Godnatt-puss från ebba andersson..♥

Nu sitter jag här i soffan med huvudvärk och käkar massa godis? Ingen bra kombination precis. Haha. Får väl ta huvudvärkstablett. Vad har ni gjort idag då? Som sagt jag har haft fullt upp, har tat ut hästen,gått med hundarna dammsugat osv. Känner mig som en jävla hemma fru. Ingen bra känsla. Hur som helst är dt skönt att dagen är över - för om några timmar ska jag shoppa! YES! Haha är helt glad. För som sagt ska jag riktigt "shoppaloss". Fick dt för pappa också, så dt blir ett stort + för dt. Ska någon av er läsare ut och festa idag då? (Imed att dt är Halloween.) Om ni ska göra dt så får ni ha dt så kul, och drick inte för mkt :) Ni som ska vara hemma får också ha dt så bra - vad ni än ska göra. Kom på att när jag ändå ska shoppa imorgon - kan jag ju leta efter saker som jag ska önska mig till min fördelsedag, som är snart. - Imorgon är dt ju 1 november.

Okej, nu är jag tråkig..för nu snackar jag bara om mig. Jag ska allafal gå och titta på "View from the top".
Så ni får ha d så bra så länge!

KISSES&HUGS.


16:22..har precis ätit.

Just nu är jag proppmätt. Har precis ätit med middag & 2 st klementiner. Känns bra, för nu är jag mätt för en gång skull..haha. Har precis vatt ute och lekt med Gessi, ni skulle sett henne! Hon var fan överallt - + hon pustade som fan efteråt. (fast hon är en valp) Hur som helst nu ska jag allafal bara chilla..har ju vatt igång hela dagen. Men nu ska jag gå och titta i kylen och se om jag hittar något (A) hihi!

KISSES&HUGS.


19:41

Gud vad trött jag är! Och klockan är bara snart kvart i 8. Dt är helt CRAZY..vafan händer med mig kropp? Kan någon svara på dt? Nää skoja bara. Men allafal, dagen har bestått av att jag har städat huset..mkt tråkigt men dt måste göras ibland. Annars ser huset jätte stökigt + tradigt ut. En dag när jag var ute med hundarna så mötte jag en annan tjej med en stor hund som var lös, och bara för att den stack iväg för att hälsa på Fia & Gessi, så drog hon ner hunden på marken och började slå på den..riktigt hårt. Jag menar får man göra så? Är inte dt misshandel egentligen?

Jag blev allafal helt rädd och sa: Ni behöver inte slå på han..han ville bara hälsa? Hon bara jaa..och sa förlåt och hon tyckte att dt var tur att våra hundar var snälla osv. Jag tyckte att hon tog i lite väl mkt..men alla hanterar sina hundar olika. Och jag kan inte göra så mkt åt dt. :) Men nu ska jag gå och titta på Ghostbusters 11 som är på Tv. Men ni får ha d så bra så länge!

KISSES&HUGS.

 
Sötnosen förra året. <3

15:09 - börjar bli trött..

Har precis städat exakt hela huset! Så nu är jag trött..har liksom vatt igång hela dagen. Gått rundan, tatt ut hästen, rastat hundarna,dammsugat & trokat golvet. Måste även ringa mamma - för hon ville säga något. Undrar vad hon vill..hhmm..Hur som helst, vad har ni gjort idag? Börjar faktiskt känna att ögonen blir tyngre nu..*suck*. Nää nu ska jag ta och ringa mamma, så ni får ha d så bra så länge!

KISSES&HUGS.


10:13 - fredag

Heej allihopa!

Kom precis på att dt är exakt 9 dagar kvar tills jag fyller år. Börjar känna suget nu, haha. Har inte ens funderat ut vad jag önskar mig..? Och dt är nog dags nu. Som ni kanske har märkt skriver jag mina inlägg väldigt tidigt på morgonen..och dt kanske beror på att jag inte kan sova längre än 9 - halv 10. Anledningen till att jag går upp så tidigt är för att jag är van att gå upp vid kvart i 6 på morgonen (när dt är skoldag) Allafal ska strax ta på mig min STORA oversize-tröja och pallra mig ut på rundan. Tar även med mig hundarna..såklart. Fia är fan beroende nu när hon väl har gått den 2 ggr. Vet ni att Kenza har köpt en lägenhet nu? Japp, hon har flyttat hemifrån helt & hållet nu. Så stort grattis till henne! Kika gärna på hennes blogg - http://kenzas.se/. Men nu ska jag sticka ut, och sedan äta frulle när jag kommit hem.
Juste imorgon ska jag SHOPPA! Värsta suget elr vad? Haha.

Kisses&Hugs.


15:12 - torsdag

Hej alla söta bloggläsare.

Vad har ni gjort änså länge idag? Jag har inte gjort så himla mkt, mest drygat..har faktiskt mockat i Michelangelos box. Så nu får han dt skönt. Annars har dt inte hänt så mkt, har ju inte gått rundan än..så dt måste göra. Annars får inte hundarna rastas. Och dt måste de göras. Tänkte visa er hur mitt hår blir, när jag satt upp dt när dt är blött. Dt blir jätte lockigt, och dt mesta är mitt naturliga fall. Tror att jag och mamma har lockigast i vår familj. Såhär blir dt allafal.


 
Japps! Så blir dt. Brukar ert hår också bli så när dt är blött? Elr är dt bara mitt? Får såna jävla dampsug efter att handla kläder, tur att jag ska göra dt i helgen. Då ska jag riktigt släppa loss i affärena..haha. Kan visa er efter att jag kommit hem. Ni kan nog förvänta er väldigt mkt saker, för jag måste verkligen handla massa kläder. Speciellt nu när dt börjar bli rejällt kallt! Hhmm..annars har jag inget mer att tillägga, fan! Kom precis på att vi börjar skolan igen om 4 dagar. Dt kanske är tid för mig att gå och lägga mig tidigt? Elr vad tkr ni?Haha skitsamma, men nu ska jag allafal gå ut med bebisarna. Och nu ska jag gå ut. Inte bara säga dt. Haha ;)

Kisses&Hugs.

T o r s d a g

Hello bloggen.

Igår va jag uppe väldigt länge, jag tänkte blogga lite inatt för jag hade inget att göra. Men jag orkade inte så jag får blogga extra länge idag. ^^ Jag känner lite så att bloggen börjat bli mitt liv nu..är nog lite för beroende, tkr jag. Jag måste ju fokusera på min skola och mina betyg också. För jag tkr faktiskt att dt är viktigare med skolan än bloggen, för man kan alltid komma tillbaka till bloggen men dt kan man inte med skolan. Hoppas ni läsare förstår dt. Allafal, vad ska ni göra idag då? Jag har tänkt att gå rundan idag igen och imorgon, annars känner jag bara mig så äcklig om man sitter inne och bara äter. Tänker dra med Fia också..imed att hon verkade gilla dt igår. Asså ärligtalat vet jag inte ifall mamma kmr komma ner innan jag börjar skolan, men jag tror faktiskt inte dt. Men skitsamma dt viktigaste är att jag får träffa henne..dt är skitsamma ifall jag har börjat skolan.
 Tänkte bara berätta en sak. Jag vet att många läsare frågar om hur man inte får så slitet hår osv. Och detta här är "svaret på era böner" - jag älskar verkligen detta shampoot..dt funkar jätte bra! + dt framhäver ens slingor om man nu har dt. Dt funkar allafal jätte bra för mitt hår. Men nu ska jag gå rundan med bebisarna.

Ha d så bra så länge !

Kisses&Hugs.


Lite om mig

Namn: Ebba andersson
Piercingar: inget, vill pierca min navel
Tatueringar: ingen,
Längd: Vet faktiskt inte riktigt?
Skostorlek: 37 / 38 
Hårfärg:  ljus bruuuun
Är du kär i någon: nää inte just nu
Önskar du att du bodde någon annanstans: ah jag bor så långt bort
Tänker du på självmord: nejnej
Tycker andra att du är attraktiv: ibland
Dricker du alkohol: nepp
Använder du droger: om socker är en drog så ja.
Röker du: nääääääääääääääää
Vilket shampoo använder du: olika,(:
Vilken parfym använder du: Fizzy
Vad är du rädd för: spindlar mörker & döden
Gillar du att tvätta: haha nejtack
Gillar du Berg-och-Dalbana: jag och balder = yes

SENASTE..
Film du hyrde:
det är faktiskt länge sen nu (A)
Film du köpte: ehm vet inte
Låten du lyssnade på: kesha - Tick tock
Låten du hade på hjärnan: -"-
Personen du ringde: i dunno
Tv program du tittade på: ehm, have no ide
Personen du tänkte på: Privat haha

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
yes sir
Gråtit över en flicka: oh ja
Ljugit för någon: tyvärr..
Varit i slagsmål: nej jag e snäll
Blivit arresterad: nopp inte än ;)

ANTAL..
Gånger du varit kär:
  svårt
Gånger ditt hjärta brustit: ett antal
Hjärtan brustit på grund av dig: ett fåtal
Tjejer du kysst: haha do i need to answer that ?
Gånger ditt namn varit med i tidningen: inte ofta, men händer ibland
Ärr du har på kroppen: hm ett på benet

SENASTE..
Bok du läste:
jag gillar inte böcker
Personen du fick mail av: ingen
Personen du fick brev av: hm long tima ago
Personen du fick sms av: vet inte, min mobil är "ur funktion"
Gången hela din familj åt middag tillsammans: haha long time ago..
Saken du köpte: dt senaste jag köpte var foundation

Vad har du gjort idag:
inget drygat
Var det kul: nää inte precis?
Hur tidigt stiger du upp: tidigt!
Gillar du att slåss: nej verkligen inte
Vad ska du göra idag: sova
Är du seriös: yes
Vad är du allergisk mot: inget just nu
Var har du ont: i benen
Använder du hårspray: iblans faktiskt
Kan du stå på händer: yes box
Favorit serie: jag har ingen special favorit ^

Håkan Hellström eller The Ark: the ark
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: no clue
Salt eller socker: SOCKER
Gillar du ketchup: ibland
Är du glad nu: im in a moodswing,
Var du glad igår: ahrå!
Känner du nån som jobbar på sjukhus: nej men det skulle va ballt
Vad dansar du till: musik.
Stockholm är: långt härifrån
Göteborg är: är min hemstad!
Kan du sjunga: kan kan jag väll ;)
Mer värt än guld: familj och vänner
Spaghetti eller makaroner: svårt,
Ett land jag helst vill besöka: bahamas/ karribien,/ kina,/ usa?  idont know..

16:00 - onsdagkväll




Hejsan alla bloggisar.

Har äntligen gått rundan som jag skulle gjort för otroligt länge sedan, så dt känns bra nu. Drog med Fia också, tror faktiskt att hon gillade - fast hon flåsade som en idiot. Haha. Vad ska ni göra i helgen? Jag ska som sagt till malmö och handla massa kläder osv, vet inte vart ännu..men ja. Vet egentligen inte vad jag ska handla när jag kmr till Malmö? Haha så kass jag är.. Har inget mer att tillägga, så ni får ha dt så bra.

Kisses&Hugs.

Dagens outfit


Inte världens snyggaste..men dt var allafal skönt och gå i dt här.

Dagens outfit:

1. Oversize tröja.
2. Strandshorts.
3. Mystofflor

 


09:15 - är uppe tidigt..

Har suttit här en stund och letat efter bra smink. Asså makeup-borstar som har bra kvalite. Hittade allt sånt som jag ville ha på Makeupdesign by Sara finns massor med smink..som rouge,mascara,makeup-brorstar,conseler osv. Riktigt bra sida - så den rekomenderar jag. Har du inte testat i.d. innan och är osäker på vilken nyans du ska ha så kan du testa deras startkit. Kostar nu endast 949kr men värdet är 2200kr. Jag tror själv att jag ska beställa, om jag får för päronet..såklart. Haha. För att jag hör av väldigt många att dt verkar bra, för te.x Linda Hallberg & Engla har rekomenderat dt. Så då måste dt ju vara bra ? Elr hur? Allafal har hittat massa söta saker på Cocco.se, som te.x jätte söta halssband, ringar, armband osv.

Och massa andra saker - som är skit söta! Så ni måste titta på den sidan. Foki brukar ju köpa sina smycken där, om ni har läser hennes blogg varje dag så kmr ni nog hitta alla hennes smycken när hon visar sin karderob. Mkt fin allafal! Tror att jag ska klicka hem lite halssband + ringar härifrån. Jag älskar de! Jätte fina. Aja, nu ska jag ta på mig kläder och lägga lite foundation i huvudet osv, annars är man bara så himla blek..och ja.

Men ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.


Hello.

Dessa 2 dagarna har fyllts med väldigt mkt godis & läsk. Är ganska proppmätt! Har allafal haft dt väldigt trevligt med bästis. (har ju sovit hos henne i 2 dagar)  Igår så var dt meningen att vi skulle se 3 st skräckfilmer, men vi hann bara se 2 st...för jag somnade i soffan, :$ så vi gick upp och la oss. Men ikväll ska jag banne mig titta på skräckfilmer - dt blir, scary movie 4, jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren, och sen någon annan som jag inte kan namnet på...Och jag är hemma själv, hur fan kmr detta gå? Haha. Men allafal nu ska jag gå och titta på filmerna.
Ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.

 Dessa älskar jag!

???

Ni anar inte hur ful jag känner mig nu. Har precis stigit upp ur sängen helt yrvaken + helt osminkad(såklart) - oct dt kan jag säga va ingen vacker syn. Vrf känner man sig bara vacker med smink på? Ärligtalat så kan jag inte svara på den frågan. Jag tkr själv att jag ser ut som ett troll utan smink. Blek & ful. Får väldigt många kommentarer att gud vad söt du är utan smink Ebba! Jag bara börjar asgarvar, för dt vet jag att jag inte är. Skitsamma, ja juste jag vet inte vad som har hänt med min header. Den har bara försvunnit. Elr så har jag väl tryckt på någon knapp - som jag egentligen inte skulle..hehe. Hursomhelst vad ska ni göra idag? Jag ska som sagt till Nattis efter att hon har kommit hem från Konfan, ska ju även sleepa där inatt. Mkt trevligt! Ska strax äta frulle + göra mig iordning, sminka mig osv. Ja så ser min dag ut, inte lika tråkig som igår allafal. :) Blir att jag ska shoppa nästa helg istället, har mer tid då.

Vill träffa syster också, har inte träffat henne sen hon fyllde år. Och dt var i september. Så jag har inte träffat henne på en måndag. - Dt är väldigt länge, tycker jag! Så dt måste ändras. Kan inte gå rundan idag iheller, imed att dt spöregnar. Så dt får bli nästa vecka. 3 ggr..orkar jag dt?

Sista bloggandet ikväll..

Gud vad tråkigt jag har..datan har underhållit mig nu i 2 timmar. Och dt börjar bli lite drygt..tyvärr. Så dt är nog dags att släcka ner skiten..och hoppa ner i sängen. Pappa och jag har inte snackat med varandra sen vi bråkade innan. Och jag tänker inte be om förlåtelse iheller. För jag har inte gjort något. Ibland blir jag bara så jävla trött på alla onödiga saker som händer i mitt liv.

Vrf kan man inte bara uppleva bra saker som gör nytta? Vrf ska man vara tvungen att behöva oroa sig över vad andra skulle tycka, om man visar sitt sanna jag? Vrf ska man ens ha dt så jävla tufft? Och känna att man inte duger elr passar in?
Ibland fattar jag inte hur folk tänker..Men men, skitsamma. Nu har jag sagt mitt. Skulle kunna sitta här i en timme till, och skriva om dåliga saker som finns i världen. Men dt orkar jag inte..hehe.

Kisses&Hugs.


♥ Får såna jävla sug..

                                                                   Heej bloggen.
Idag sov jag inte lika länge som jag gjorde igår. Vet ni vad? Jag är riktigt sugen på att köpa hårförlängning..får såna sug hela tiden. Tror att jag ska köpa dt. Men då måste jag fräga mitt hår också, för att hårförlängningen ska passa in. Idag skulle jag egentligen leka med bästis, men dt blir imorgon istället. För ska ha myskväll med päronet ikväll. Natssja har även ringt idag 3 ggr och undrade ifall vi kunde va. Men dt kunde ju jag inte. Sitter just nu och tittar på Brooke knows best - älskar den serien. Tror att jag ska ta en liten runda med Gessi, har inte gått på några dagar nu..så dt är dags!

Men ni får ha dt så bra sålänge!

Kisses&Hugs.

 LOVE!


Proppmätt..

Dt är just dt jag är nu. Så nu ligger jag här i sängen och chillar. Har ju precis fått hem mina filmer från Nattis..så ligger och tittar på några av de nu. Snackade precis med pappa, och frågade när vi skulle handla kläder till mig. Och sa antingen imorgon elr på söndag. Nice! Tänker handla rubbet också. Men nu känner jag hur mina ögon börjar bli tunga.. så dt är nog dags att ta en skön dusch och ta av sminket osv, + förbereda sig för att sleepa. 

Så ni får ha d så bra & sov så gott!

Kisses&Hugs.

Snygga!


Nää vad gulligt..

Nää vad gulligt. Vet ni vad jag hittade i posten imorse till mig & mathias? En supergullig liten chokladask, från Mami. Jätte gulligt!


Och i den hittade jag..

Mina chokladbitar


*Gäsp*

Okej, trodde aldrig att jag skulle sova såhär länge på en vardag. Men dt gjorde jag tydligen. Usch, vad jag är trött. Lite konstig imed att jag sovit så länge..men men. Idag ska jag bara stanna hemma och ta dt lungt. Slappa vid tv'n osv, haha kom och tänka på de som är i skolan nu. De får ha massa lektioner så får vi andra bara ta dt lungt och sova länge. Pappi kmr hem senare ikväll..dt har faktiskt vatt lite skönt utan honom. Att han slipper stressa och springa runt i huset som han gör. + Att jag har fått datorn i flera dagar, hihi :$

Idag ska jag allafal inte gå rundan, vet att jag inte har gjort dt på länge..men dt är så kasst väder. Så pallar inte. Skitsamma, får gå 2 st rundor nästa gång. Så får dt bli! Men nu ska jag fortsätta mysa i soffan och titta på Tv.

Kisses&Hugs.


Varje kändis är skit söt?

Haha, jag sitter här och storgarvar åt alla som är med i Singing Bee. Och dt roligaste är att gästerna är kända personer. Och alla suger på att sjunga! Hahaha, fyfan..har riktigt ont i magen nu. Efter att jag skrattat så mkt. Slog precis över och såg att dt ska vara 2 st avsnitt av Ghost Whipserer, så dt måste jag se. Föressten hur kan alla kända personer vara så himla vackra ? Och ha perfekt hy och allting? Mjo..dt mesta fixar de till med smink. Men ändå ? Te.x. Jennifer love Hewitt som har huvudrollen i Ghost Whisperer. Hon är riktigt söt..jag skulle göra vad som helst för att ha dt ansiktet.


lalalala..

Wake up in the morning, feeling like P Diddy

Put my glasses on, i'm out the door i'm gonna hut this city (let's go)

Before i leave brush my teath whit a bottle of jack.

Cause when i leave i aint coming back.
 
I'm takling pedicure on our toes, toes.

Trying on all our clothes,clothes.

Boys blowing up our phones, phones.
 
Drop - toping, playing our favorite cds.


Pulling up to the parties..trying to get a little bit tipsy.

Don't stop, make it pop, DJ blow my speakers up.
 
Tonight, ima fight till we see the sunlight, tick tock on the clock..but the party never stop no. 

Waoh-oh oh oh
Woah-oh oh oh

Don't stop make it pop, DJ blow my speakers up.

Tonight, ima fight till we see the sunlight.

Tick tock on the clock, but the party don't stop no.


Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh

Älskar den låten! Sitter här och riktigt nördar den på datan. Haha. Mathias har precis stuckit till skurup. För han ska träna innebandy. Han är alltid borta, tänk då när han ska flytta till Umeå..fyfan! Kmr sakna honom jätte mkt! Usch, jag vill inte ens tänka tanken. En till som sticker iväg ur vår familj. Nää dt gör han klart inte..inte som hon allafal..

Kisses&Hugs.

Honey..i'm home!

Skolan har vatt helt okej idag också. Bästis och jag har skrattat som fan, som vanligt. Haha. Fick tbx våra läxförhör idag i Eng & So. På Eng fick jag VG och på So'n fick jag G - och den kunde jag egentligen inte? Tur elr vadå? Hur som helst så kom jag hem vid halv 4. Sen sov jag lite också :$ Venne, vad jag ska göra ihelgen. Men pappa har sagt att vi måste köpa nya kläder till mig. Så dt är förmodligen dt vi ska göra.
Och då ska jag handla rubbet! Inte bara köpa en liten del, sen måste man åka in igen. Detta som jag ska leta efter:

1.tjocktröjor
2. makeup-borstar
3. jeansleggings/byxor
4. koftor
5. bh och trosor



Men nu ska jag gå och käka något. Och ikväll vet inte vad jag gör. Kan allafal stanna uppe länge. För dt är ingen skola imorgon! Yes!

Kisses&Hugs.

♥ Påväg till skolan

Godmorgon allla bloggare! ♥

Jag sitter här i soffan med allt mitt smink och sminkar mig framför tv'n. Jag va pigg som fan imorse..precis när mathias skulle väcka mig så fick jag för mig att gå upp. Och klockan var vad..tjugo i 6. Haha - morgonpigg? Mathias och jag är ju själva hemma. För att pappa är i Hör ( stavas dt så?) Jaa allafal han är där. Men han kmr hem antingen idag elr på fredag. Då jag är ledig från skolan.

Jag sitter och tittar på film samtidigt som jag plattar mitt hår. Som jag gör just nu. Filmen heter Twister, dt är en sån tornadofilm. Jätte bra! + Dt ser väldigt äkta ut också. Allafal idag ska bästis följa med mig hem, för vi ska leka! Men nu måste jag fortsätta. Ha en bra dag alla!

Kisses&Hugs.


Vicci - time!

Dagen har varit helt okej. Lite mitt emellan. På svenskan såg vi på en film som var skit bra! Den hette "Johan Falk - national target" Blev lite tårögd i en viss scen. Kmr rasmus ( killen som jag satt hos) där, nawe ebba "gråter". Jag bara nänä..heh. Var så inne i filmen så ibland händer dt. Jaja..är ju hemma själv,i Vicci - som jag var med innan åkte hem för några timmar sen. Och mathias är hos sin flickvän. Så I'm alone. Har fortfarande inte fått mitt paket som mamma säger sig ha skickat. Igår blev jag riktigt irriterad på vår lärare Linda. Vi fick reda på att vi skulle ha ett prov - DAGEN INNAN! Jag menar hur fan tänker hon ibland? Jag tyckte att dt var riktigt taskigt mot oss. Visst, vi går i 8:an..men va fan!? Hon kunde ändå varnat oss?

Men skitsamma, jag fick ändå G. Och dt är bra för att inte ha tränat. På fredag är jag ledig! :D Yes! Jätte glad för dt. Haha då får man ju en extra ledig dag på novemberlovet. Mkt trevligt! Imorgon ska jag allafal leka med bästis. Venne, vad vi ska hitta på. Men men, löser sig säkert. Nu måste jag allafal göra mig iordning, för jag däckar snart..haha dt tog en evighet för mig att skriva detta inlägget. Trots att jag inte skrivit så himla mkt.

Ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.


16:20.

Heej på er.

Har nyss kommit hem från affären, mathias skickade in mig - för att han inte orkade. Killar..hehe. Har funderat på morgondagens sminkning, vill köra en väldigt ljus men mild look. Hhmm.. kanske lite ögonskugga? elr kajal? Får fortsätta fundera. Måste också komma ihåg att måla naglarna i en ny färg. Ljus rosa? Maybe..får se. En sak som jag verkligen vill ha nu när dt är så jäkla kallt på morgonen är en stor och skön halssduk. I svart. Skulle passa "perfo". Behöver allfal inte leta efter en ny jacka, för jag har redan min goa Everest - jacka.

Föressten är dt någon som vill veta hur Kenza elr Blondinbella såg ut igår på Bloggawards?

 Kenzas sminkning.

 Blondinbellas sminkning. Kom precis på att, hon är ju inte blond längre. Så då kan hon inte heta blondinbella. Vad blir dt då..brunettbella? Haha.


Wtf ?!

 

Va fan är dt här? Kan man ens ha en sån stor överläpp? Är dt bara jag elr ser dt där extremt konstigt ut?

 


Jag är trött..dålig kondis?

Gud vad jag är trött..blev helt slut efter att jag hade gått en runda med Gessi sen en liten runda med Fia. Puuh! Dålig kondis elr vad? Nää knappast. Haha. Idag händer väl inte så mkt, blir väl bara att pappa ska tvätta lite kläder till mig, medans jag ligger och slöar i soffan. Tittar på Alias nu, venne vad dt är för något pogram..men verkar vara bra.
Den senaste tiden har jag kännt att jag inte har varit mig själv. Någon anldeningen till dt har jag inte. Men dt är så jag känner. Pappa frågar hela tiden ebba, mår du bra? Och jag svarar alltid ja. Får försöka att ändra på detta.
Har tänkt att göra typ 30 situps nu alldeles strax + äta lite senare. Äta en risifrutti kanske, haha alltid lika gott! Juste jag var ju hos tandläkaren förra veckan, gick jätte bra. (var där i typ 10 min) Hade inga hål elr någontig. + Mina tänder var jätte fina. Så dt blev ett stort + för dt. 

Längtar tills min födelsedag. Hoppas att Therese' & Jon stannar över natten. Kanske kan bjuda in bästis? Vem vet. Undrar vad jag får. Haah! Omg! Jag är som ett barn på julafton. Pinsamt! :$
Som ni märkte innan blev dt lite känslosamt när jag pratade med om min mormor. Sen kan man ju inte se så ofta. Man har skola, är med kompisar på fritiden osv. + Om man är sjuk så kan man inte träffa henne..för hon har så lågt emunförsvar. Så hon blir ännu värre då. Så i dt fallet får man hålla sig borta. Men nog pratat om dt, nu ska jag göra någoting vettigt - som te.x. äta något elr tömma diskmaskinen elr något annat som är tråkigt.

Ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.


Va fan äe jag uppe för?

Haha har ni märkt att exakt alla kända bloggare skriver om bloggawards på sina bloggar? Dt är jätte kul att läsa hur dt var och vem som vann osv. Förresten vet ni vem som vann? Tror dt blev Foki. Hon kammade hem 3 - 4 bloggawars priser. Så grattis till dig! + De 4 som blev nominerade var Kenza, Foki, Blondinbella och Stina-lee. Jag tycker att alla de borde vunnit. De har jätte fina bloggar + att de bryr sig om sina läsare. Och dt är jätte snällt. Allafal somnade såklart igår utan att ta av smink & utan att borsta tänderna. Yuuck! Så dt blir att borsta tänderna extra noga idag. Hehe. Åt även upp allt godis igår, så idag ska man banne mig gå ut och gå. Få bort lite kalorier.

På måndag elr tisdag så kommer dt att komma ett paket till mig på posten. Dt berättade mamma för mig igår. Undrar vad dt är? Hhmm..vad tror ni? Lite svårt kanske.. Har precis ätit min frulle, så ska jag bara hoppa i "joggingkläder" och ta med Gessi ut. Tror faktiskt att hon gillar dt, hon blir alltid så ivrig varje gång jag tar fram kopplet. Fia likaså. Jag längtar verkligen tills vi får tbx vårt tyskprov & engelskprov. Är lite så små irriterad att de inte kan rätta dt snabbare. Visst, jag förstår att dt inte är lätt när dt går 24 st i en klass..men ändå. Nästa vecka är dt allafal novemberlov, och jag ska inte upp till mamma --> utan hon kmr ner. Hon ska också hjälpa min mormor att flytta ner till första våningen. Imed att hon har cancer, så orkar hon inte gå i trappor. Dt tar jätte mkt på henne kondition. (Jag blir alltid så ledsen när jag tänker på henne.)..puuh! Nu gråter jag..
Förlåt, men jag klarar inte sånt. Att veta att hon kanske inte överlever detta året elr nästa..är lite jobbigt för mig. Hoppas att ni förstår.

 Mormor - jag älskar dig!

Nam nam..

Okej, jag vet att man inte ska äta godis nu..men sanningen är att jag inte kan hålla mig. Hihi. I'm bad! Nää skämta bara. Men jag kunde faktiskt inte hålla mig. :) Fick sånt godissug som jag brukar. Men får sluta nu - för vi ska äta snart tror jag. Oh! Juste, jag köpte 2 st filmer när jag & mathias var och handlade. Dt blev: Isprinsessan och Familjen är värst. Båda är jätte bra faktiskt. Har inte vatt ute och gått rundan idag, orkar snappt röra på mig. Får bli på morgonen imorgon istället. Mkt skönare att ta dt på morgonen. Nu ska jag gå och byta film. Ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.

Smoothies

Det blir jätte gott om man blandar minimjölk med mini yoghurt med olika frysta bär, jag
  brukar ta hallon med blåbär , och så mixar man ihop det. :)

Eller så tar man bara glass med någon god smak och blandar ihop det med mjölk, jag gjorde precis en shake
på vaniljglass, nyponsorbet och mjölk, och den blev jätte god. :)


Suck, hemma.

Nu är jag hemma. Gud vilken trög dag dt har varit. Mitt huvud exploderade nästan på matten ..va så trög i  huvudet. Fick värsta blackouten, men men nu dt gick bättre senare - när jag väl försökte. Hehe. Idag orkar jag banne mig inte gå den långa rundan som jag har gått med Gessi de senaste dagarna. Så idag ska jag inte göra någonting annat än bara chilla & käka massa godis..*hihi*. Så dt är min plan. Vad ska ni göra idag? Jag längtar skit mycket efter novemberlovet, så jag kan träffa mamma. Har inte träffat henne sen skolan började. Och ändå har halva treminen gått.

Allafal nu ska jag gå och äta något. Ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.

 Ikväll blir dt detta. + Chips & dippa.


Godnatt-puss från ebba andersson..♥

nu är dt dags för lilla ebba att gå och lägga sig. Börjar bli lite dåsig känner jag..hehe. Imorgon ska jag inte ha mycket smink på mig. Ska bara ta lite depliner vid ögat + lite puder. Sen är jag ready to go. Dt är ju fan lördag..då behöver man egentligen inte vara sminkad. Kommer ju gå upp vid 7 ungefär --> sen har jag 1 1/2 timme på mig att göra mig iordning. Tar ni längre tid på er när ni ska sminka er för skolan? Asså min synpunkt med smink och allt sånt. Är att vi tjejer tar längre tid på oss att sminka oss osv..och egentligen är dt helt normalt. Vi ska ju platta håret,lägga på mascara + puder osv. Och då kan dt ta typ 2 timmar för en att fixa sig. Jag menar dt gör dt för mig ibland. Och dt skäms inte jag för? Min bror ska alltid babbla om att dt tar jätte lång tid för mig att sminka mig och massa..ja vadådå? Bara för att inte han spenderar mkt tid på sitt ansikte. Sen en sak som är rättså lika med tjejer & killar är att - de ska använda hårspray, de ska använda vax och allt sånt.

Jag menar ska jag och börja babbla om sånt med Mathias? Nää tack. Jag står över.
Nu vet ni dt, haha. Men ska gå och lägga mig nu. Ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.
 
Älskar!

Nördar musik.

Haha sitter här och lyssnar på musik på högsta volym. LOVE IT! Ska allttid vara värst. Enligt mina kompisar och min familj ..hahaha. Sån är jag. Har suttit och läst lite på SO'n, känner mig rättså säker, imed att dt inte är så himla svårt. Hur har ni haft dt i skolan idag då? Har jag berättat att jag ska gå i skolan på en lördag!? Dt är helt crazy jag vet. Men dt är sånt öppet hus. Så alla måste gå förutom 9:orna. Jävla lyckostar! Men sen så slipper vi gå på en fredag..när de andra går. Hihi. Men men, jag ska alldeles strax gå och göra mig iordning. Ska ta bort mitt smink osv. Vill inte gå och lägga mig vid 9 idag, för dt är Ghost Whisper på tv. Och dt vill jag se. Dt slutar 21:50. Så jag får stanna uppe tills dess.

Som jag har berättat för några dagar sen - att får skola fyller 50 år. Känner ni igen dt? Allafal så ska vi äta en 50 m lång rulltårta imorgon. + Vi ska stå ute jätte länge. Dt första jag tänkte var: 

1. Dt är svinkallt ute?
2. Dt är svinkallt ute?
3. Dt är svinkallt ute?


Förstår ni min tanke elr? Så imorgon ska jag banne mig ta på mig mina uggs. Och ta på mig min stora blåa tjocktröja. Väldigt nice. Så dt blir min "Outfit" imorgon. Föressten har ni sett den dellreklamen? www.dell.se allafal där är en jätte snygg rosa minidator som jag vill ha. Skulle vatt perfekt för mig. Haha märker ni att jag bytar samtalsämne hela tiden? Haha sorry..men jag vet inte vad jag ska skriva annars. Elr man kan säga såhär, jag säger alltid dt första som kommer upp i mitt huvud.

Sorry, men ni får vänja er. ;)

Kisses&Hugs.

Hemma från walken.

Puuh! Nu är jag hemma efter 2 väldigt långa rundor. Först tog jag ut Gessi --> sen Fia. Så nu är jag helt slut. Och hungrig. Asså jag orkar verkligen inte plugga nu..men jag måste.. Var precis inne på Englas blogg och hittade en supersnygg liten väska. + Dt är chanel.
 Me like. No, me love! Jag vill verkligen ha en sån här. Jag har alltid velat dt också. + Väldigt många kändisar går omkring med såna här. Te.x Lauren Conrad, Rihanna, Lily allen och ja många fler. Kan hålla på i evigheter. Så denna väskan är ett köp som jag måste köpa när jag blir äldre. Många kanske tycker att de liknar tantväskor. Men jag tycker att de är mycket snyggare och mer ditaljerade än en gammal tants handväska. Haha, nu vill jag inte va taskig. Men så tycker jag faktiskt..+ att man brukar inte se tanter med chanelväskor? Har jag rätt elr?

Hur som helst gillar jag såna väskor..och dt kan ingen ändra på. :)

Kisses&Hugs.

Honey..i'm home!

Har just kommit hem från skolan. Mathias kom och hämtade mig. Mycket snällt. Skolan har varit helt okej idag, har inte hänt så himla mkt..bara att några killar fick för sig att jaga mig & nattis. Detta är andre gången? Haha, blev lite läskigt där. Men men, är man populär så är man. Ahahaha. Juste..vi hade ju engelskprov idag - och dt gick väldigt bra faktiskt. Kände mig väldigt säker - så nu får man hoppas på dt bästa. Har ju även haft HK idag, och dt gick också väldigt bra. Amy & jag äger fan när dt gäller att laga mat. Blir alltid  lika gott. Hehe. Om en liten stund ska jag gå ut med Gessi. Dt blir samma runda som igår. Den tog ju ungefär 20 - 25 min att gå. Så dt blir lagom. (Så rastas hon av riktigt.) Har ju läxförhör till imorgon -->så dt måste man plugga "lite" på. Har även testat en ny storts smoothie. Väldigt god. Venne, vad dt är för smak..men den är allafal god.

Okej, glömde säga en sak. Idag har jag faktiskt vatt och handlat ...godis. Kunde inte hålla mig. Såna godissug som jag har är dt fan omöjligt. Men dt är faktiskt dt enda på hela veckan. Nu får jag allafal chansen att bryta ner kalorierna när jag ska gå ut och gå. Är väldigt viktberoende ..you see.
Ska även slå en pling till Mami, och höra hur dt är med henne. Och fråga om jag ens ska upp till henne på novemberlovet. Isåfall jag kanske får min födelsedagspresent där uppe. Hehe, vem vet?.

Nää, nu ska jag fixa lite grejer här och ta på mig en riktigt tjock tröja innan jag går ut.
Ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.



I'm back in the game!

Heejsan alla söta bloggläsare.

Har precis kommit hem efter en super lång & skön runda med lilla bebisen. Riktigt skönt! Kom hem efter typ..25 min. Alla säger ju att man ska ha näring efter att man har "jobbat" elr tränat, så jag gjorde en liten pastarätt- dt blev Pasta Carbornara'. Väldigt gott! Allafal..ja juste, vi fick ju våra skolfoto idag. Jag blev rättså bra på dt enskilda fotot - men inte gruppfotot. Haha, alla ser inte helt krya ut..vi ser jätte trötta ut. Men men, kan inte göra så mkt åt dt nu. Jag fick allafal sitta brevid bästis - och dt var jag jätte glad för. Har jag berättat om mitt nya löfte? Dt är att jag ska bara äta godis en dag i veckan, och gå ut och gå mer + äta mkt frukt osv. Och hittintils har jag lyckats. Har inte ätit något godis på hela veckan. Och dt är ju framsteg! Dt har varit en ganska stressig dag idag igen. Men sista timmen var allafal fan bäst. Vi såg ju sån theatre i en av våra idrottshalar - Ung utan Pung hette den. Skit rolig. Jag och nattis satt högst upp med några av våra kompisar. Så tyckte vi helt plötsligt att han sa något skit kul. Så började vi asgarva - så peckade han mot oss och sa - Haha ja ni vet vad jag menar tjejer. Alla bara vänder sig om och tittar på oss och skrattar ( to.m vår lärare skratta åt oss. haha . Och vi kan såklart inte heller hålla oss --> så vi skrattar så mkt att mascaran rinner + att vi blev skit röda i huvudet. Haha, så jag kan bara säga att dt blev en lyckad dag tills slut. Men pinsamt var dt. *Hihi*

Så nästa gång vi ser theatre ska vi banne mig hålla käften. Hahaha. Dt sa vi redan när vi gick ut från gympasalfen. Ja, nu har jag berättat lite om min dag. Hoppas också att ni har haft en lika rolig dag som jag har haft.  Fortsätt gärna att läsa min blogg - om en helt vanlig tonårings liv.

Kisses&Hugs.


Kortinlägg..

Hello..

Mår inte bra. Känner mig spyfärdig. Fattar inte vad som händer med min kropp. Blää! Står allafal och tar bort mitt smink nu, ska sova strax. Nu kalla pappa precis. : Ebba nu är klockan halv 10. Jaja..säger jag bara. Haha. Men vi får se om jag mår bättre imorgon. Annars får jag väl stanna hemma. Maybe..Maybe not. Ja allafal, nå får sova så gott!

Kisses&Hugs.


Godnatt-puss från ebba andersson..♥

Hejsan bloggisar,

Kom hem från ridningen för en timme sen..typ. Gick väl hyfsatt, hon slog upp huvudet i vissa lägen..och då blev jag jävligt irriterad. Hehe. Men men, dt går väl förmodligen bättre nästa gång. Berättade jag att vi såg på film idag? Japp..dt gjorde vi allafal. Dt blev "Fucking Åmål." Gud, vad jag älskar den filmen- handlingen är jätte bra. Alla vet ju att jag är en Movie-geek. Haha. Så dt är klart att jag tyckte den var bra. Sitter i en Oversizetröja på min säng och lyssnar på musik + bloggar. En sak förresten..jag kan inte lägga in bilder på mitt smink på flera dagar, för Mathias har tatt med kameran någonstans. Så I'm sorry. Jag får lägga in bilder när han har kommit hem. Mhm..vi har ju tema imorgon också, imed att skolan fyller 50 år (som jag kanske nämde igår), tror att vi ska äta en 50 m lång rulltårta. Fy fan..säger jag bara. Kmr aldrig orka.

- Men men, är jätte stolt över att jag fick mitt smink idag. Men en sak blev jag lite besviken över. Dt var att jag hade beställt ett helt annat smink - än dt jag fick. Men ja..kan inte göra så mkt åt dt nu. (Men jag är glad att jag fick något överhuvudttaget). Haha så positiv jag är. Nää ärligt. Men jag ör glad allafal.
Kan ju inte ta "Dagens Bilder" iheller, imed att han har kameran. Så dt får ni också vänta med.

Ciao.


Jippi!

Yes! Idag fick jag hem mitt nya sminkpaket från Frida. Gud, vad jag blev glad. Stod och jublade i minst 2 min. Venne, vrf. Men sån är jag, hehe. Ska lägga in en liten bild efter att jag kommit hem från ridningen. Men först ska jag äta. Dagen har varit ganska stressig..hatar såna dagar. Annars har jag och bästis haft roligt som vanligt. Hur har ni haft dt i skolan idag? Hoppas att ni har haft dt bra. Kom precis på att vi har prov tills på onsdag - måste börja träna..men glömde böckerna i skolan. Inte bra! Men men, kan inte göra så mkt åt dt nu.

Nu ska jag ta på mig ridkläder och börja göra mig iordning.

Men ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.

 


♥ Godnatt folket

Fy fan vad jag är mätt! Men dt var riktigt gott allafal -  så dt är inte konstigt. Ligger just nu och tittar på "The perfect man". Ska börja göra mig iordning..och ta massa grejor till huden. Imorgon ska jag fläta mitt hår och locka dt. Får liksom mer volym än när jag plattar dt- för då blir dt bara helt slickat. Kanske har för hög värme, elr så är dt plattången som är otroligt bra? Hehe. Pappa och jag har diskuterat lite om min födelsedag som är den 8 november. Har tänkt att vi bjuder hela släkten dagen före min födelsedag (alltså den 7) sen stannar min syster & jon tills dagen efter. Så har vi tänkt, inte så intressant..men ja. Juste ska till tandläkaren den 15, fan! .. hatar tandläkare! Har alltid gjort och kmr alltid att göra. Är dt samma med er? Men nu ska jag fixa lite saker här och snart gå och lägga mig. Annars kan jag lova att jag inte kmr upp imorgon. Och då går dt åt helvete!

Men ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.


Verkar jätte bra. Vad tkr ni?

Söndagkväll - 18:40

Pappa har just kört iväg för att handla mat, blir tacos ikväll. Supergott! Mathias ligger i sin säng och "storsover". Han är redigt trött efter en natts fylla..haha. Idag har jag också varit mväldigt duktig. Har dammsugat köket + vardagsrummet. Visst är jag duktig? Imorgon är dt ju skola..ska bli kul som vanligt. Hatar att va hemma och inte göra någonting alls. Så himla tråkigt. Tittar på Brooke knows best nu, hon sjunger med han Colby O'Donis. Tror att dt är lite LOVE mellan dem. Vad har ni gjort idag då? Jag har bara chillat och dammsugat. Natassja har även ringt idag, hon frågade om jag ville va med henne för hon var i skurup. Men såklart kunde jag inte - för jag var tvungen att hjälpa till hemma. Men men..måste man göra ibland.

Men nu ska jag ringa pappa och fråga hur dt går med handlandet. För han har varit bort rätt länge nu. Och jag ee skit hungrig. Men ni får ha d så bra så länge! Ojsan nu kmr han. Hahahaha! Jag har fan inte koll!

Kisses&Hugs.


♥ Va fan gör jag uppe..?

Kan inte fatta att jag är uppe vid denna tiden? Jag brukar minst sova till 11 - halv 12, detta är ju lite konstigt. Haha. Somnade såklart igår också..men inte med smink på! Så nu när jag vaknade för en stund sen så gjorde dt inte ont i mina ögon. Sitter och käkar lite godis som blev över igår..dålig vana :$ hihi. Nä men måste äta riktigt frukost sen. Ligger just nu i mina varma säng - och vill inte gå upp..men måste - kan ju inte ligga här hela dagen.

Mathis ko minte hem inatt..undrar var han tog vägen?Kanske sov hos någon kompis. Undrar om pappa kmr "lacka" på honom nu. Imed att han inte ringde. Hhmm...sånt är livet. Idag ska jag chilla och slöa hela dagen. Tittade aldrig på Sex and The City igår, för pappa skulle titta på fotboll. Så ja..men men kan hyra den istället.  Okej nu håller jag på att somna..haha. Men vi hörs!

Kisses&Hugs.

18:37 - lördagkväll

Dt är dags för lördagsmys om dt så är dt sista jag gör. Snart är dt lördagsmys, hoppas inte föräldrarna stör.
Nu är dt slut på veckan..dt är dags för lördagsmyyyyyyyyyys.

Haha gjorde om låten lite. För dt är ju lördag idag och då ska man också mysa. Fattar ni? Hahaha..fan vad kass jag är. Jaha då har hela dagen gått, vad har ni hittat på? Jag har som sagt dammsugat hela huset inklusive hallen. Sen åkte "Daddy" och jag till skurup och handlade mat & gottis. Köpte även massa grönsaker i små påsar, alltså massa blandade grönsaker i en stor påse. Gud, vad man kan hitta på saker. *Haha* Just nu står pappa vid och lagar mat, och jag sitter här och bloggar. Har ett nytt löfte som jag ska försöka att hålla, dt är att jag ska bara äta godis 1 gång i veckan. Resten av dagarna ska jag äta grönsaker + frukt. Dt blir mkt nyttigare..och man blir piggare atomatiskt. Och dt är ju bra! För då orkar man mer i skolan. Så japp. Tror att jag ska ta av mitt smink snart..somnade ju med dt på igår - och gud VAD ONT DT GJORDE IDAG, I MINA ÖGON. Är jag den enda som får otroligt ont i mina ögon, ifall jag somnat med smink på? Antar dt..Så ikväll ska jag banne mig ta av dt innan jag somnar. Imorgon vet jag inte vad som händer, troligen chilla hemma elr något? Vem vet kanske är med någon kompis. Får se.

Okej, nu ska jag hjälpa pappa med maten --> för jag är sjukt hungrig.

God Natt folket.

Kisses&Hugs.


15:12 - Lördag - sitter hemma.

Jaha detta är mitt 2 inlägg idag, haha så dryg jag är. Har bosatt mig vid Tv'n och kollar på The City, väldigt bra serie enligt mig. Har ni sett den? Går på MTV ibland på helger och ibland på vardagar. Precis som The Hills. Gud vad duktig jag har varit idag, har dammsugat hela huset - tat ut & satt in i diskmaskinen. + Jag har dammsugat ute i hallen också där hundarna ligger. Har tänkt att jag ska gå ut med hundarna nu strax..har ju inte gjort dt varken igår elr idag som jag sa att jag skulle. Så jag MÅSTE göra dt nu. Annars blir dt inget kul idag, ska mysa ikväll framför Tv'n ..och titta på Sex and The City - the movie. Den filmen älskar jag! Börjar ikväll 21:00. Snackade med Mami för några dagar sen, har snackat lite om ifall jag ska upp till henne på Novemberlovet. Men dt är bara ett kanske..så ska inte föreställa mig för mkt - ifall dt inte ens kmr bli något. Men vi får se. Venne om jag orkar gå ut med hundarna ..känner mig helt slut helt plötsligt. Men pappa tvingar mig att åka med honom till skurup för att handla, aahh! JAG ORKAR INTE!


Pics.

 Blev ett linne idag + mjukisbyxor.

Lördag - 09:16

Godmorning..vaknade för en stund sen, har precis ätit klart min frukost. Mackor + vindruvor. Super gott! Är fortfarande lite små sur sen igår..har precis läst Nattis blogg - och såg att hon hade skrivit om exakt samma sak. Så dt är inte bara jag som känner så..men men. Idag ska jag ta ut hundarna på en runda, gjorde aldrig dt igår.+ Jag ska även dammsuga hela huset - så är dt gjort. Dt finns inget bättre än ett nystädat hus. Mhmm..annars ska jag inte göra så mkt --vill va med någon, men vet inte vem. Kanske Nattis elr Natassja..elr någon annan? Vem vet. Allafal just nu är jag hemma själv..mathias & pappa är i Svaneholm och gör någonting. Så jag hinner att städa hela huset :) Vad ska ni göra idag då? Ska även ta  lite "Dagens bilder" (har laddat kameran under natten) 

Annars har jag inte mer att tillägga. Bloggar kanske lite ikväll också. Maybe..

Ps. Lägger in bilder lite senare.

Asså nu räcker dt!

Börjar bli trött på detta..har problem så dt räcker, pallar inte tänka på detta också. Känner att jag har blivit dissad av dig flera gånger..känns som om du inte visar någon respekt alls för mig elr för nattis. Dt är kanske bara jag som känner så, men snart klarar jag allafal inte mer!

Förlåt allihopa. Men detta handlar bara om en person - som jag är jävligt trött på.

Hello..

Hello..

Nu är jag äntligen hemma. Har ju vatt i skurups tills nu --> 16:38. Har haft en hel vanlig skoldag, varit trevlig som vanlig. Haha kan inte glömma mig på gympan idag, ahahaha jag och den där bollen! Hur som helst har dt inte hänt så mkt annars..bästis och jag har haft dt underbart kul som vanligt. Tänkte ju att jag skulle gå ut med hundarna ..men jag fastnade ju här vid datorn - SÅKLART! Men ska komma ut trots dt.

Dagens planer för morgondagen.
Ska förmodligen va med någon? Annars stannar man hemma och kanske städar hela huset..Kanske åker till Staffanstorp och hälsar på syrran & Jon. Maybe..elr så myser man bara hemma med familjen - och massa "snacks". Vad ska ni göra imorgon / idag ? Ni kan ju gärna lämna en lite kommentar, if you like. Men men, nu ska jag fixa lite saker här hemma..så ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.
 <-- Skulle jag inte tacka nej till.

 

 

 


*Suck* hemma..

*Suck* nu är jag hemma. Riktigt skönt - för vi har ingen läxa alls. Mysigt. Pappi och jag har precis vatt och handlat lite, drog åt mig massa frukt osv. Kmr pappa där - Ebba, nu räcker dt. Haha, ja va fan! Dt är gott! Annars har allt gått jätte bra! Gick även väldigt bra när dt gällde HK'n..amy och jag var ett väldigt "bra team". Som ni ser har jag änligen fixat min header. Tack så jätte mkt Sarastille, för att du hjälpte mig gumman. Jätte snällt! Hur har ni haft dt iskolan idag då? Har precis satt på en film ..ska titta en stund för nörjar bli trött ( kanske är dags att ta bort mitt smink också ) så jag inte somnar med sminket på - för då är dt så svårt att få bort dt imorgon + att dt kmr göra ont i mina ögon. *And I don't want that.* Men allafal nu ska jag fixa dt.

Så ni får ha d så bra så länge!

Kisses&Hugs.

 * Underbart fin sminkning.


godmorgon..

godmorgon bloggen..

Är riktigt trött! Men ska ändå pallra mig till skolan. Ska alldeles strax gå ner till bussen - för ska ju åka till skolan. Fan! Dt är fortfarande mörkt. Aja..skitsamma. Ha en bra dag alla!

/ Ebba andersson.

Herregud vad jag...

Herregud vad jag känner mig tjock efter att jag hade ätit. Känner mig som ett jävla fetto! Usch, ingen bra tanke ..alls. Måste sluta med sånt. Får alltid sånt tvångst beteende efter jag har ätit - att jag måste göra typ 30 situps efter. Venne vrf?! Bara bli så. Men dt är så att jag är väldigt missnöjd med min kropp ..jag har alltid tyckt så ..Måste komma över dt någongång! Jag vet att man ska vara nöjd med sin kropp men - DET ÄR FAN INTE JAG!  

 

Heej heej..

Heej heej..

Nu är jag hemma från skolan, Almisch och jag hade följe nästan hela vägen. Blev otroligt trött i benen efter mina stövlar. Fan vad mesig du är Ebba! Haha. Ska titta lite HK läxan ..elr läxa och läxa - dt är ju mer att man måste sitta och skriva lite, om man satasar på VG ( som jag gör ). Allafal, hur har er dag varit? Min har varit si och så. Har varit en väldigt trög dag - annars har jag och Nattis skrattat väldigt mkt som vanligt. Kanske bara för att man är trött? Haha ja dt tror jag.

Dt har även vatt lite känslomässigt bland visa på macklean. Pågrund av att en kille som väldigt många kände dog igår. Han hade gått på skolan innan också. Så dt blev mkt gråt i skolan idag - jag blev också ganska deprimedad av att få veta vad som hade hänt. + Han som dog hade precis friat till sin flickvän ( han var 20 ) Så nästa dag dör man. Nää gud vad hemskt. Orkar inte skriva mer om detta. Men jag ska titta lite på Gossip Girl nu.

"Så ni får ha d så bra så länge!"

Ciao.


Men gud vad duktig man kan vara..




ADORE!

Men gud vad duktig man kan vara. Har precis suttit och gjort läxan - väldigt duktigt! Mår riktigt bra nu. Pappa är på möte & Mathias är hos någon kompis. Så "I'm all alone". SKÖNT! Så nu är Tv'n höjdpunkten - även fast dt är gamla avsnitt av The Hills så är dt ändå lika kul att kolla på dt. Imorgon har jag samtal med min lärare kl. 07:40. Så då slipper jag åka den tidiga bussen - och dt är bra! Men men, vad ska ni göra ikväll? chilla ? va ute med kompisar? sitta vid datan? Hur som helts ska jag gå och lägga mig tidigt ikväll..blev ju inte tidigt igår kväll - imed att jag pluggade som fan! Hoppas jag får VG --> annars kmr jag flippa! <-- Men nu ska jag ta av mig sminket osv.
"Men ni får ha dt så bra så länge!"

Ciao.

En fråga?

Nu är dt såhär att jag behöver hjälpa med en sak! Jag ska ju göra en header- men felet är att jag inte vet hur man gör. Skulle ni kunna hjälpa mig? Asså jag har redan fixat med bilderna osv. Dt är bara hur jag lägger in dt till min sida. Dt är dt som är knepigt ..hhmm. Så om ni vet hur man gör och så, så lämna gärna en liten kommentar. Men nu ska jag allafal åka med Pappi och handla mat till kvällen.

"Ni får ha d så bra så länge!"

Ciao.
 Dt är denna headern jag vill ha!


Hemma från skolan..så jäkla skönt

Okej..idag har skolan vatt helt okej. Hade ju tyskprov idag. Gick faktiskt väldigt bra - satt jätte länge med provet. Kändes väldigt skönt, faktiskt. Sitter och äter lite vindruvor just nu ..fick springa till kylen och hämta lite frukt. Var lite sugen på att något annat, men dt får bli frukt. Har även lite läxa som jag måste läsa på. ( glosor i engelska ) Jag och bästis har ränt lite rundor i skurup. Vi stack bland annat hem till min farmor - och åt lite glass..sen stack vi till skolan igen - för bussarna skulle komma. Men nu sitter jag här hemma, mkt skönt! Jaja ..Hur har ni haft dt i skolan idag då? Jag har bestämmt en sak, jag ska börja spara mkt pengar. Sen när jag har tillräckligt så ska jag åka in någonstans och shoppa rubbet! Jag och bästis har pratat mkt om dt osv..och dt låter faktiskt väldigt bra.

Sen behöver jag inte handla en liten del av kläder - sen måste jag åka in igen och handla resten. Så dt ee bra och göra så som jag har tänkt. Att nästa gång jag åker in med nattis ..kanske? Så handlar jag rubbet vad jag vill / beöver ha. Okej nu har jag bara babblat på? Haha fint väder idag?Nää skoja. Men vi hörs senare.

Kisses & hugs. 

<-- skulle va läge nu!


Film & ett glas Coca Cola.

Gud vilken dag! Jag och Nattis har skrattat extremt mkt i skolan idag. Vi har inte haft så kul på länge! Så dt var "tummen upp för dt". Just nu sitter jag i soffan och bloggar massa + dricker ett stort glas Coca Cola. Skit gott! Har även precis pluggat lite på tyskprovet & engelskläxa. Känns riktigt bra. Men ska plugga lite till innan jag går och lägger mig ..får lägga mig lite senare - för vill minst få VG på detta provet, så känns som om jag behöver plugga lite till ( för säkerhets skull. ) Hur har ni haft dt i skolan idag då? Ska snart lägga upp lite "Dagens kläder", känner att dt var ett tag sen. Måste bättra mig med dt. Allafal dt gick underbart bra på ridningen idag, Catalina gick jätte fint. Fick beröm av ridläraren också - så blev lite extra stolt! Okej skröt lite där..men dt måste man göra ibland. Asså jag har fan blivit godisberoende ! Jag kmr fan bli skit tjock om jag fortsätter såhär. Haha. Nää ska börja äta mkt nyttigt, gå ut 5 dagar i veckan osv. Så kmr jag inte få såna jäkla godissug längre ..Men nu ska jag dra ut lite kläder ur tvättmaskinen. Och fixa lite mer läxan också.

Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll. Puss.

Ciao.
Vet att dt är en gammal bild..men orkar inte ta någon annan.

 


Fuck vad trött jag är..

Fuck vad trött jag är. Somnade inte förräns vid halv 4 - 4. Sen var vi tvungna och gå ut med hunden flera ggr också. + att vi dansade jätte mkt. Så man har nog bränt lite kalorier. Haha! Just nu ligger jag i sängen och ska strax göra lite läxa, men dt får bli om en liten stund - för orkar inte just nu. Imorgon blir dt ju vanliga lektioner, för vår filmvecka är ju över nu. Fan! Kmr inte palla ..min hjärna kmr inte fungera.
Hur har ni haft dt i helgen? Jag har haft dt jätte roligt. Har skrattat som fan, och sprungit rundor i höllviken osv. Vi var saom sagt ensamma i huset, väldigt mysigt - tände massa ljus och käka chips,morötter,gurkor och doppade dt i dippa. Skit gott! Ska lägga mig extra tidigt ikväll - börjar bli helt "dåsig" nu. Asså en sak som ee skit konstigt med mig, är att varje gång jag dricker Coca Cola blir jag helt skrattig? Haha dt fattar inte jag? Har ni blivit så någon gång? Elr så är dt bara jag som ee konstig / mesig. Men nu ska jag börja med min läxa.

Ni får ha d så bra så länge!

Ciao.

Ni får nöja er med en gammal bild.

17:34 - är i Höllviken..

Just nu är jag med älsklingen. Vi har precis krängt hela min godispåse, haha fy fan vad jag mår dåligt nu. Mår riktigt illa! Men skitsamma..dt blir att vi sover hemma själv här inatt. Förhoppningvis. Men allafal nu ska vi dansa lite.

Ha d så bra så länge!

Ciao.

Heej heej..

Heej heej,

Vaknade idag med världens huvudvärk. Mådde sjukt illa, med gick över rättså snabbt efter att man åt lite osv. Fick ta telefonen och ringa Natassja - för hon hade ringt hit ..och undrade om vi kunde va. Först va jag inte så himla pigg på dt. Men va fan ..har ju ändå inget att göra i helgen så. För dt blev inget med Nattis. Har precis sminkat mig, ska alldeles strax gå och föna + platta håret. För om jag inte gör dt, så står mitt hår åt alla håll ..haha! Måste även plugga lite på Tyskprovet. Vill ha bra resultat! Men allafal - Vad ska ni göra idag? Jag skulle ju va med Natassja, tror att vi först sticker till Skurup sen hit hem till mig elr något. Vi får se. Men nu är dt på tiden att jag fixar till mig.

Ha d så bra så länge!

Ciao.

Usch, vad kallt dt är..

Usch vad kallt dt är. Dt skulle va läge med att ha en stor och skön halssduk. Oh! Måste köpa dt, ska börja spara lite pengar. Jag har allafal inte varit ute alls idag - för jag orkar verkligen inte idag. Annars är jag ute nästan varje dag, imed att jag går med hundarna. Den typen av halssduk som Kenza har, vill jag ha. Stor & Skön. Kommer värma jätte mycket. Jaa allafal, har pluggat lite idag på tyskan. Känns väldigt bra. Är inte så himla svårt när man fattar, som oftast brukar vara problemet med mig. ( att jag inte fattar då ) Ligger nedbäddad i soffan med mitt stora täcke. Är fortfarande mätt efter maten, som jag åt innan. Puuh! Sitter ensam hemma, pappa är på ett möte - och mathias är ute och festar & äter med Freddy, Budda, Hans och alla andra.
Annars har jag inget mer att tilläga. + Att jag orkar ine skriva mer. Sorry, hoppas att ni förstår. Jag har redan bloggat 4 grr idag - så dt räcker.

Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll ..och sov gott :)

Ha d så bra så länge!

Ciao.

 Min framtida header. Vad tkr ni?


Gud...

Är egentligen för trött för att blogga ..


Men gud vad tråkigt jag har. Jag har inget att göra alls. Har precis duschat allafal, redigt skönt. Men jag har inte något att göra för dt. Har tittat på Tv nästan hela dagen, riiiiiktigt drygt!

Mathias: Ska du bara sitta inne hela dagen?

Ebba: Ja, tydligen.

Mathias: Vadå tydligen?

Ebba: Ja? Här finns ju inget att göra.

Mathias: Du kan ju dammsuga elr något?

Ebba: Du är ju fan knäpp.

Koversation mellan syskonen Andersson. Haha. Verkar jag snutig? Nää, dt är jag faktiskt inte. Men nu ska jag fixa lite läxa - till SO'n. För dt ska lämnas in på Måndag. + Att jag måste plugga lite till Tysk-provet som jag har tills på Tisdag.

Ciao.

 Mysiga vantar!
Me like!


Oj..ebba är shoppegalen!


Vanligtvis så gillar jag inte Hello Kitty, men jag tittade runt lite och hittade skit söta prylar med Hello Kitty på. Och dessa sakerna vill jag verkligen ha! För de är skit söta. + Jag behöver vissa av dessa sakerna.

1.  Vanilla shower gele.
2. "Black" nail polish.


3.   " Black" sminkväska.


4. "Bright" eyeshadow.

5. "rasberry" lipgloss.

Hittade även lite grejer på HM. 

 


Oh sweet morning.

Heej bloggen,

Vaknade av mathias väckarklocka. Sjuuukt störigt! Jag låg jätte skönt , hade äntligen somnat och helt plötsligt så Brrrrr. Den första tanken som kom upp var : Förhelvete! Haha, ingen morgon-person om ni inte har fattar dt än. Men skitsamma nu är jag vaken. Åt frulle för en stund sen, riktigt gott. - Har även gjort lite tränings-övningar. ( situps, situps & situps. Fast på olika sätt ) Kändes riktigt skönt. Venne, vad jag ska göra idag. Måste ringa Nattis ..tror jag. Och checka lite - ifall vi ska va / sova över denna helgen. Annars händer dt nog inte så mycket, vill ju shoppa lite på lördag ..elr söndag, men behöver ju bil osv. Och pappa måste ju ha ledigt också. Så..ja. Okej , nu är jag väldigt tråkig. Men jag vet inte vad jag ska skriva ..hhmm. Vad ska ni göra ihelgen? Kollar allafal på Grey's anatomy. För har inget annat att göra ..tar förmodligen ut hundarna på en liten runda - annars blir dt bara att man sitter inne & drygar. Haha. Men nu ska jag ta på mig kläder, för jag sitter här i pyjamas. 

Ha d så bra så länge!

Ciao.

 Fick bli en gammal bild.

Rosa nagellack.

Haha sitter här hemma själv och lyssnar på musik på 'högsta volym. Så jäkla kul! Ingen avbryter och säger att man måste sänka ..utan jag kan ha dt så högt att hela golvet dunkar. Har även målat om mina naglar i en rosa färg. Love it! Hhmm..vet inte riktigt vad jag skriva om. Dt är faktiskt bara en vana att jag går in här nästan varje dag. Börjar fan bli beronde. Haha, inte bra. Måste bättras. Jag ska faktiskt sluta bli viktberoende. Dt är inte bra för hälsan, och speciellt inte för en tonåring. Men jag kan inte hjälpa dt ibland.
Olika låtar som finns i Ebbas huvud nästan hela tiden.


1. Black eyed peas - i gotta feeling
2. Ciara ft Justin timberlake - love sex & magic
3. Akon - sexy bitch
4. Pitbull - hotel room service
5. Alice Svensson - lady luck
6.  Florida - roots
7. Rihanna ft kanye west jay z - run this town
8. Gathania - blame it on you
9. Madonna ft lil wayne - revolver
10 . Erik hassle - hurtful

Och massa andra. Men kmr inte på de just nu. Annars har jag inget mer att tillägga. Och dels för att jag inte orkar skriva mer ..detta blir mitt sista inlägg för ikväll.

Ha d så bra så länge!

Ciao.


Shit..vad trött man kan va.

Gud vilken trög dag! Har väntat flera timmar på bussen. Var tänkt att jag skulle med Nattis idag, med blev inte så. För vi ska ta dt i helgen i stället. Blir bättre så ..för att vi både va skit trötta idag. Imorgon ee vi lediga, imed att om man hade gjort klart sin film - så då blir man ledig. Lycks elr vad? Vad ska ni göra i helgen? Jag venne vad jag ska göra, tror att jag ska sova-över med Nattis. Maybe .. annars blir dt bara chill och lite plugg. Imorgon ska jag allafal sova länge ..och checka lite på internet efter saker, jag kanske skulle kunna tänka mig att beställa.
Kan berätta hur min dag har funkat. Dt började med att jag gick upp - och var rikitgt trött. Hoppa in i duschen och stod där inne i ungefär 15 min. Sen hällde jag upp ett glas Oboy, och satte mig i soffan ..började sminka mig, satte på MTV och lyssnade på musik. Fönade håret + platta dt. Klar vid 7. Gick ner till bussen. Höll på med filmen i skolan, blev klar vid 12 ..tror jag. Men jag kunde inte sitta i samma rum exakt hela tiden - så jag och Nattis sprang runt i korridorerna + snacka massa osv.
Satt en stund vid läxhjälpen, fy vad Tim höll på, skulle hålla mig i handen och pussa en osv. Haha. Stack hem lite senare. Somnade nästan på bussen, busschafören fick gå och kolla så att jag inte hade somnat ..precis innan jag skulle hoppa av - vid mitt hus. Men jaja ..nu ee jag ju hemma så nu ee dt lungt. Skulle kunna tänka mig att gå och sova en stund ..men nää. Orkar inte. Ska titta en stund på Gossip Girl, och sedan äta lite. Elr kanske nu. Hahaha!

Ha d så bra så länge!

Ciao.
Vill ha denna mascaran. Kenza sa att den funkar jätte bra.

RSS 2.0