godnattpuss från ebba andersson.. ♥

17:49 - 31 januari - 2010


~ Hej bloggen.


Detta blir mitt sista inlägg för ikväll. Kommer inte orka skriva ett till innan jag ska gå och lägga mig. You see.. Dagen har varit ganska - trög! Har inte gjort något alls, bara tittat på film på datan + legat i sängen och sovit lite. Det behövs ibland, imed att jag la mig vid 4 tiden inatt. Sen så vaknade jag 6 timmar senare. Fy fan, venne hur jag klarar att gå upp så himla tidigt. Har bestämt mig för att jag ska ringa natassja snart, för vi har inte vatt på typ..1 månad eller så. Och det är ganska länge.  

Shit vad jag längtar tills sommaren. Ahh! Ska bli så skönt när jag åker iväg med bästis och hennes familj. Och bara umgås med nattis, och ligga på stranden och chilla osv. Haha Nice!
Vet ni vad ? Ni vet vår äldsta hund.. Fia? Man börjar se på hennes humör.. att hon inte har så lång tid kvar. Imellan åt orkar hon inte ens ställa sig upp.

... *suck* Nu kommer det lite tårar. Äum..
 jag vet inte egentligen hur lång tid hon har kvar. Hoppas att hon klarar sig detta året allafal. Jag vet att vi ska få en ny hund tills sommaren, men ingen hund kommer någonsin ersätta Fia.
Världens bästa hund blogicons-2_537106241_53868032_58943246


SÖNDAG.EFTERMIDDAG

13:31 - 31 januari - 2010


~ "Godmorgon" bloggen.


Ni vet att jag hatar att säga det ordet. Men jaja.. whatever. Har ni märkt att www.blogg.se - sidan är helt konstig. Imellan åt funkar det inte ens att komma in på sidan, och sen nästa gång så funkar det inte ens att skriva inlägg? Wtf, liksom. Haha.  Allafal, imorse när jag åt frukost så hittade jag en sån "provivadryck" i kylen, så jag tänkte bara varför inte? men sen när jag började dricka den, slutade det med att kah sprang på toa - och spottade ut hela skiten. Nu har jag lärt mig, att Jag + proviva= blää & usch! Allafal, tänkte chilla resten av dagen, vet inte ens ifall man kommer till skolan imorgon, imed att det snöar hela tiden. Snälla gode gud, gör så att vi slipper skolan imorgon. Hah! blink

Film-kväll och massa mys.

23:07 - 30 januari - 2010



~ Godnatt bloggen.

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll. Tittar nämligen på "What's love got to do with it" den handlar ju om Tina Turners liv, man får ju se när han Ike misshandlar henne. Blää & Usch! Egentligen tåller jag inte att se sånt, men jag kan ändå inte "motstå" eller vad man ska säga ? Vet ni vad?  Jag är väldigt stolt över min mage just nu, det känns som om den kryper och blir lite tajtare. Skit glad över det!  + att jag har inte gjort något alls iheller, varken tränat eller haft någon "diet" - men jag har ju som sagt ett nyårslöfte, och jag har bestämt att jag ska gå ner lite i vikt.. innan jag åker till Tunisien med nattis. Nu ska jag berätta 10 saker om mig som ni kanske inte visste.






Jag hatar Sushi.


Kräka är det värsta jag vet.


Jag älskar att sola.




Är lite av en shoppoholic.


När jag blir nervös skrattar jag..som fan.


Det tar mig en halv timme och en kvart att sminka mig.


Har nästan afrohår när jag vaknar.


Jag suger på matte.


Jag är riktigt kort.



Jag kan rulla mage. (hahahah)






LÖRDAG-KVÄLL

19:35 - 30 januri - 2010


~ Hej bloggen.


Hur har er dag varit ? Min har varit ganska "chillig", har bara slöat exakt hela dagen. Gett hästen mat + vatten, får ju springa in i vårt hus hela tiden för att hämta vatten till honom. För det vattnet i stallet har frusit. Fan.. Jaja, är ju inte så konstigt imed att här är svin kallt! Är ca. 11.5 grader. Usch! Fan, vad ag längtar tills sommaren. Att bara kunna gå i en söt liten tunika och flip-flops eller linne och ett par shorts. Fan va nice! Haha. Har även pratat med mamma idag - pratade inte om något särskilt eller så. Bara när hon skulle komma ner osv. Som jag sa inget viktigt.

Kom just på att vår önskemåltid på HK ska vara inlämnad tills på torsdag. + att vi ska ju ha en så muntlig redovisning på svenskan den 9 febuari. så är ju bara bra ifall jag börjar nu. Ser ni jag tänker. Hehe..ibland. Tittar på The City - alltså deras nyaste avsnitt. Verkar lite så..småtråkigt. Men föressten, den serien har alltid varit lite så tradig & seg. Enligt mig, allafal. Tittade runt lite på www.google.se och letade efter massa skor(nördigt kanske) så hittade jag denna bilden. (se nedan)

(J*vlar, tänkte jag.)

Kuggfråga: Vad tkr du/ni om The City - serien??

23:24 - 29 januari - 2010



ibland önskar jag att jag hade så mkt pengar





Sjuk..



13:48 - 29 januari - 2010


~ Hej alla söta bloggare/bloggläsare.

Hur mår ni ? Jag mår si och så, som jag berättade igår så var jag ju riktigt kass. Mådde inte särskilt bra idag iheller, så stannade hemma - ifall det skulle bli värre. Så nu sitter jag här i soffan - och myser med lite chips.  Allafal, ska ligga här hela dagen.. tänkte jag. Har även vatt duktig och gjort lite sysslor, som mathias skrev att jag skulle göra. Japps, ska kansk till syster imorgon -- får se.

puss!

Bläää!

18:08 - 28 januari - 2010


~ Hej på er sweeties.

Hur har er dag varit då? Min har varit så och så, Började helt fine .. men sen efter lunch. Blää och fy! Hade en sån j*vla värk i magen. Men dt gick över till slut, sen så bestämde jag och nattis att jag skulle följa med henne till ridningen - för hon skulle rida sötnosen Allison. Och då brakade helvetet löst..IGEN. Så det slutade med att rebecka (hon som äger allison) va så snäll och lämnade mig hemma, som jag är just nu. Men nu är allt bra igen! icon_biggrin Jag har jäkligt dåligt samvete, att jag bara stack ifrån nattis sådär, måste göra något åt det. Ringa henne eller skriva på msn. Allafal, nu ska vi prata om något bättre + vettigare. Äum, har faktiskt tänkt att jag skulle köpa nya  uggs och lite kläder och så. Börjar bara bli massa gamla saker i garderoben..ny. Okej.. nu låter jag som en bortskämd unge, som får vad hon precis vad hon vill. Men sån är jag verkligen inte, det kan jag lova er. Och mina föräldrar är inte såna som ger mig allt jag peckar på..nänä om ni tror det, så har ni såååå fel. Mina föräldrar ger mig saker  - bara om jag verkligen behöver det. Så är det!

Japps, hoppas att ni fattar min poäng där, haha.  Anyway, nu ska jag titta på tv eller något. Så att min mage kan lugna ner sig..helt och hållet.

" Nattis, älskar dig bästis!"( Bästavännen man kan ha, längtar tills vår resa. )


Lot's of love from ebba andersson

godnattpuss från ebba andersson..

21:06 - 27 januari - 2010


~ Hejsan allihopa.


Jag skulle egentligen göra ett inlägg tidigare idag när jag va hos vicci men det blev inte av. Så jag får göra ett litet snabbt nu istället. För ska alldeles strax gå och lägga mig. Japps, hur har er dag varit ? Min har varit helt okej.. förutom all snö som stormade in idag. Så blir kanske ingen skola imorgon blink Hahaha! Men är inte helt 100, så vi får se. Äum, ska ju till mamma på sportlovet - som är snart. Venne, riktigt när, men snart tror jag allafal. då ska jag vara där uppe i 1 vecka.. förmodligen. Annars blir jag lite sad. Men nu ska jag borsta mina tänder osv.

Ha dt bra!

xoxo från ebba andersson


Mys och massa godis..

20:48 - 23 januari - 2010

Hejsan alla bloggisar.

Sitter här i soffan och är proppmätt, har nämligen precis ätit mat..om ni inte förstod dt.  Jaha, hur har er dag varit idag? Min har varit ganska "slappig", har inte hänt så himla mkt. Förutom att jag har laddat ner lite nya filmer osv. Men dt är kanske ingen news flash hehe..Äum.. ja pratde med mamma idag - och ska tydligen upp till henne på sortlovet..vilket är om 4 veckor. Har ni hört dt med att vinterkräksjukan är här? Och ni alla vet ju vad jag tycker om att kräka. Bläää! Och såklart är jag skit rädd också -->att jag kmr bli smittad<-- Men jag tror faktiskt inte dt, för har ganska bra immunförsvar. 

Haha! Jag har suttit med detta inlägg i en kvart nu..för jag vet inte egentligen vad jag ska skriva. Något föslag?  

Kuggfråga: Skulle ni kunna använda såndana här? (se bild nedan)


Men nu ska jag fortsätta titta på "Robinson karibien". Inte så jätte kul..men va faen. Haha.

                                              xoxo från ebba andersson..

(L)! To all my readers.



23:37 - 22 januari - 2010

Vad tkr ni om min "fredagsdesign"? Haha, inte alls kopierad...  Helt min ide'. Sitter just nu i badrummet ( på golvet, med datan iknät) Och vicci står och kollar sig i spegeln och försöker fundera ut vilken frisyr som skulle passa henne bäst. Jag får väl hjälpa henne, haha. Äum, skolan har varit helt okej, lite trög..men annars fine. Hade skit kul på matten allafal, och det är helt nytt! Har allafal haft en mkt trevligt dag med vicci, och ska avsluta kvällen med det också. Hon ska kanske sova över en dag till, men det får vi se imorgon, when we wake up. Men nu ska vi gå ut här ifrån, och göra..något?

                                                            xoxo från ebba andersson..angel06

T O R S D A G

21:43 - 21 januari - 2010


Sitter här just nu i min säng och kan inte sova. Har vridit mig på dt ena hållet till det andra..men lyckas ändå inte somna. Men ska allafal försöka att göra det lite senare såfort jag har skrivit detta inlägg. Ja.. vad kan man säga om min dag? Den har varit lite sådär. Väldigt trög om man säger så, äum.. den slutade allafal med att jag följde med bästis hem - sen stack vi ner till stallet. För hon skulle rida lilla underbara Allison. Eller lilla och lilla, tror hon är 1,70 i mankhöjd. Det är stort kan jag säga, ni ska bara se hur knäppt det ser ut ifall jag står brevid henne. Sikken längdskillnad. Kan man säga så?! Som jag kanske har nämt innan i något inlägg..? så fyller ju bästis år den 25 januari, som är nu på måndag. 4 dagar kvar.. och jag tror jag vet vad jag ska köpa till henne. Haha! Det har typ blivit en tradition att vi ger varandra present varje födelsedag, som vi har. Så snälla är vi mot varandra  AVIS? Haha, nej skämta bara.
Men jag ska inte berätta vad jag ska köpa till henne, för att vem vet..hon kanske sitter och läser min blogg just nu. Allafal, mina ögon börjar "dega" ihop sig nu (och det menas att jag börjar bli trött) Så it's time för the bed. Ni får ha det så bra!


                                                                    xoxo från ebba andersson..


S Ö N D A G - K V Ä L L

18:08 - 17  januari - 2010


Heej alla söta bloggläsare/bloggare.


Hur har er dag varit idag? Min har bestått av att bara ligga och sova/ kolla massa film på datorn. Skönt att inte göra något alls ibland. Har precis tryckt i mig 7 st klementiner. Kanske blev lite mycket.. men ja what the hell - bättre än att käka massa godis allafal.  Imorgon ska jag till skolsköterskan med Vicci, för jag ska kolla min hals.. har lite problem med den. Imorgon ska jag allafal rida som vanligt, min ridlärare hade ju som sagt skrivit fel på lappen som vi hade fått hem osv. Men nu är allt lugnt, Vicci ska förmodligen också följa med. Ska fråga henne ifall hon kan hjälpa mig med att renskriva min NO till på onsdag..så allt är klart! Jag planerar, vett ni ..

JA!


NEJ!



L Ö R D A G - M O R G O N

11:55 - 16 januari - 2010

Hej allihopa.

Just ni sitter jag här ute i köket med Gessi under armen. Hon ligger här och sussar lite  Är hemma själv.. för mathias är i Österike och pappa är på jobbet. Sitter och gör lite NO - läxa, för det ska vara klart och inkämnat på onsdag. Bra planering, vett ni! Haha. Äum, ja idag ska nog Vicci förmodligen komma hit. Tror det blir att hon ska sova över hos mig. För vi snackade om det igår när jag var hos henne. Men vi får se.. idag. Venne hur länge jag stannade uppe igår, men jag tror att klockan blev exakt 00.06. 

Allafal Vad ska ni göra idag då?  Jag ska såklart göra klart min läxa + hoppa in i duschen, och stå där en timme eller så.  --> man får ju passa på när man ee själv hemma. Föressten vet ni att det är sån "skrikvecka" så ikväll antingen vid 8 eller 9 så kommer Scary Movie 2 visas. Sen imorgon vid 9 kommer Scream 2 visas. Så passa på och titta! För båda filmerna är bra. Hehe. Jag har typ ett "nyårslöfte" och det är att jag ska få VG i de flesta ämnena.

Kuggfråga: Är inte ni också trött på all kall kyla?

Jag vill ha sommar nu, vill kunna ligga på stranden och njuta, kunna bli brun, och kunna bada. Fan vad jag längtar!
Men allafal nu ska jag fortsätta att göra min läxa.

xoxo från ebba andersson..


 Ser lite sur ut här, men ja.

T O R S D A G - K V Ä L L

16:55 - 14 januari - 2010


'Heej bloggen!

Tänkte skriva igår och i förigår, men orkade inte. Hoppas ni förstår att jag har massa annat att göra än skriva i bloggen. Skolan har varit väldigt trög, som alla torsdagar. Men blev ändå bra i slutsatsen, vi hade nämligen ingen elevensval för vår lärare sa att vi var lediga från vår lektion. Så det var skit bra!  Så det slutade med att jag och Nattis stack till Coop - extra och köpte massa godis. Massa sura saker..såklart. Hahah. Nu ringde pappa precis och sa att jag skulle börja ta ner allt julpynt, är vi sena eller vadå?! Tänkte att jag skulle försöka ha tag i Vicci och fråga ifall hon och jag ska till Entre' - vi tänkte gå och kolla lite i affärerna. Har ju fortfarande 84 :- kvar, men va fan kan man köpa för det? Haha ja.. inte vet jag. Vet ni?

Vet ni vad, när min pappa fyller år + min syster, så ska de ha en fest med alla våra släktingar osv. Sen ska vi även åka på resa.. till Thailand. Så Exiaiting! (Eller hur det stavas). Allafal, nu ska jag göra något vettigt. Vet inte vad, men jag kommer väl på något. Hehe.

xoxo från ebba andersson..

/E



M Å N D A G !


 (Ser ni så blåa/gröna mina ögon är)

18:01 - 11 januari - 2010


Heej mina babes.

Min nya favoritbild, Jag måste säga en sak - ärligtalat så imorse när jag råkade slå på nyhetskanalen så snackade de om att det skulle komma en ny spyinfluensa hit. Asså när jag hörde det så smällde nästan mitt huvud av. (kan man säga så? haha)  Fatta hur rädd jag är för att bli smittad av den..+ jag mådde inte bra iheller efter att jag hade hört det. Som ni alla vet så har ju jag spyfobi. Men skitsamma nu ska vi inte prata mer om det. Hur har er dag varit idag? Min har varit lagom lugn.
Som ni kanske vet så är det ju måndag - och  då brukar jag alltid rida ju? Men idag blev det skit mkt strul !  Min ridlärare hade nämligen flyttat min tid en timme tidigare. Fråga mig inte varför?! + att pappa blev lite så sur..imed att han hade snakcat med henne innan idag, och då hade hon -->inte sagt något alls<--- Okej, hon kanske hade glömt det. Men ändå det är hennes ansvar. Tkr jag allafal.

xoxo från ebba andersson..

/E


godnatt på er (L)!

21:42 - 10 januari - 2010

Hello sweeties.

Ligger just nu i min säng och kan inte sova..vi har ju äntligen fixat ett trådlös internetverk nu. Så man får ju passa på lite..haha. Dagen har varit superbra! Syster, Jon, jag & storebror var ju i Staffanstorp på Nova Lund. Hade ju somsagt presentkort på HM så jag fick passa på. Hittade jättefina saker. Hittade även ett svart linne med en dragkedja som gick genom hela tröjan. Men såklart var det storlek 40 - 42 och jag har storlek 36. Skitbra!? Men hur somhelst hittade jag saker iallafal som tur var. (tummen upp för det) Efter det stack vi och handlade på Willys, sen skulle Jon hämta en bil hos sina föräldrar. Sen hade vi typ "tävling" av vem som skulle komma först hem..och vi vann inte - för vi hamnade efter en långtradare. Of course.. haha. Sen kom vi äntligen hem och åt middag och chillade. När mathias och jag skulle åka hem så körde ju Jon & therese efter oss för de skulle hälsa på min moster och våra kusiner. Så det slutade med att vi hade "tävling" hem också. Så nördiga vi är..familjen andersson. hehe. Har ju äntligen fotat lite bilder med min nya hårfärg - som jag tänkte visa er nu. För jag känner att jag börjar bli lite dåsig - och när jag blir det så svider mina ögon som f** !

xoxo från ebba andersson angel06

/E




Buhu... :(

21:01 - 8 januari - 2010

'
Heej bloggen'.

Då är det sista natten jag är här hos mamma. Lite sad.. men hoppas att jag klarar det utan massa tårar, som alltid kmr i sista stunden - när vi säger "hejdå". Okej, ni tycker säkert att jag är skit mesig..och att man inte ska böla osv? Men ärligtalat så är det inte så himla lätt, ifall man bara träffar ens mamma på skoloven. Men men ni får tycka vad ni vill. :) Allafal, sitter och tittar på Let's dance - såg precis att det var Elin Kling som dansade..och hon fick bara 11 poäng. Det var faktiskt lite lågt. Jag tyckte att hon var ganska duktig..bara att hon var lite stel på vissa ställen. Vad tyckte ni?

Jag ska ju som sagt hem imorgon..men jag behöver inte åka i 4 timmar. För min familj är i Halmstad - för min kusin fyller 30 år. Så alltså behöver jag bara sitta i bilen i 1 1/2 timme. Och det är bra ju! Jag ska testa mina nya lösogonfransar som jag köpte på Kicks för bara 70:- och det är jävligt billigt, för de var skit snygga. Japp, så har jag ju också köpt present till kusinen..lite spa grejor. Hoppas att hon blir glad..det var väldigt fina saker för så billigt. ( Kostade 50:- ) Men nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig lite ofräsch fastän jag duschade igår. Haha, typiskt mig.

xoxo från ebba andersson..


/E


 Visste inte vilken bild jag skulle ta, så tog en gammal bild på mig & natassja.

♥ O N S D A G ♥

12:35 - 6 januari - 2010


Hej alla söta bloggare / bloggläsare. 

Hhar  jag precis sminkat färdigt mig..ska nämligen ha lite "company" - och då vill man inte se ut som en blekfis. Hehe.. För jag kan redan säga nu att jag är inte vacker när jag är utan smink. Varför är det så? Att man känner sig sötare och har mer självförtroende med smink på? Behöver det vara så? Egentligen tkr jag att man ska kunna känna sig söt utan smink..men ibland blir det inte så. Allafal, just nu snöar det här  fan vad glad jag är! Älskar snö, haha. Men på ett sätt så längtar jag skit mkt till sommaren. Bli brun, och bada i det varma vattnet. Snöar det hemma hos er? Tror inte att det snöar nere i Skåne, allafal. Asså jag måste erkänna en sak, ända sedan jag såg den lilla chihuahuan på blocket..så har jag snackat om den exakt hela tiden. Vill verkligen ha en sån liten plutt.  Jag ska börja känna pengar, så att jag kan köpa den. Hoppas bara att jag får ha en sån..*puuh* nu blir jag helt uppspelt. Ska inte hoppas på för mkt..ifall det inte skulle bli som jag ville. Men nu  ska jag titta i kylen om där är något gott eller sött att äta, sen ska jag nog kolla på någon film. Ni vet ju vilken filmgeek jag är. Haha.


xoxo från ebba andersson..

/E





♥ godnatt på er..♥

18:53 - 5 januari - 2010


Hejsan bloggen.

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll. För jag vet att jag kommer inte orka skriva mer ikväll. Har hittat en ny favislåt, den heter Taio Cruz - break your heart..och den är riktigt bra! Sitter här och sjunger med i refrängen, nördig eller vaddå?  Haha. Asså jag älskar verkligen mitt hår, förlåt att jag skryter så himla mkt om det. Men jag har aldrig varit såhär himla nöjd med mitt hår. Absolut LOVE it. Gillar ni skräckfilmer? Asså riktiga rysare? Jag är j*vligt mesig när det gäller sådana filmer..jag brukar bli så himla rädd att jag nästan kan skita på mig. Hehe.. Finns det mer sådana personer än mig? Så känner jag mig inte ensam om den saken. Allafal, vad har ni gjort hela dagen då? Här har inte hänt så himla mkt..Mami har ju somsagt tvättat..och jag har legat och degat i soffan, och har inte gjort något vettigt som jag sa att jag skulle. Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik - på högsta volym såklart. Haha.

xoxo från ebba andersson..

/E

♥ T I S D A G ♥

11:03 - 5 januari - 2010


'Godmorgon bloggen.. ni vet att jag hatar att säga det ordet, men ja - vad ska jag annars säga.


Vaknade idag ungefär vid 9:50 <-- jävligt tidigt i min värld. Ville sova längre, men kunde inte. Idag vet jag inte vad som händer, Mami ska tvätta osv.. Så jag tror inte att det kmr hända så mkt. Men kmr åtminstone få rena kläder ;) haha. Gud vad jag känner mig tråkig! Har inget att skriva om..? Något bra förslag? Jag kan åtminstone fråga - Vad ska ni göra idag? Hehe.. Just nu sitter jag och tittar på "Days of our lives".
Har ni sett den serien? Den är faktiskt väldigt bra, men den är lite knepig ibland. + Att den börjar väldigt tidigt på morgonen. Ni vet den bilden jag visade er igår på den chihuahuan? Asså ända sedan jag såg den igår så har jag blivit helt förälskad i den. Asså jag skulle ge allt vad jag har för att köpa den! :O Och jag menar faktiskt allvar.

Måste prata med pappa om detta, och den kostade bara 8 500 :- . Jag tkr att det är väldigt billigt, + att den bor i skurup :D Och som ni kanske vet, så bor jag nästan i skurup. Men jag ska inte bli för uppspelt, för jag vet ju inte ens ifall jag får.

Men nu ska jag försöka att göra något vettigt, venne vad..men jag kmr väl på något. Eller inte..

xoxo

/E


♥ godnatt..

19:43 - 4 januari - 2010

Hejsan bloggen.

Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med min dator i knäet och tittar på en film. Som jag nämde i det tidigare inlägget så handlade Mami och jag 2 st filmer tidigare idag. Den ena hette Walk the line och den andra ser vi på nu. Och gissa vad? Det var någon jävla tyskfilm? Jag fattar ingenting, jag sitter här - ööh?... trots att jag går på tyska, haha. Känner mig som ett retard!
Nää..men allafal jag ska strax gå och ta av mitt smink och sätta upp håret i en stor knut + sätta på mig pyjamas. Mysigt, vet ni..jag vill ha en egen hund. En liten pappilon eller något :P Jag är verkligen sugen på att göra det, riktigt riktigt.

 på något sätt ska denna valpen bli min. För jag vill verkligen ha den! Isåfall ska den heta Tindra. <3

♥ Min favoritlåt

16:46 - 4 januari - 2010



Hello babes.


Idag har jag faktiskt varit på ett ställe och kollat en sak. Men jag berättar inte vart pågrund av personliga skäll. Jag hoppas att ni förstår det, allafal..vad har ni gjort idag? Jag har bara slöat som vanligt och varit och handlat med Mami. Handlade även en present till min kusin som fyller 30 på lördag..tror jag. Vill ju inte komma tomhänt :) Så snall jag är, haha. Har även köpt 2 st filmer, de heter Walk the line och M/S Gustloff - the ship of no return. Walk the line är en av mina favoritfilmer. Den är verkligen skit bra! Har även hittat en ny bra låt. Det är den låten som spelas när det är reklam för Let's dance. Lyssna på den. Men ni får ha det så bra så länge, och ta hand om er.

http://www.youtube.com/watch?v=pjcbG8bVHCE <-- Let's dance soundtracket.

xoxo

/E




♥ godnatt

22:49 - 3 januari - 2010


Hej allihopa.

Tänkte bara skriva ett sista inlägg för ikväll, jag ska inte gå och lägga mig än..men som sagt detta är det sista inlägget jag skriver för ikväll. Just nu tittar jag på "Åter till Cold Mountain", den är verkligen jätte bra. De som har huvudrollerna i denna filmen heter Jude Law, Nicole Kidman och Renee' Zellweger. Om ni gillar typ..gammeldags - filmer osv, så rekommenderar jag denna.

Haha, tycker ni inte att det är störigt när ens förälder/föräldrar snackar riktigt högt i sin mobil eller telefon. De säger alltid att man ska dämpa sig ifall man snackar i sin mobil. Men när de är de som snackar så gör de precis samma sak. Så de är inte så jäkla oskyldiga själv, haha ;) Men nu ska jag fortsätta att titta på filmen..och förmodligen sova som småning om. Om det går..haha.


xoxo

/E


   <-- Sån här ska min vovve ha.

♥ Wow!

17:40 - 3 januari - 2010


Hejsan allihopa.

Nu har jag äntligen färgat mitt hår..och WOW vad snyggt det blev. Blev riktigt stolt, tack snälla Mami. Det bev faktiskt samma färg som Kenza har. Lika snyggt också..okej, förlåt nu skryter jag. Ska ändra på det, lovar! Just nu sitter jag i min rosa mjukisdräkt och tittar på Drop dead diva - verkar skit bra! Går på 3:an, kollar vet jag. Haha.

Jaha då har hela dagen gått. Vad har ni gjort under hela dagen? Jag har bara legat och degat i soffan hela dagen + tittat på tv. Vädligt tradigt men men.. Men nu ska jag fortsätta och dryga ..haha.

xoxo

/E



♥ - Solig dag

Hello everyone.

Kände för att snacka lite engelska där, haha? Idag vaknade jag vid halv 11 - och var inte utvilad kan jag säga. Sen sa mamma att jag skulle gå in och sova en stund till..och då sov jag i en halv timme. Sen när jag kom upp igen så var jag utvilad. Haha, så kan det bli ibland. Vet ni att här uppe på Tjörn (norr om göteborg) så ee det faktiskt väldigt mkt snö! Och det är det ju precis inte nere i Skåne..Sikken enorm skildnad det är på vädret. Haha. Idag ska jag ju färga håret, ska bli mkt spännande. Vi gjorde det inte igår för..ärligtalat så orkade vi inte. Även ifall vi inte kom hem så sent, kom hem ungefär vid halv 4. Äum...ja, vad ska ni hitta på idag? Vara hemma? Eller kanske vara med någon kompis? Allafal, jag ska inte göra så himla mkt..bara vara hemma osv. + Färga håret, haha. Kanske jag nämde innan ;)

Vet ni vad? Jag ska kanske få en liten kattbebis. :D Haha fan vad nördig jag låter nu..men ärligtalat så är jag faktiskt jätteglad för det har gått 1 och 1/2 år sedan hon dog. Så det är på tiden att vi får en ny, tycker jag. Mamma berättade det för mig att hon hade snackat lite med hennes kompis granne för de hade kattungar till salu osv. Gud, vad jag blev glad när jag hörde det. Haha. Japps! Men nu ska jag göra något vettigt, kanske som..??

" Ha det så bra så länge"

/ E


 
Sötnos!

Mysig dag!

Hej på er.

Hur har er dag varit? Min har varit rätt så bra, har nämligen varit och shoppat. Åkte ju ner till göteborg och gick först in på Kicks där man hittade: Lösögonfransar, 2 packet med olika hårfärger och ett Max factor täckstift. Sedan in på HM - trodde faktiskt att jag skulle hitta massa fina kläder. Men jag blev såklart besviken..det enda jag hittade var ju smink. Te.x: mascara, puder, makeup - borstar och 2 st sminksvampar. Så det blev ju lyckat allafal..fast jag inte hittade kläder. Men jag är glad att jag hittade något överhuvudtaget. ( Stavas det så?!) Just nu sitter jag i vår stora soffa och tittar på En förtrollad romans - ser ni på den? Den går allafal på 3:an nu. Haha, nu har jag suttit här och hållt på med detta inlägget i snart en halv timme. Så nu är det nog dags att bli klar. Annars har det inte hänt så himla mkt..så såhär har min dag sett ut, men nu ska jag fortsätta att glo på filmen på tv.

" Så ni får ha det så bra så länge"

xoxo

/ E



* Exakt en sådan väska som är med i Sex and the City - filmen.


***?


 

* Att sluta röka?
* Att gå ner i vikt?
* Att skaffa pojkvän?
* Att shoppa minde?

Jag vet ärligtalat inte vad jag har som nyårslöfte. Hmhm... jag tror att ett av mina nyårsafton är att gå ner i vikt. Och att hålla kvar den vikten - min nya vikt ska bli 45 kg. För jag vill inte väga så mkt..och jag vill inte bli tjock. Jag har alltid haft den fobin. (att inte vara tjock) Så är det med mig allafal. Allafal nu ska jag gå och titta på Kalle & chokladfabriken.

xoxo

/ E

Dagen efter nyårsafton

13:57 - 2 januari - 2010


Godmorgon bloggen.

Hur har er natt varit? Min har varit väldigt jobbig, somnade igår framför en film vid kvart i 2, sen blev jag väckt typ en timme senare - av att alla spelade extrem hög musik. Och jag är ingen nattmänniska när jag redan har somnat en gång. Hehe..Så nu vet ni det. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, imed att vi inte sov så mkt inatt..så tar vi väl det bara lugnt ikväll. Skönt att göra det ibland! Det går otroligt mkt bra filmer på tv nu, te.x:

1. Den galna professorn 2 - the klumps
2. Ivanhoe
3. Mr. Beans Holiday
4. Jack & bönstjälken - the real story

Och massa andra också, tror jag. Jag längtar skit mkt efter att spendera mina pengar som jag fått i julklapp. Jag fick ju 1000 :- av pappa på HM. Där finns ju fina underkläder osv, så det är en rättså bra. :) Vad ska ni göra idag då? Hade ni det kul igår? Som sagt var vi hos mammas kompis (Patrik) och firade nyår - det blev en lång kväll med massa fylla, och jag, alexander, Nathalie och Joesephine som inte drack. Ja allafal, nu ska jag krypa ihop i soffan och mysa framför tv'n.

xoxo

/ E

Kuggfråga:
Har ni någonsin sett en Louis Vuitton soppåse?


 

Nytt år.

00:30 - 1 januari - 2010


Jaha nu står det 2010-01-01 på min data, så nu är det plötsligt ett nytt år! Känns det inte härligt? Det tycker jag allafal, jag känner på mig att det kommer gå bättre för mig detta året. Vet inte varför, men det känns så. Hade gärna velat spendera denna stunden med några av mina kompisar..är glad ändå, för jag fick ju vara med mamma. Har ni hört det att världen ska gå under år 2010, tror ni på det? Jag är inte säker..men man vet aldrig. :) Har haft massa gäster hela kvällen - så det ska bli skönt när alla går hem, haha. För då kan vi 3 som är kvar bara mysa. Och det är alltid skönt!

Men nu ska mami andvända min data - för hon ska väl kolla på www.facebook.se eller något. Så om vi inte hörs imorgon/eller någon annan dag - så får ni ha ett super bra 2010!

xoxo på er alla.

/ E



RSS 2.0