nu stinker här räkor i hela huset..Smakade just en bit, dt var faktiskt inte så illa som jag trodde. Har kännt mig väldigt duktig när dt gäller maten jag har ätit, okej...kanske inte igår  när jag åt  Ben & Jerry men man måste ju faktiskt äta lite med kalorier i. Jaha, sista dagen på sommarlovet "/ lite tråkigt, men samtidigt kul.

Har allafal haft egtt riktigt bra sommarlov, har både fått spendera mkt tid med både mamma & bästavän, riktigt fina minnen med båda av de. Ska bli kul att träffa dt andra folket i skolan också..på ett sätt ee dt lite skrämmande och börja 8:anallt med betygen och massa annat. Men dt löser sig väl...Nu ska jag gå och fixa lite grejer som pappa bad mig om.

Puss!♥


Frukost & gå ut en runda med bebis..

Vaknade en timme senare idag, ee riktigt pajad efter igår, har så jäkla ut i mina armar. Jag har ju drat som en galning för Bailey skulle lyssna + att han ee ju så lite konstigt..så man måste ju va bestämd med honom. Ska snart äta frukost, och gå en runda med Fia..hon sitter här brevid mig och viftar på svansen.
 Nu ska jag äta..ha dt såbra så länge ! Puss!


Puss på er ♥

En liten "Godnatt puss" från mig, ( ska inte gå och lägga mig än ) men ska ta bort mitt smink - och krypa ner under täcket. Mkt skönt ! Tänker inte sova länge imorgon, för jag måste gå upp tidigt nästa dag, för då börjar skolan..Börjar ju den 26 augusti. Idag har jag fått mkt motion, jag har ju gått en runda med Fia imorse , ridit i nästan en timme + gick en liten natt-runda med henne för en stund sen, börjar ju bli en vana nu. Behöver verkligen nya kläder nu, speciellt tröjor , jeans , linne , skor och massa annat. Dt ee en evighet sen jag handlade sist ! Okej..nu ljuger jag, dt var ju inte länge sen. Dt var när jag var uppe hos mamma förra månaden. Men jag säger bara dt, för dt ee sant - jag behöver verkligen dt. Ska fråga pappa om vi kan åka in till Malmö någon dag.Kanske kan dra med Nattis & ta en fika elr något på stan.

Hade vatt mysigt, Mamma har inte ringt på länge nu..pallar inte ringa själv. Men men, vi pratar ju på msn, så dt ee ju lungt. + att Therese & Jon ee någonstans med Lotta & Labbe, så de kan ju inte komma hit just nu. Och Mathias ee ju i Norrland med Gessi, som jag har sagt tidigare. Jag vill verkligen ha en Chihuahua, jag vet att vissa tkr de ee skit fula, men dt bryr jag mig inte om ! Ni får tycka att de ee fula, men dt tkr inte jag + att min åsikt om dt - kmr aldrig ändras. Ni ser själv på Stina Lee , Kenza & Linda H - de har såna, så vrf skulle inte jag ? Men i och för sig, Kenza har ju en Papilon..men jaja dt ee nästan samma ras. Bebis ee jätte glad nu när inte Gessi ee här ( imed att Gessi ska antingen ligga på henne, elr tränga sig som fan ) Men, jag tror ändå att en del av Fia saknar henne. Jag kan inte glömma att jag nästan trillade av idag, pågrund av att Bailey slog en bakut. ( för er som inte vet vad dt innbär, så ee dt när hästarna slår ut bakbenen ) Svårt och förklara, men jag hoppas att ni förstår. Min syster & Jon skulle ju skaffa en Chihuahua som hette Dieasel, men ägaren gjorde något hemskt..dt var riktigt tråkigt allfal, så dt blev ingen hund. Dt hade ju inte funkat med Thelma & Dieasel i huset, så dt var meningen att de skulle sälja henne, men så blev dt ju inte.

Godnatt allihopa. Puss! ♥


Häst som slår bakut.


Min älskade Ben & Jerry tillundsättning...

Har precis kommit hem från ridningen, gickl väl lite si & så, blev nästan avkastad! Men skitsamma, måste ju trilla av någon gång..elr hur :-) Har äntligen vatt och köpt en Ben & Jerry glass, jag mådde mkt bättre efter att smakat den. Man kan säga att just nu ee glassen, ett plåster på såren. Men ska inte äta för mkt, för den ee ganska mäktig..har typ tar 6 tuggor & ee nästan mätt !

 Skit go ee den! Tänker gå en liten runda med Fia, innan jag går och lägger mig. Blir skönt, måste lägga mig tidigt ikväll..dt ee ju näst sista dagen jag ee fri från skolan. - På 1 sätt, ska dt bli ganska skönt att komma tbx till skolan, men på dt 2 sättet vill jag bli hemma "/ men måste ju gå iskolan..annars får man en prick - och den ee markerad som skolk. Och dt vill fan inte jag ha. + att dt ee ju Bakken som kallar mig till skolan! ;-)

Men nu ska jag gå och göra något vettigt, om jag kan..ha dt bra så länge! Puss!

Ps. Kan inte ta några bilder :- (                  (asså vad jag har som outfit )

Gå ut en runda..

vaknade vid 9 idag - dt ee fan rekord! Än så länge, ska gå ut en runda med fia..imed att dt ee så fint väder, men ska hoppa in i duschen först. Vid 17: 40 börjar min ridlektion, så måste va där en aning tidigare..ifall han skulle stå inne i sin box. Dt vet man ju aldrig :-) Vad ska ni hitta på idag ?

Nu ska jag fixa  mig, innan jag sticker ut med henne. Ha dt bra så länge ! Puss!

Mysig kväll...

Har nyss varit ute med bebis, var riktigt skönt..helt stilla i luften, trots dt flåsade hon som fan ! Men jag tyckte dt var skönt :-D Nu har Mathias åkt till Norrland med Gessi, kmr sakna båda..för de kmr nog vara där rätt länge. Så dt blir bara Pappa, jag & fia hemma. Börjar faktiskt bli lite trött / trög i huvudet - trots att klockan bara ee halv 10. Så ska ta bort mitt smink så småning om. En sak som jag inte fattar med mig ee att jag ee helt borta när jag sover. Te.x som igår, dt var rättså sent, och mathias hade väckt mig för hade däckat i soffan..Ja, så han bara: Ebba, du får gå och lägga dig nu. Jag tittar bara yrvaket på honom och sen på Tv:n, sen trycker jag bort honom. Så säger han igen:

Mathias: Ebba! Gå nu!
Jag: ( yrvaken )  Sluta, låt mig va!
Mathias: Kom igen nu!
Jag: ( yrvaken ) Men lägg av!
Mathias: Jaja...men då får du ligga här.


Senare idag, när vi körde en runda för han skulle kolla en sak, så säger  han bara, kmr du ihåg att jag sa till dig inatt ? Jag bara nää..;O Han bara, nä med du var helt borta iallafal. Dt kom jag inte ihåg, imed att jag "sov" Men jag ee helt konstig när jag antingen sover elr ee yrvaken. Men tillslut så vakande jag, och kröp ner i sängen.
Nattis kan också va lite så, när hon inte ee vaken. Ibland, så kan hon sitta och snacka med mig, fast hon inte ee vaken. :-P dt ee lite konsitgt, men ja..alla ee ju inte normala.
Puss!

Har nyss vaknat.. yrvaken.

Har nyss vaknat..och klockan ee vad - 14:12 detta ee nog det längsta tiden jag har sovit.Tidigt imorse vaknade jag helt yrvaket och öppnade mina gardiner, sen gick jag och la mig igen ? Fattar inte  vad jag gjorde. Var inte såklart inte vaken 8-) Mathias verkade så förvånad när jag kom upp, han bara hej ? vet du hur länge du har sovit ? Jag bara: mm.. åt lite senare & så. E sugen på att sticka till stranden och sola lite, min bränna börjar dämpa sig nu :-( ... Jag dras till vattnet,  men vet inte vrf. Dt ee liksom bara lukten, hur vågorna dras upp till stranden, allt folk. Tkr dt ee riktigt mysigt. Tänkte gå en liten stund med hundarna, så JAG  vaknar..+ dt ee nog skönt och gå ut idag , imed att dt ee strålade sol här.
Imorgon ska jag rida, dt blir ju Bailey 4 ggr, sen bytar jag häst. Ska bli ganska spännade, för nattis har visat lite..imed att jag gjorde lite fel förra gången, så vill jag göra rätt den här gången. Man vill ju inte att läraren ska skrika på en ? Hoppas bara att jag kmr ihåg vad hon visade mig. Ska hoppa in i duschen efter att jag har varit ute med bebisarna, vill känna mig fräsch.
Idag kmr Papi hem, just nu ee dt bara jag hemma. Imed att Mathias har kört och handlat lite, som jag & pappa ska äta ikväll. Ikväll ska dt bli tacos - och där ee ju grönsaker i, ska försöka att ta mer grönsaker än köttäfärsås. Så blir dt säkert bra, för vill hålla mitt löfte.
Ha dt bra så länge ! Puss!


Nästa mål..att var tjock elr vara pinn-smal ?

Har precis kommit hem från bästis, har haft en riktigt rolig helg. Har sjungit massa & yrat runt. Har även gått en runda i skivarps city..Jag har väldigt många tankar i mitt huvud just nu, jag vet att många säger att man ska vara stolt över sin kropp, men dt ee fan inte jag. Trots att folk säger att jag ee smal så tror jag inte på de. Ibland får man bara höra dt för att de vill vara snälla mot en och inte såra en. Den sista tiden har jag tänkt extra mkt på mitt utseende, jag har tyckt att mitt ansikte har blivit rundare, men dt tycker varken pappa , mamma , therese elr natassja. Men men, dt ee bara en sak man kan göra om man känner sig tjock - och dt ee att TRÄNA. Såklart måste man inte äta nyttigt exakt hela tiden, man måste ju äta lite med fett i också. Men ja...min mage har ju gett resultat nu, jag har nästan fått magrutor - och dt ee jag jäkligt stolt över kan jag säga. Nu ee dt bara andra ställen som jag måste träna mer på. Sen kmr jg nog bli rättså nöjd.
Man vill ju inte vara en anoreksiker, men man vil ju ändå vara smal..Har nyss vaknat..

Förlåt, för en dålig uppdatering. Ska bättra mig. Har precis ätit frukost, snart ska jag gå och göra mig iordning, för jag vet inte om jag ska åka till nattis idag elr inte. Men men, dt löser sig säkert :-) Men ska ändå fixa till, för vill ju inte gå i pyjamas hela dagen ?
 
 E dt bara jag, elr verkar Spencer vara jätte stolt ?! Jag gillar inte han alls..han har alltid så mkt skit för sig. + Han gjorde ju så att Lauren & Heidi blev ovänner. Tänk själv att förlora sin egen bästa vän, Dt ee inte kul, kan jag säga. Har hänt mig en gång, och dt får ALDRIG hända igen.
Spencer tar ju med Playboy tidningen exakt överallt..dt ee lite överdrivet! Fast dt ee bara min åsikt, ni kanske tkr något annat ? Jag tkr att Heidi har förändrats skit mkt, hon har blivit så kaxig..hon var mkt snällare innan när hon var med Lauren. Dt går ju riktigt bra för Lauren, hon har ju gjort en Modeshow och massa sånt. + Att hon har skrivit en bok om hennes liv i L.A . Jag tror också att hon har skrivit lite om  Heidi och ´hur hon förlorade sin bästavän. Jag vill gärna läsa den - tycker att dt skulle varit väldigt kul..för jag vill själv flytta till L.A, när jag bli äldre. Jag tkr om Laurens stil i kläder, hon har sin egen stil & kopierar inte någon annans.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag packa ta på mig riktiga kläder istället för pyjamas :-P
Vad ska ni göra idag ?
:-)


...Trög dag...

Kom hem från natassja för cirka 2 timmar sen, ungefär. E redigt trött / trög nu, imed att vi har sovit över 3 dagar i sträck. Trots dt ska jag träffa nattis imorgon, för vi ska va. Men jag kan allafal sova ut en natt. :-) E så jäkla sugen på Ben & Jerry glass, måste köpa en sån ! De som har smakat, tkr ni ee den glassen ee god ? Den smaken jag söker ee med sån <Brownie smak>

Vad har ni gjort idag då ? dagens höjdpunkt sen jag kom hem från natassja va: Datan + Tv:n.
 Puss!


Soligt väder..

Vrf ska killar vara så mkt problem ibland, vissa kan offra alla sina vänner för att va med sin kille - men tänk om dt tar slut med killen, då har man ju inga vänner kvar..vilka personer ska man då vända sig till ? Inte till sina föräldrar allafal. Dt ee liksom inte alltid man kan / vill berätta om sina problem.

Tillslut måste man ta hand om sina egna problem & ha ett eget liv, växa upp. Ifall ens föräldrar dör kan man ju inte prata med de längre..och då får man sköta sig själv. Så fungerar livet.
Har ett löfte som jag måste hålla mig till, dt ee att gå ut mer , äta mer nyttig mat / mkt grönsaker , inte äta så mkt godis.
Venne, om jag kmr hålla dt, men vill ändå försöka..ee lite av en person som ger upp lätt. Och dt vill jag inte va längre.

Pallar inte snacka mer. Puss!


Godmorgon

Vaknade brevid natassja imorse, ee redigt trött..ska snart gå upp och äta frulle. Har alla sovit gott ? Venne, om hon stannar en natt till elr om hon åker hem idag. Isåfall om hon stannar ska vi ha myskväll med massa godis god mat och några filmer. Men dt ee ju inte säkert.

Men men, just nu ligger vi och tittar på Sova med Fienden - riktigt bra, ee den.
Alla får ha dt såbra !
Puss !


natassja time

 Natassja har kommit hem till mig idag, hon ska sova här inatt. Vi ska ha jätte kul :-D  Nu ska jag gå och platta mitt hår, Puss !

tisdag - trög dag!

Idag ee jag också helt slut..väldigt jobbigt, men måste försöka göra någonting! + att jag har värsta träningsvärken efter ridningen igår. Dt ee sol här, vet inte om jag ska gå en runda med hundarna efter att jag fixat mig..elr får de bara springa lite i vår trädgård - den ee skit stor, så de kan springa ganska långt. Ska käka lite plommon när jag kmr ut (a) natassja kanske kmr hit - om dt löser sig. Men isåfall kmr hon inte förrän ..typ vid halv 8 - 8 "/ Men men, skit i dt !
Nu ska jag städa lite i huset.
Alla får ha dt så bra!
    Puss!


Hoppa in i duschen..

Hej alla

Har precis kommit hem från ridningen, gick sådär..Bailey gjorde inte som jag ville i vissa lägen. Och då gick dt inte bra, men men..kom hem från natassja idag ( var meningen att jag skulle sova där en natt till ) men så blev dt inte, för jag skulle rida :-( om jag hade stannat, så hade vi säkert vatt uppe hela natten..Förmodligen.. Ska nog inte göra så mkt imorgon, sova länge kanske, fick inte göra dt idag för natassja skulle klippa sig halv 9 - fick gå upp halv 8 så hade en hel timme på oss..hann äta frukost innan vi åkte iväg..sen däckade man i bilen. Gick en runda med Misan ( deras kompis ) och tig en liten fika. Åt scons och drack apelsinjuice på Expresso House.
Nu ska jag allafal duscha och krypa ner under täcket, och mysa. Seriöst, ee helt trött nu efter ridningen ! Helt svag i hela kroppen.
Men alla får ha dt så bra ! Puss ♥
 

Hos natassja nu

Har haft en jätte kul dag, natassjas mamma fyllde år igår, så dt blev lite släkt idag som kom.. nu ska jag och hon lejka lite :-D ha dt såbra ! puss

Nu åker man till natassja

Nu ska jag dra till natassja..

Dagens outfit
 
Tröja : Gina tricot
Byxor: Jc


Åker till natassja

Idag vaknade man vid halv 11 typ..natassja ringde vid 11 och frågade om jag vill komma till henne. Så nu måste jag fixa mig, äta upp min frukost, sminka mig, duscha , packa osv. Vad ska ni göra idag ?:-) Dt blir att mathias kör mig...när han vaknat :-P han ligger helt däckad på soffan nu, bara för att han var uppe jättetidigt med pappa ..någonstans.
Men nu ska jag fixa mig. Ha dt bra så länge!
Dagens outfit, kmr lite senare ;-) 

Puss ♥

Sista bloggandet ikväll..

Har någon av er sett Scare Tactics ? Dt ee så jävla kul, sitter och tittar på dt nu. Dt handlar om folk som lurar andra med läska saker och massa sånt. Ni måste se dt ! Jag tkr dt ee jätte kul, allafal. Nu ska pappa ha datorn..puss!

Massa mys & godis

Just nu ligger jag i soffan och tittar på tv & äter massa godis..kmr säkert få ont imagen - men skit i dt xD ee man godisälskare, så ee man! Vad ska ni göra ikväll ? Imorogn vet jag inte vad som händer..kanske åker och handlar lite kläder, om pappa får tid..annars stannar jag nog hemma. Venne, ens om dt har några affärer öppna imed att dt ee söndag.

Tar nog en liten tur med Gessi & Fia imorgon, så de får komma ut lite.
Nu ska jag fortsätta käka mig jävla godis :P alla får ha dt så bra ! Puss !

 <---Fia
 <---Gessi

Kört till skurup med högsta volym..

Nyss vatt i skurup och handlat med mathias, såklart körde man med högsta volym på musiken. Så ee dt när man åker med han, dt ee högsta volym som gäller ! Venne, vad jag ska göra annars idag, dt börjar ändå bli dags att äta snart, för mathias ska sticka till en kompis..så dt blir bara jag och pappa ikväll. Vet någon ifall dt finns någon rolig film senare ?
Just nu ee jag skit trött..venne vrf, kanske för att jag inte sovit så bra som jag brukar. Har vaknat så många ggr,
.  

Dagens Outfit

Rosa mjukisbyxor & mjukiströja från Gina Tricot.

Nu sitter jag hos en av  bebisarna  och klappar henne, hon ee för go :-)
Har någon ett bra recept på goa muffins ? E lite sugen på att äta sånt.. Tex såna här :

Tkr dessa ee jätte gulliga + de ee säkert jätte goda också. Men vet inte riktigt hur man gör de. Men ska ändå testa mig fram :-P
Men nu ska jag börja med maten.
Ha dt så bra ! Puss!It's raining..

Fan, vad dt regnar idag..ibland vill jag bara springa ut i regnet och "leka" - låter kanske lite knäppt, men ee lite av en löjlig person. Har precis kommit hem från nattis, har sovit hos henne i 2 dagar. Tidigt imorse vakna jag av att hon snackade med mig, hon tyckte att jag andades konstigt ? venne vad hon menade med dt :-P Sen sa hon också att jag hade kastat en kudde på henne ( när jag sov ). Jag kan säga, att sånt brukar jag inte göra + dt har jag aldrig gjort när jag har sovit där. Men men, dt var meningen att vi skulle gå på någon marknad i Anderslöv, men pågrund av regnet så blev dt inget. Så jag åkte hem istället. Vad har ni gjort idag / igår ? Jag längtar jätte mkt tills vi åker till Bakken, tkr att dt ska bli jätte kul ! Jag vill åka den bergodalbanan, men nattis var lite tveksam - för hon hade aldrig åkt den, men ska försöka dra upp henne i den.
Har ni någon gång varit i danmark, på bakken ? Isåfall ee där kul ? Vill gärna veta :-)


Kväll.. 20:00

Asså jag ar blivit helt galen i skor nu ! Sitter fan bara och tittar på skor när jag ee inne på internet...okej jag tittar såklart på allt annat också / asså ee inne på andra sidor. Men  SKOR ee typ den första sidan jag klickar upp. Jag har inte så himla många skor kvar, jag har gett en del till min syster ( som jag ångrar ) och lite till andra. Fan, fattar inte att jag kunde va så dum. Sist jag var och handla på entre´ så fick jag chansen att köpa ett par svarta högklackade, men tog inte den. Men jag fick redan så mkt den dagen - så dt räckte. Entre´ ee typ mitt favoritställe! Där finns så mkt att välja på, fina kläder & skor. Där finns New Yorker ( inte min smak ) som många går till, antagligen för där ee snygga kläder + billigare. Min favoritklädesaffär ee Gina Tricot. Där ee min stil & kan hända på Vero Moda - berors på om jag hittar något.

Vilket ee era favoritställe ? och vilken favoritaffär ? Skicka gärna en kommentar, o ni vill :-) Jag har aldrig testat att skicka efter ett par skor, för dt kan hända att antingen skickas dt fel elr så har dt blivit fel storlek..dt behöver ju inte va så, men dt ee allafal så jag tänker. Tkr dt ee bättre att åka och köpa, istället. Men dt ee bara min åsikt, ni kanske tkr något annat ? Känner för att lite äta lite choklad just nu, men vi har inget hemma. Dt  enda vi har hemma, ee den glassen med chillisar i. Men den kan jag inte äta, för den ee så jävla stark. xD Men jaja...

 Tkr dessa ee jätte snygga ! Kostar bara 400 kr på Modekungen.se. Ska no skaffa mig dessa :-P

Lite mat ?

Igår tittade jag på Paris Hiltons My new BFF, och brittany vann. Men nu såg jag att dt var ett nytt avsnitt - och där stod att vänskapen inte höll mellan Paris & brittany, jag tyckte dt var synd. Men men, nu söker allafal hon en ny bästa vän, så får ta och kolla på de avsnitten.

Vädret ee skit kasst här :-( fast klockan bara ee 17:00. Vad har ni gjort idag ? Jag har suttit hemma & tråkat. Men kan faktiskt va skönt ibland, att bara ta dt lungt & inte tänka på någonting. Ska snart äta lite mat, ee ganska hungrig. Ska kanske ta ut hundarna på en runda, om inte mathias redan har gjort dt. Tror att jag ska va med nattis imorgon, men ee inte säker.

Sitter och tittar på Project Runway - och denna veckan ee dt inte Heidi Klum och de andra domarna..utan dt ee modellerna. + att alla som designar måste följa vad modelerna vill ha, och de vill ha bröllopskläningar för vissa av de ska gifta sig. Så dt blir lite jobbigt för de.


Men nu ska jag äta. Puss!

 jag ska typ äta sånt här, fast utan sån pesto ? elr vad dt heter.

11 augusti

Vaknade för en stund sen, har  sovit riktigt gott inatt ( Y )  har ni också gjort dt ? Snart jag fixa till mig & gå en runda med hundarna. För de behöver gå ut, venne om jag ska till nattis idag elr imorgon..annars stannar jag nog hemma om dt inte blir något. :-)

Puss!

Hemma. Kl.22:08

Jag trodde att jag skulle va trött vid detta laget, men jag ee as pigg ! :-D Jag trodde ju att jag skulle somna i bilen påväg hem, men NOWAY..istället satt man och diggade "dunkmusik" var riktigt kul. + att man gled runt lite i skurup och spanade på vissa folk. Mathias bara ska jag tuta ! Jag bara NE! Förhelvete! :-P lite pinsamt.

Nu ska jag gå och göra mig iordning, annars kmr jag bara däcka - sen nästa morgon kmr mascaran och allt annat bara va helt stelt & svårare att ta av.

Ha dt bra! Puss!

 Riktigt bra. + luktar jätte gott.

16:38 - Väntar på att Jon ska komma hem, så vi kan äta.

Ikväll blir dt mackor till middag, med massa konstigt i ? E riktigt hungrig, venne om jag ska träffa nattis imorgon elr vad som händer. I allafal , ikväll blir dt inte mer bloggande...orkar helt enkelt inte. Har lyckats titta på 2 st filmer idag, trots att dt blev lite strul med tv:n. Dirty Dancing 2 ee så jävla bra ! Man hörde therese säga hela tiden, oh! Nu blir dt jävligt hett, här. xD haha ! Hon ee alltid så inne i filmer. Thelma springer runt mina & thereses fötter, hon ee väl antagligen hungrig. Jag ee helt slut efter imorse, - och då menar jag att jag ee riktigt trött ! Jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Har någon sett Lady Gaga live ? Jag ville jätte gärna se henne, men dt blev inte så. + när jag hörde att hon skulle komma ner till svergie, så var jag påväg ner från mamma. ( satt i bilen ) Kmr säkert somna i bilen när mathias har hämtat mig.
Har ni någonsin hört en låt som får er på bra humör ? Jag sitter och lyssnar på "Lady Gaga - boysboysboys" jag blir på jätte bra humör av den låten. Venne, vrf :-P bara blir dt.

Har haft riktigt trevligt hos syster, hoppas att dt blir fler ggr. Här har blivit riktigt fint nu, dt har här alltid varit men..ja (a)

Nu ska jag hjälpa henne med..något ?
Ha dt bra ! Puss!

 Dt bli typ sånna här, fast nyttigare tror jag. 8-)

Blir uppdragen av syrran..

Inatt har jag inte sovit som jag brukar, anlednigen till detta ee att:

1. dt har vatt så jävla varmt!
2. dt har åskat & blixtrat som fan
3. dt har varit så jävla  varmt !
4. + att therese & jon har snarkat


Alla vet att jag inte kan sova isamma rum med en som snarkar, jag ee riktigt känslig för sånt. Blev allafal uppdragen av syrran imorse för hon skulle tvätta, och då måste jag ju såklart gå upp ur min varma & sköna säng, slänga på mig en stor tröja och bära ner en stor tvätt-korg ! Men men, ee ändå vaken nu..Thelma har tat min plats i soffan, hon breder ut sig riktigt mkt ! ( trots att hon ee en katt ? ) Jon gick upp riktigt imorse, jag vakna av att dt smällde lite & då var dt dags för han att sticka och jobba. Tror han gick upp 5 halv 6 elr något. - en ren gisning. Snart ska jag äta frukost för jag ee hungrig ! Therese ligger i hennes soffa och snarkar skit mkt, jävligt irreterande (aa) får snart ett utbrott här. Eftersom jag både har hört henne inatt & nu, så ee jag väldigt trött på dt ljudet. Tåller bara inte sånt..

Vad ska ni annars göra idag ? Jag ska sova om jag får chansen. Elr ska jag bara chilla i min säng ( soffan ) Jag åker inte hem förrän halv 9 - 9 ikväll, för mathias ska väl träna elr något. + att pappa jobbar, så han kan inte iheller hämta mig. Men dt ee lungt.  

Passat en liten bebis !

Idag har man passat en liten Bichon Frise, så jäkla sööt ! Vill också ha en nu, den följde efter mig exakt HELA tiden. Just nu sitter jag här vid datan, thelma ( katten ) ligger vid dörren, Jon ligger i soffan och slöar..medans Therese får göra all mat. Dt ee lite synd om henne,att hon måste stå och fixa "/ men men, dt ee hon som göra godast mat ! :-D Vet inte vad som händer ikväll, dt blir väl att vi tar dt lite lungt glor på lite filmer kanske äter lite gott ? elr något sånt. Imorgon blir dt att therse ska tvätta och massa sånt, så jag kmr väl vakna av att hon springer runt här på golvet & ut och in genom dörren.

Nu ska jag äta allafal.
Ha dt bra !

Så ser joy ( hunden som jag passa ) ut.

Puss!

Måndag - en liten tripp till Storasyster

Idag åker jag till Therese, ska bli kul att få träffa henne igen. Har inte sett henne sen jag åkte upp till mamma..och dt var länge sen nu. Alltid när jag kmr upp till henne, så ee soffan MIN säng :-D jag älskar den soffan - så himla mjuk och skön ! Staffanstorp ee som ett 2 hem. + att man kanske träffar Jossan + danne, Amelie & Liam, elr Lotta + Labbe & Emma ?

Sitter och lyssnar på:  http://www.youtube.com/watch?v=t99G_Soi9Go  Den kanske ee den nyaste låten längre, men den ee ändå jätte bra. Jag tkr mest om när Keri hilson sjunger, jag tkr hon har såbra röst.
 Jag såg ett pogram om henne, tror dt var på MTV, hon sa själv, att dt hon älskade mest i världen förutom musiken och familjen..var Choklad. :-P EXAKT allt som hade med choklad att göra, tex jordgubbar med choklad på elr..typ marsmallows som man kan doppa med choklad. Hon älskar allt sånt :-P
 
Nu ska jag gå och äta lite frulle, alla får ha dt såbra ! Kanske händer att jag bloggar hos Therese, för jag lyckas alltid hamna vid datorn. Dt vet ju alla ;-)

Puss!

En ska som jag inte förstår?

Vrf ska man alltid må uselt efter man har gjort något för sitt eget bästa ? Dt fattar inte jag, jag har precis gjort något som kändes bäst för mig, men jag mår ändå dåligt. Dt var kanske för en persons hjärta krossades..igen.
Jag hatar den känslan, jag hatar att göra någon besviken..men jag var tvungen, annars hade dt bara känns fel.

Allt packat..

Nu ee allt packat..

1. Pyjamas
2. Tandborste
3. Vanliga kläder ( linne,jeans,tjoktröjor )                            
4. Underkläder
5. Skor
6. Massa godis :-p


Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem och laga mat. E riktigt hungrig, då blir dt bara jag och päronet ikväll, mathias ska ju på fest..Har jag berättat att han ee värsta Mode-Geeken, igår kom han hem med massa kassar. Han bara ebba, titta vad jag har handlat. Omg, vad kläderna va fina. Kmr hem med ett Tiger - bälte, massa tröjor + skor. Skit fina saker, jag vill också handla kläder :$¨
 
Ska förmodligen göra dt snart, behöver innan skolan börjar. Jag har inte gjort så himla mkt idag, sen jag sist skrev i bloggen. Har typ ätit och sovit massa. Venne, vad dt ee med mig ? jag ee alltid trött om dagarna, men dt ee väl för att jag lägger mig försent. Dt var länge sedan jag snackade med natassja ;O sist vi va, var när jag skulle till nattis & dt var en sån konsert i skivarp. Får väl ringa henne någon dag innan vi  börjar skolan. 

Puss !

 


Imorgon åker man till syster !

Idag vaknade jag av att nattis ringde, för hon behövde snacka lite. Fick reda på mkt skit som en person gjorde. Vad ska ni göra idag ? Jag ska packa lite för imorgon på kvällen åker jag till storasyster, ska sova där under natten. Mkt kul ! Var egentligen meningen att jag & mathias skulle åka idag, men han ska väl iväg på fest elr något idag igen. Jag somnade inte förrän halv 3 inatt, vet inte vrf var bara så jävla pigg. Vet inte hur många filmer jag hann att tittat på, innan  jag däckade :-P Idag tror jag att jag ska gå en runda med hundarna ( bebisarna ) för de vill nog komma ut lite, istället för bara ligga ute / inne. Hoppas att mathias kan köra mig imorgon istället - annars vet jag inte hur jag ska träffa Therese & Jon.

På tisdag ska förmodligen jag och nattis åka in till ystad ( om våra föräldrar släpper iväg oss ) och träffa lite folk. Om jag orkar + jag venne när jag åker hem från Therese. Snart börjar skolan, och jag längtar inte ett skit ! Jag vill bara åka till Bakken, sen vill jag åka hem igen och sluta skolan. Hur lat får man inte va ? Nu ska jag gå och fixa lite grejer, packa osv.

Puss!

Nya Skor ?

Kontakt: ?
esomiebba@live.se


Satt och tittade på olika skor, jag kan visa vilka jag verkligen vill ha. :-)  Om ni vill hitta snygga skor, så titta på www.Scorett.se  <-- genom att klicka på den blå länken.
På Topshop

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=true&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=175028&parent_category_rn=175012&productId=1195880&langId=-1

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=true&catalogId=19551&storeId=12556&categoryId=175029&parent_category_rn=175012&productId=1313749&langId=-1

Har alla haft dt bra idag ? Jag har mest tatt dt lungt, chillat som man kallar dt. Nu ska jag krypa ner under täcktet och sova, trots att klockan bara ee 19:08 :$

Jag & natassja. ( jag längst till höger, natassja
till vänster. )


Puss !


8 augusti - Lördag

Sitter med ett glas Oboy i handen, och ska blogga lite. Som jag sa igår nu har jag lyckats hamna vid datorn iallafal. Har alla sovit gott ? Jag har väl sovit  hyfsatt. Däckade igår när jag tittade på Heartbreak Kid,  venne om jag ska träffa syster idag elr imorgon. Men men, vad ska ni göra idag ? Jag ska antingen åka till Therese elr stanna hemma. Jag känner för att handla lite kläder, som jag har sagt många ggr innan. Typ, shorts elr byxor med hål i. + några linne / tröjor.  Kanske ska ta ut bebisarna, på en liten runda. Elr ska jag gå ut på gräsmattan & sola lite fast jag har brännt mig som fan i ansiktet. Men den har faktiskt gått ner nu under natten ( Y ) Nu har min bror vaknat, och anledningen jag vet dt ee att han alltid sätter musiken på HÖGSTA  volym. Fan, hela huset dunkar :-P haha ! Men nu ska jag äta lite frulle.

Alla får ha dt så bra !

Kiss & hugs.

kväll .. 7 augusti

Jag gjorde inte så mkt, sen jag sist skrev i bloggen. Jag slappade mest, åt lite och satt ute på trappen med bebisarna. De var så glada att jag kom hem, de ee så söta. Pratade med syster för en stund sen, kanske ska träffa henne ihelgen..mkt kul ! Gud vad jag längtar efter att åka karuseller ! Jag ee jätte sugen på att åka bergodalbana ( om jag har stavat rätt  ) Just nu ligger jag och tittar på Heartbreak Kid, jag tkr den ee skit bra :-D bara så att alla vet ee jag  FILM -FREAK, om inte ni har fattat dt än. Jag har blivit dt för att jag inget och göra, om dagarna. Dt ee bara för dt ee sommarlov ! Nu ska man ju börja 8:an, jag börjar bli lite nervös för nu ska man ju få betyg. Men men, jag har ju fått bra på prov och "test" innan. Som jag sa innan, att jag hade vatt på stranden  - mh nu börjar dt synas att jag har brännt mig. I hela huvudet  t.o.m. Värre än mathias och han har också vatt på stranden idag, första gången jag bränner mig värre än han. Min bror ee värsta Beach - geeken. :-P 

Nu ska jag fortsätta titta på filmen, alla får ha dt så bra ! Venne, om jag orkar blogga imorgon...men kanske, för jag lyckas alltid hamna vid datorn, iallafal.
 Puss ! - kiss & hugs.

7 augusti - fredag

Hej allihopa,

Kom precis hem från nattis ( sov hos henne inatt ) - har haft en riktigt trevlig dag på stranden, har blivit jätte brun nu, ee jätte glad - för dt var min högsta önskan ! :-D  Men har fortfarande lite att jobba på. Annars har dt vatt rätt så lungt, vi har mest chillat ätit massa godis + chips och tittat på Big Brother, jag tkr dt ee så jävla kul när de börjar bråka..för egentligen vet de inte vrf de bråkar - de bara gör dt. :-P Vet inte vad jag ska göra idag, men dt blir väl att jag sover en stund, ee skit trött. Haha, ni skulle sett nattis imorse, hon var helt "yrvaken" ee kanske inte rätt ord. Men hon fick inte ro helt enkelt. hon sprang ut och in från sovrummet, sen gick vi och la oss i hennes föräldrars säng( för de renoverar hennes fönster så dt bumper som fan i hennes rum. ) Jag somnade såklart, sen vaknade jag kanske 1 timme  senare elr något ? av att nattis skrattade. & Då sprang hon in med skor på och bara: Visst, ee dessa skrona förstora. Jag bara: ..mh...sen däckade jag igen. Sen nästa gång jag vaknade satt hon vi datan och skrattade / snackade åt / med sig själv. Hon ee lite så, haha, men dt ee dt som ee så roligt med henne.


Just nu sitter jag och tittar på Tyra Show - dt handlar om tjejer som ee gravida + de ee prostituerade. Jag tkr dt ee helt sjukt att tjejer gör sånt. Jag fattar inte poängen ?

Smothiesnack. - Torsdag 6 augusti

Heej alla sötnosar

Idag ee dt smothie-snack!

Vaknade idag vid tio över 11, var utvilad för typ första gången på länge. Efter dt käka jag frulle - mackor med skinka & gurka, gott ! Jag har en fråga: Vet någon hur man gör en smothie ? jag ee sugen på dt, trots att jag aldrig har testa dt. Jag vet att dt finns olika sortes smothie..men jag vet inte vilken jag ska testa ? Några förslag ? Jag har länge velat testa jordgubbssmothie, men har aldrig gjort dt.

Idag var dt också solväder fast inte lika många små kryp :-D men jag stannade inte ute så länge, imed att jag blev trött på solen. Dt ee inte likt mig ! Jag brukar va den personen som vill va ute exakt HELA tiden, och som vill sola fast dt ee muligt väder. Men sån person ee jag tydligen inte längre..? Just dt, jag har även testat en ny glass ( inte Ben & jerry's Super fudge chunk ) men en annan. Den heter " Carte D'or - Chocolate chili peper " den ee toppad med massa choklad så man ser ju inte de små chillisarna. Så man bara slevar på, först ee den jätte god för dt smakar bara choklad, MEN SEN, jävlar vad stark den e ! Jag fick dricka jätte mkt dricka efter dt. Men i och för sig, jag ee känslig för starka saker.

 Hallonsmothie

 Jordgubbssmothie

 Blåbärssmothie

 Jordgubbssmothie med blåbärPuss!

18 : 10 - onsdag

Jag hatar små kryp ! De ska vara på en precis hela tiden, men dt ee väl en "del" av sommaren ? Sitter & väntar på att Papi ska komma hem, för jag ee så jävla hungrig. Orkar inte göra själv (a) ja, jag vet att jag ee slö men jag orkar helt enkelt inte..jag har gjort min mat själv de senaste dagarna så idag ORKAR jag inte. Jag ee rikitgt slö idag ...också. Vill åka till syster & jon, deras lägenhet ee så mysig, vill komma bort från hemmet lite, trots att jag bara kom hem från typ en vecka sen..elr något. :-P Jag kmr inte håg hur länge sedan dt var sen jag kom hem från mamma. Bara för att jag inte kom ihåg vilken dag dt va idag så sa mathias - JA, dt ee bara för att du har för lite att göra, om dagarna. Dt ee väl sant...antagligen ? Känner för att titta på bio, dt var as länge sen. Sist jag tittade på bio var dt 2008 - så dt ee 1 år sen :-P så dt ee tid nu.

Men vet inte vilken jag ska se, och jag vet inte vilka som har premiär. Vet ni ? Har fortfarande inte testat  Ben & jerry's New york super fudge chunk. Den låter jätte god, så den måste jag testa. Har någon av er smakat den ? Isåfall skriv en kommentar :-) Tror att jag ska ringa till syster snart, dt var länge sen vi snackade. Dt blev lite "konstigt" sist vi pratade...? Men men, nu ska jag säga till mathias att skruva ner volymen på hans data, för hela jag vibrerar !


Puss !

Varmt väder = MKT kryp

hello 

Innan idag var dt skit varmt, så jag tog på mig bikini och sprang ut på gräsmattan...men så fort jag la mig ner så bara attackerar massa småkryp ! Fatta hur jobbigt dt ee, när dt väl ee jätte varmt så kmr massa myggor,bin,blomsterflugor & trips ? heter dt så ?. Riktigt irreterande, så noway att jag stannade där ute. Så just nu sitter jag i rosa mjukis + tröja och glor på Gordon's kitchen nightmares jag tkr faktiskt synd om vissa folk när han står och skäller ut de :O Tänkte att senare ikväll ska jag gå en liten runda med bebisarna så de får rastas. Nu börjar jag faktiskt länga efter skolan - elr speciellt när vi ska till bakken (a) vill åka karuseller. Har någon ett bra förslag på var man kan åka på solsemester i jul ? Jag,mathias pappa, therese & jon tänkte åka på semester - men vi vet inte var ? :-P


Vet någon hur man gör Smoke eye ? Jag tkr dt ee jätte snyggt, men jag vet inte hur man gör. Jag & nattis försökte göra dt, men dt blev inte så bra. För vi visste inte vad vi gjorde.
Typ såhär vill jag göra. Jag tkr dt ee skit snyggt. Men dt ee nog svårt "/

Puss !Ge mig lite mer..så kan du ge mig lite mer

 <---- ( Detta ee en bra film också, men kanske inte lika läskig. )
 Venne vad jag ska göra idag ...några förslag ? Allafal, vaknade  vid halv 12.. skönt ! Än sä länge har jag inte gjort så mkt - fast  klockan ee 3 nu :-P Känner för att va med natassja, men vet inte hur jag ska komma dit. Hittade den filmen jag & nattis tittade på den ee skit bra, men jävligt rå. Så de som ee känsliga ska INTE se den, för dt ee en sån kannibalfilm. Jag vill sen den en gång till, jag ee en sån person som inte tröttnar på samma film. Såg precis att dt finns en fortsättning på den ( fast inte med samma huvudrollspersoner ) + att jag tror att 2 & 3 ee ruggiare än 1. Dt ee nästan alltid så ju. Vill träffa syster snart :-( saknar henne.

Puss !

Chill - dag

Heejsan

Idag ee dt chilldag som gäller,  ee liksom inte pigg på att göra någonting + att vädret ee riktigt kasst ! Så man kan inte gå ut elr något ?. Just nu ligger jag och tittar på Heartbreak Hotel - känner mig så dryg..:-P Men men, tror att jag ska sova lite till nu, ee ganska trött fast jag sov till halv 11.

Bloggar kanske mer ikväll.

You can talk all you want, but my skin is really thick

Har precis duschat, riktigt niceigt att få av sig allt grus av bikinin + saltvattnet i håret. Jag lyckades att inte bränna mig :-D första gången ! haha vadå stolt ? Känner för att handla lite nya kläder, lite shorts för dt behöver jag. Men men, pappa jobbar hela veckan + dt gör mathias också, så dt går inte. Vill träffa syster snart, dt blev lite så...konstigt....sist jag pratade med henne. Vet inte vad som hände ? Vill verkligen spendera tid med henne nu när jag inte sett henne på ett tag. :-(

Men men, nu ska papi ha datorn. Så måste sticka, bloggar inte mer ikväll. Hoppas att alla sover gott inatt, för dt ska allafal jag göra (A)

Kiss & hugs !

  Min framtida vovve (aaa)

2 augusti

En dag man aldrig kmr glömma !

Har precis kommit hem från nattis - har sovit hos henne från igår till idag. Hade askul ! Ni skulle varit där, vi tog fram en skit stor låda med massa smink - så satt vi och sminkade varandra jätte länge. Resultatet blev ganska snyggt. :-) Skulle leka fjortisar för en dag ! Haha, dt var riktigt kul, efter att vi hade "lekt" färdigt tvättade vi av allt smink och gick ner och satte oss i soffan med massa godis (a) klockan blev halv 1-1 när vi gick upp och la oss. Snackade en stund sen hur man hur nattis börjar andas riktigt tungt, och då vet man att hon sover. Vaknade av att sängen ryste och dt bumte jätte mkt, och dt var ju att nattis pappa fixade hennes fönster. Senare åkte vi ner till stranden - där vi möte nattis kusiner Ricky & Linus + deras föräldrar...nattis och jag bestämde oss för bada så vi sprang ner till vattnet.

FUCK ! Va kallt dt va! Har aldrig skrikit så jävla mkt i mitt liv, men vi stannade ändå en stund i vattnet. Har solat rätts så mkt idag, tror att jag har brännt mig ( som vanligt ) men kanske hade man tur ? Allafal nu ska jag duscha / äta något..
Alla får ha dt så bra ! love ya !1 augusti - lördag

Just nu sitter jag och äter frulle & dricker Multivitamin, ska snart ta på mig och gå en runda med bebisarna. Dt ee bara jag hemma just nu - för mathias ee och tränar i skivarp, & pappa ee på jobbet. - han får aldrig vara ledig ?

Wiiiiiiie ! Mitt favoprogram ee på tv nu. Asså jag ee helt "besatt" av en låt..ända sen nattis visa den för mig har jag lyssnat på den exakt HELA tiden ! Förrensten har alla sovit gott ? jag har dt, allafal. Dt beror nog på att jag inte vaknar längre av mammas "snark" - kan inte sova i  samma rum med en som snarkar.  Hörde att Lady Gaga ska till svergie - ee dt någon av er som ska se henne ? Hon krävde väldigt mkt grejer..t.e.x som en kille som ska klä på henne, syrgas på scenen +28 hotel till henne & hennes crew. Lite överdrivet ? Men men..så ee dt väl när man ee " Populär".

 Vissa säger att Lady gaga egentligen ee en man ? Jag vet inte om dt ee sant, elr falskt. Men man ska ju inte tror på allt som tidningen säger när dt gäller stjärnor.
Riktigt skönt att vara hemma, men längtar ändå till nästa gång jag åker upp. :-) Hann aldrig  gå på Liseberg - vilket ee ett MÅSTE - för jag har aldrig varit där. Så ska gör dt nästa gång jag åker upp.
Nu ska jag fixa mig, ducsha osv.

RSS 2.0