The tide is high, but i'm holding on..

Hello,

Har suttit här ett tag. Funderar lite ..men vet egentligen inte vrf jag gör dt. Hhmm..hur som helst kom jag hem från skurup för några timmar sen. Tack snälla Ida för att vi slog följe hela vägen. Mkt snällt! Har haft dt jätte roligt med bästavän idag, trots att hon snärtade mig - hahaha! Fy fan vad ont dt gjorde. Men men, imorgon ska jag leka med henne efter skolan - kmr säkert ha kul som vanligt. Vad ska ni göra imorgon efter skolan/ i skolan? Tittar just nu på 2 1/2 män, skrattar alltid lika mkt ..även om dt inte är ens kul? Haha min humor suger ibland. Dt finns nig ingen som har så sjuk humor som jag. - Mjo, förutom nattis då. Hihi. Annars har dagen vatt rätt lugn, med andra ord väldigt tråkig. Jag har sprungit runt i korridoren exakt hela tiden. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Har även pluggat lite på både tyskan & SO'n. Känner att jag kan SO'n faktiskt, men ska ta lite till i bussen imorgon. Har fortfarande inte ringt och kollat med Therese om hon kan hänga med och hjälpa mig med shopping i helgen. Får såna shoppingsug hela tiden ..har även vatt ute med bebisarna på en liten runda. Fia var jätte slö idag, hoppas hon inte är sjuk elr något. Elr dt kan ju också bero på att Mathias har vatt ute med de tidigare idag - när jag vatt i skolan. Maybe ..

Allafal ni får ha d så bra så länge!

Ciao.

Älskar Lauren Conrads stil.

My head is so confused ..

Usch! Mådde inte så bra precis, hände en liten grej - som jag inte va stolt över. Orkar inte berätta ..dt ee lite personligt. Hoppas att ni fattar. Har ju inte haft lektioner idag iheller, kommer ju inte ha dt på hela veckan. Ligger nerbäddad i sängen just nu ..är lite trög i huvudet. Är alltid dt numera när jag har kommit hem från skolan. Har fått riktigt mycket shoppingsug idag! Jag känner att jag måste köpa kläder i helgen. Ska höra med Sister & Jon. Vill helst köpa smink, underkläder och vanliga kläder såklart. Yes! Hur har ni haft dt idag då? Hoppas att ni har haft dt bra allafal. Ni har väl hört att Stina-Lee är mamma nu. Skit söt liten unge! Kolla gärna på hennes blogg - om ni fortfarande inte har gjort dt. På fredag ska jag kanske leka med bästis! Maybe ..föressten vi hade super kul i skolan idag, ni skulle sett oss garva som faen. Haha, du vet själv vad vi skrattade åt Nattis. Hhmm..ikväll ska jag bara ligga och slappa, orkar inte göra någoting. Är redigt slö idag. Är lite små ledsen för Emilia ska flytta till Rydsgård nu, så nu kan inte vi ha följe ner till bussen ..lite "sad" faktiskt. Men hon sa att efter hennes mamma hade fött den nya bebisen ska de flytta tbx. Men de kommer inte tbx förrän om 8 månader. Men men, får ju åka buss ändå såklart. Nu ska jag ta av mig sminket och ta något att äta osv.

Ha d så bra så länge!

Ciao.

 Har även fått mina älsklingstidningar idag.

Hahaha..

Hahaha..ni skulle sett mig på ridningen. Fy fan vad jag flög i luften, jag flög inte av - men jag hoppade minst 3 cm från sadlen. Dt var för att jag inte hade tillräckligt tempo så skuttade han lite över hindret. Haha. Jag började garva direkt efter att jag hade kommit över , så kmr min ridlärare där - Ebba, skadade du dig? Jag kunde inte svara henne ..jag bara skratta. Sen så börja alla andra skratta i gruppen pågrund av mig. Crazy! Som sagt har vi ju inte haft några lektioner idag - förutom tyska ( B-språk.) Idag har jag inte vatt klar i mitt huvud ..varit väldigt trögfattad, kan jag säga själv. + Att jag känner att jag måste plugga lite mer när dt gäller läxor, speciellt när dt gäller tyska. Jag får bara G, G+ osv exakt hela tiden. - Jag måste satsa mer! Mitt nya löfte! Skolan är ju viktig.
Vill ju få bra resultat när dt gäller läxförhör och prov. Vi har ju även ett prov i tyska nästa vecka ..den 6 oktober. Ska satsa på MVG. Elr VG+. Ska redan börja med att plugga nu, väldigt bra! Jaha ..hur har ni haft dt i skolan då? Hoppas att ni har haft dt bra som vanligt. :-) Ibland känner jag bara för att stanna hemma och slappa, orkar imellan åt inte skolan. Har ni också kännt så? Ja allafal den tanken får jag vädigt ofta, haha jag tänker inte som normala personer iband. Fantiserar i min egen värld.

Japps! Tiden går fort när man har kul! NOT! Haha, skämta bara. Jag måste fixa lite nu , ta bort mitt smink osv. Ha d så bra! Och pussa era mammor från mig.

Ciao.

Älskar verkligen dessa!


18:01 - söndag

Okej ..jag somnade aldrig, och försökte inte sova iheller. Så jag har bara glott på Tv, den Tv-nörden som jag ee så är dt inga problem. Längtar faktiskt tills imorgon, vill gå iskolan - är trött på att ligga hemma och inte ha något alls att göra. Så jäkla boring! Undrar vad jag ska göra nästa helg ..hhmm..ska fråga therese om vi kan åka typ till Entre' elr något annat ställe så vi kan shoppa smink,kläder osv. Men måste ju få för pappa först. Såklart. Men nu ska jag frotsätta titta på "Brooke knows best."

Ha d så bra så länge!

Ciao.


Ska man åka till Dr'n ?

Asså ibland förstår jag inte hur min kropp fungerar? Jag har börjat frysa så himla mkt ..hoppas att dt inte är någon influensa. Ja juste, innan jag glömmer dt så måste min skola ta spruta så vi inte får svininflensan. Måste ni också göra dt? Jag hatar verkligen sprutor. Deras långa nålar ger mig gåshud. Jag mår jätte illa när de för in sprutan. Blää! Går  omkring i huset med mina stora blåa fliströja, den värmer inte så himla mkt ..men den ee åtminstone skön. Haha, så onödig jag är ..ibland tänker jag bara inte. Dt blev inget med att "gå ut med hundarna" - för jag orkar helt enkelt inte. Inte när jag mår såhär. + Jag ee skit trött också, blir att man går och lägger sig tidigt ikväll. Gud, jag ee så himla godissugen, får såna "sug" exakt hela tiden ..kan inte fortdsätta såhär.

Men ska dra mitt täcke till soffan och lägga mig där en liten stund. Får se om jag mår bättre - ifall jag vilar. Förmodligen blir dt här sista inlägget för ikväll. Maybe .. får se ifall jag orkar skriva mer sen, elr att jag gör något annat. Som ni vet så är ju inte bloggen mitt liv elr något. Jag har ju andra saker i mitt liv också som måste göras. Te.x. skolan, kompisar jaa ni fattar. Men ni får ha d så bra!

Kisses & Hugs. 

Från en läsare

Hade fått en kommentar av en tjej. Kolla gärna in hennes blogg :http://sarastille.blogg.se/


092709 - Söndag

Kom hem från ridningen för en stund sen, gick otroligt bra! Imorgon ee dt ju också ridning - så jag kmr ha riktigt mkt värk i benen. Men men skitsamma. Imorgon har vi bara 1 lektion ..riktigt skönt! Hur som helst vi ska allafal ha Filmvecka. Nu är jag helt slut efter ridningen, ligger här i sängen med mitt stora täcke och halv sover. Är helt yrvaken. Måste även titta igenom SO'n ..för vi kunde ju inte göra provet imed att branalarmet gick igång. Vi hade ju någon brandövning skit? Antar väl att dt är nyttigt elr något? Men jag kunde så himla mkt då, + att jag hade en sida kvar. Så helt plötsligt går dt igång - och vi måste lämna in våra prov. Jag tänkte fan! Blev faktiskt lite irriterad. Tänkte att jag skulle äta lite om en stund. Börjar bli lite små hungrig, vad har ni tänkt att göra idag?

Kuggfråga: Kan man ha på sig simskor utan att skämmas? 

Försöker också fundera ut vad jag ska ha på mig till imorgon. Hhmm.. ska gå till mitt klädskåp och rota runt lite i hyllorna. Elr titta i tvättstugan vad som är tvättat osv. Vad ska ni göra idag då? Tänkte också att jag ska gå ut en runda med hundarna efter att jag har ätit lite. Länge sedan sist. Men allafal, nu ska jag fixa något att äta + sticka ut på en joggingrunda med hundarna.

Ciao.



Simskor.


Usch & Blää!

Gud vad jag känner mig äcklig efter att jag har ätit massa godis innan. Blää! Magen känns helt jävla tung nu. Pappa sitter och glor på någon Tina Turner grej på 5 tror jag. Och såklart på högsta volym också. Så jag sprang in på mitt rum och satte på en låt på högsta volym. Haha, jag ska alltid vara värst när dt gäller sånt. Precis som min bror. Jag har väl ärvt dt efter honom ..tydligen. Jag ska strax gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon. Klockan 8. Fy fan vad jag kmr att se förstörd ut! Haha ni vill inte se mig helt yrvaken och utan smink. Men ja, alla kan ju inte se perfekta ut. Men allafal nu ska jag gå och lägga mig, men ni får ha d så bra så länge!

Ciao.
 Vill ha! Lauren Conrad har exakt samma saker.



Let the past be the past.

Jag har lite problem i mitt liv just nu. Jag snackar nästan inte alls med min mamma, hon ringer aldrig - dt ee alltid jag som måste ringa henne. + att hon bor 30 mil härifrån. Jätte bra? Men men, som jag har sagt många ggr innan ..jag har mitt liv här nere. Och dt verkar precis som om jag inte har någon mamma längre. Och dt känns som om hon inte tillhör min familj längre imed att jag nästan aldrig träffar henne. Fattar inte vrf hon har flyttat så himla långt ifrån oss. Jag orkar ärligt talat inte dt här längre! Va fan ska jag göra?

Men ja ..jag har såklart försökt få ner henne här nere. Liksom att hon ska flytta ner hit till sina barn. Men nää, ibland vet jag inte hur hon tänker...


Jag älskar att shoppa!

Är så jäkla sugen på att shoppa! Får sånt shoppingsug hela tiden. Jäkligt jobbigt. Vill bara spendera sjukt mkt pengar på massa kläder,smink,underkläder och skor. Shhit! Känner mig desperat. Haha, har ni också känt så någon gång? Tror faktiskt att jag är en shopaholic. Inte bra ..detta måste ändras. Har precis duschat, och ska ta på mig lite foundation + måla mina naglar. Varje gång jag ska sminka mig elr ta på mig något måste jag alltid ha musik på ..måste ni också dt? Haha, dt är ett beroende. Dt blev inget med Nattis idag, tror att båda ee lite trötta. Så ingen av oss orkade egentligen inte va idag. Men skitsamma vi träffas iskolan :-)

Men nu ska jag fixa mig och städa lite i huset. Jag hatar verkligen och tvätta, men måste hjälpa mitt päron.
Ha d så bra så länge!
Ciao.

Yrvaken och fryser.

Godmorgon bloggen - hatar att säga dt ordet, men jaja skitsamma.


Vaknade för en stund sen, låg i sängen och slängde mig från den ena sidan till den andra. Kunde inte koppla av. Men allafal gick upp efter några minuter och slänge mig isoffan med täcket. Fryser jätte mkt. Elr så ee dt bara jag som ee mesig. Haha. Mathias ligger fortfarande och sover, han är alltid den personen som ska vara värst när dt gäller sova. Han ska alltid sova längst. Ni anar inte hur trött jag är, ser riktigt sliten ut. Dt blir inget smink idag imed att dt är Lördag, så dt blir bara att duscha och sätta på lite miracle totch foundation.  Den är en absolut favorit! Täcker alla märken till finnar. Skitbra! Vad ska ni göra idag? Ligga hemma, sova elr va med några kompisar? Jag ska kanske va med Nattis som jag berättade igår. Men dt ee bara ett Maybe .. Iallafal som jag också berättade igår var att jag ska ju rida imorgon. Imed att en annan lektion som jag ska ha på Måndag ee inställd för att vår ridlärare är inte där då. Så dt blir imorgon ( söndag ) istället. Hoppas att dt går lika bra som dt gick sist. 

Men men, har tänkt att sätta på lite nytt nagellack. Kanske rosa? Elr någon annan färg?

Dagens kuggfråga: vilken färg gillar du bäst när dt gäller nagellack?

Måste också ta ut hundarna idag, sa att jag skulle göra dt idag till pappa. Annars blir dt bara att de ligger inne, och dt ee aldrig kul. Men dt ee bara härligt, och jag kan slå vad om att Fia kmr vilja bada idag med, jag kan sätta 1000 spänn på att hon drar med mig ner också. Haha! Tror ni att hon kmr göra dt? Vi får väl se. Kan berätta när jag kmr hem.

Ciao.


092509 -Fredagkväll.

Höjdpunkten ikväll har varit datan & Tv'n. Har precis tatt av mig sminket - så jäkla skönt . Nu kan man klia sig  i ögonen utan att mascaran kladdar. Jag känner för att riktigt mysa denna helgen - för förra helgen var dt bara massa plugg osv. Men nu ska jag gå och lägga mig i soffan och titta på lite Tv. Efter dt ska jag krypa ner i sängen och sova, börjar bli trött.
Men ni får ha d så bra så länge!

Ciao.


Länge sedan man bloggade !

Jag får lite dåligt samvete för att dt var så länge sedan jag bloggade sist ..måste bättras. Anledningen till att jag inte har bloggat alls de senaste dagarna / veckorna - är att vi har haft så himla många läxor osv. Vi har haft  4 läxförhör på 1 vecka. Blää! Gud vad jobbigt dt var! Men jaja..nu ee dt allafal helg - så jäkla skönt! Vad ska ni göra ihelgen då? Jag ska kanske va med Nattis imorgon. Maybee.. Har vatt och handlat lite grejer samma dag som vi skulle fira min syster på hennes 23 årsdag. Köpte bland annat: Finngrejer, täckstift, sånt mojs som man tar av nagelack med + Creme-foundation. Väligt bra pris på allt också, inte dyrt alls. Kan visa er lite senare. Just nu är dt Mama Mia på Tv, den filmen ee riktigt skön - man kan inte sitta still till den filmen ..haha så ee dt åtminstone för mig. Pappa och Mathias stack för ungefär 3 timmar sen, för de ska åka och kolla på Hockey Match. De blir borta till lite över 10. Så jag blir ensam hemma tills dess. Yes! Jag behöver sånt ibland, jag kan inte alltid va runt folk exakt hela tiden. Känns bra när man ee själv någon gång. På söndag ska jag rida lille Jaz, fick reda på dt i måndags. Mkt trevligt. E lite små irriterad pågrund av att vi skulle ha SOprov idag ..men så blev dt såklart inte. För då skulle vi ha någon jävla brandövning, och såklart var vi så tvungna att lämna in proven - och jag hade en hel sida kvar? Fan också ... Men nu kan jag allafal plugga lite mera, så kan jag dt mkt bättre. Visst ee jag duktig? Jag kan banne mig också planera. ;-) Imorgon ska  jag sova extra länge, och äta god frukost och gå ut med hundarna + jag ska också ta reda på ifall Nattis och jag ska va imorgon.

 De sakerna jag fick av Papi.


Hello bloggen ..

hello bloggen,

Har vaknat vid typ ..kanske vid 10. Var redan pigg då, så jag hoppade upp ur sängen och gjorde en liten frukost och satte mig vid Tv'n. Har varit duktig och pluggat idag med. Ska ta en runda till innan jag går och lägger mig ikväll + imorgon också. Ska strax göra mig iordning för att pappa ska komma och hämta mig från jobbet, för vi ska köpa present till Tessi ( syster ). + att jag ska även handla lite också i en sminkaffär. Kan visa vad som ee "dagens köp" efter att vi kommit hem. Jag har fortfarande lite så gåshud efter att dt gick så himla bra igår! E riktigt stolt över mig själv! Jaz ee jätte duktig fast han bara ee 6 år, så han ee den yngsta hästen på ridskolan.  Ska även bli klar med lite skolarbete idag ..så man inte ligger efter - för dt ee aldrig kul. Har fortfarande inte hittat mina nycklar? Var fan kan de ligga? Har funderat lite på att börja videoblogga, tror att dt skulle vara kul. Så dt inte bara ee bilder hela tiden osv.

I måndags hade jag och bästis mkt trevligt, imed att vi inte hade någon "vikarie" till vår lektion så blev dt ingenting alls ..så vi fick sluta tidigare. Så jag och nattis bestämde oss för att kolla runt i affärer och fönstershoppa. Vi var bland annat inne på en sko-affär och hittade lite skor, vi sprang runt överallt och letade efter snygga skor. Haha! Vi mötte en tjej som hade gått på vår skola ( macklean ) innan, och så hade hon med sig en kille. Så satt vi och snackade vi lite och så ..sen helt plötsligt så börjar han kille viska och prata med sig själv. Nattis höll på att asgarva men dt gjorde hon aldrig för att hon såg att jag kunde hålla mig. Haha, glömmer aldrig våra miner. Jag blev helt så, för jag visste inte vad han gjorde. Jag tänkte bara så - Jaha, han ee knäpp?
Men jaja ..vissa människor ee ju inte alltid normala. Men nu ska jag göra mig iordning för att pappa kmr strax.

Ha d så bra så länge!

Kisses & Hugs.

Plötsligt så händer dt..

Jaha, nu ee jag tbx från ridningen - och dt finns bara en sak att säga ...JAG EE SÅ JÄVLA DUKTIG! Gud vad glad jag ee. Jag fick äntligen rätt på alltihopa , såklart berömde min ridlärare mig väldigt många ggr också. En lyckad dag ee allt jag kan säga. Just nu sitter jag här och käkar vindruvor ..så jävla gott! Alldeles strax ska jag börja plugga lite , fast jag inte fattar ett smack? Men men, broren ska hjälpa mig, han ska även hjälpa mig med tyskan. Men dt kan jag göra imorgon. Provet ee dt viktigaste i denna stunden.

Men nu ska jag börja.. ha dt så bra så länge! Och "Godnatt" tänker inte skriva med idag - för MÅSTE verkligen plugga. Okej ..nu ska ebba ta fram sina böcker och plugga som satan!

Ciao.

 Abolut LOVE!


Hellu..

Jaa, snart ska jag gå ner och möta Emilia - för vi ska åka bussen till skolan. Dagens outfit består av en stor mysig blå tröja, och jeans. Alla får ha en bra skol/ hem dag!

Kisses &hugs.

Proppmätt & - har pluggat NO.

Okej ..detta ee typ mitt 3 inlägg idag. Anledningen till att jag bloggar så mkt - ee för att jag har så jävla tråkigt. Och jag ee riktigt godissugen! Vet inte vart jag ska ta vägen. Haha shit, jag låter verkligen desperat. Ska allafal ta med pengar som jag fått av min farmor till imorgon så jag kan gotta mig lite iskolan. Efter skolan drar jag till min farmor och pluggar lite hos henne ..hon ee verkligen världens snällaste - hon gav mig 100 kr bara för att jag hjälpte henne med en lampa. Haha vadå bortskämd? Nää, men ärligt dt var faktiskt väldigt mkt i mina ögon. Efter ridningen ( imorgon ) ska jag gå ut med bebisarna. På onsdag ska jag, pappa och mathias till Therese & Jon för hon fyller ju 23. Så grattis till dig om du läser detta. + På tisdag ee dt studiedag, fast jag måste plugga ändå.

Gud vad jag ee shoppesugen, tittade precis på Kenza's blogg och såg hur mkt hon hade handlat. Tror att jag kanske ska beställa lite på internet - ifall jag får för pappa ..såklart. Imorgon ska jag äta en riktigt stor frukost, så jag slipper att va hungrig nästan hela dagen. Dt var länge sedan man pratade med mormor ..undrar hur hon har dt. För er som inte vet så har min mormor cancer. Så dt ee väldigt jobbigt för mig just nu, jag kan inte föreställa mig hur mormor mår jämnfört med mig. Ush! Blir på dåligt humör när jag tänker på dt. Har redan så mkt  att tänka på i mitt liv nu, att jag inte vill tänka på att min mormor mår skit. Blää! Ligger just nu nerbäddad i sägen och tittar på Legally Blonde - den filmen tröttnar jag aldrig på. Skrattar alltid som fan, åt en speciell scen. Har ju tittat runt på olia sidor och letat efter snygga grejor som jag ville ha, och skulle tänka mig att köpa. 

 Söta sminkväskor


Imorgon blir dt att man möter upp Emilia och drar till bussen.
Hoppas att alla får en bra dag imorgon och alla andra dagar. För dt ska allafal jag försöka att ha - trots att jag har prov. Men allafal, nu blir detta mitt sista inlägg för idag ..orkar inte skriva mer. Ska ta på min rosa mysdress, och byta film. Ska även titta vilka kläder jag ska ha på mig imorgon ..så att jag slipper springa runt och leta i sista minuten ..som dt alltid brukar va. Jaja ..ni får ha d så bra så länge!

Ciao.

Tbx..

hej igen,

Nu har jag kommit hem efter "walken" med hundarna. Riktigt mysigt va dt. Narturligtvis ville Fia bada idag igen, så hon drog med mig ner i vattnet. Så skulle hon plaska lite, medans Gessi var upptagen med att käka pinnar? Ibland vet jag inte vad som händer i deras små huvud, haha. Trots att dt bara ee 17 grader så tkr jag att dt ee rättså hyfsatt varmt. Elr dt ee kanske bara jag som tkr dt?
Här ee allafal lite pics.



Fick ner Gessi ivattnet ändå.

I gotta feeling..

Jaa, dt blev ett redigt långt inlägg igår. Haha, var inte meningen egentligen - jag bara skrev på. Alldeles strax ska jag ta på mig kläder och ta hundarna på en liten runda och sen äta frukost ..blir väl Toast idag också. Älskar Toast. Venne, ifall pappa, jag och mathias åker in till malmö idag. + Jag måste ju även plugga till NOprovet, lagom att börja idag. Sen har man 3 dagar på sig. Imorgon ska man även rida..rider lilla Jaz - han ee för gullig. Är verkligen sugen på att handla en stor stickad tröja och några makeup borstar! Hittade de på HM och tröjan på Gina Tricot, allt dt skriker EBBA!  Men jaja ... ska även ta lite "dagens outfit bilder". Har jag ju inte tat på väldigt länge. Men skitsamma, nu ska jag ta på mig kläder och sticka ut på en joggingrunda med hundarna.
Ha d så bra så länge!


Ciao.
Avril lavignes nu parfym. Black Star.


Mitt egna ställe...

Hej bloggen

Är dt normalt att gå upp och ner i vikt exakt hela tiden? För ett par dagar sen så vägde jag mig, och då hade jag gått upp 3 kg, sen nu idag har jag gått ner 2 kg? Jag fattar dt inte ... vad beror dt på? Okej .. jag erkänner att jag har blivit lite viktberoende de senaste veckorna. Och dt ee definitift inte så att jag tänker banta ..absolut inte, men jag vill bara inte väga för mkt. Jag vill ha koll på vad jag äter, dt ee bara ett löfte. Jag vill äta mer naturgodis än vanligt godis, ibland vill jag äta grönsaker och dippa istället för vanligt godis. Visst, dippa ee extremt tjockt men allafal.
Just nu sitter jag på mitt rum och skriver lite, dt är dt enda stället i vårt hus som jag kan koppla av i. Utan att höra Mathias musik på datan - och utan att höra när pappa sitter i soffan och tittar på tv med nästan högsta volym. Mitt rum ee mitt eget ställe där jag kan koppla av ..och inte tänka på någonting annat än mig själv. Dt ee bara mitt. Har ni någon gång också kännt att ni behöver tid för er själva, elr att ni bara vill försvinna någonstans? Den känslan får jag väldigt ofta, tex när jag bråkar med min pappa elr någon annan.
Förlåt ..nu verkar dt precis som om detta är västa "poesibloggen" och dt ska dt narturligtvis inte va. Men ibland behöver man bara "lätta sitt hjärta" haha! Bebisarna ligger och är jätte trötta, Gessi har precis hoppta in i sin lilla bur där hon brukar vilja ligga under natten. Hon känner väl också att dt ee hennes egna ställe. Imorgon ska jag gå en runda innan jag äter frukost, mysigare ..annars blir dt så jobbigt om man precis har ätit - magen blir helt tung? Elr dt är kanske bara jag som känner mig så. Men andra ord förstoppad. Hahaha ueeh! Gud dt lät inte så trevligt.
 Dt kom ut på fel sätt. Sorry. Ska alldeles strax gå och ta på mitt stora "Oversize linne" - faktiskt riktigt skönt att sova i sånt, man blir inte varm alls på natten. Som många andra har problem under natten. ( Att de blir för varma, så dt blir att man slänger av sig täcket, sen på igen, sen av igen osv. ) I hope you guys understand.

Nu ska jag fixa dt och sedan dra med mitt stora täcke till soffan och ligga där en stund. Sedan blir dt väl sängen förmodligen, orkar inte va uppe så länge idag.


Kisses & Hugs.


091909 - Lördag

Har precis lagat lite mat åt mathias & mig. Ville vara lite extra snäll. Visst ee jag duktig? Nu ee jag riktigt proppmätt! Nu nu slipper man gå i kylen hela tiden - och leta efter något sött ..som te.x godis. Jag har hittat ett pogram som jag ska se senare ikväll ..som heter Scream Queens som börjar 22:10. - Så dt ska jag se! Pratade med natassja innan, hon har ringt minst 4 ggr för hon undrade om jag kunde komma till henne - för hon skulle va i Skurup med sin mamma & hennes pojkvän. Men jag sa nää ..för jag orkar verkligen inte, och jag kunde höra på hennes röst att hon blev ledsen. Får lite ångest för att jag sa nää till henne. :-( Men jag kan ju allafal inte ljuga för henne, och säga jaa dt ee klart att jag kan komma när jag igentligen inte orkar. Om dt hade hänt något så hade jag såklart gjort dt. Okej ...nu babblar jag bara. Skitsamma hoppas att ni förstår på ett ungefär hur jag menade.

Imorgon vet jag inte vad som händer, förmodligen ska vi väl handla något till therese. Men jag berättar inte vad - för jag vet att Therese läser mig blogg hela tiden ..som om du gör dt nu så kan du bara glömma att jag säger något haha! Får väl hoppas att i vilket fall som helst att du blir glad. :-) Innan jag går och lägger mig ska jag läsa igenom provet tills på onsdag. Vill ju klara dt. Ska försöka vara "flitig". Var precis inne på www.modekungen.se och tittade runt lite, hittade precis ett pat skor som jag absolut ADORE' ! Vill verkligen ha såna här, passar jätte bra till en kort klänning och kanske en skinnjacka!

 Ett stor + för dessa godingarna!


lalalala..

Har precis kommit hem efter att jag har joggat / gått en runda med hundarna. Riktigt härligt imed att solen skinner och dt ee riktigt varmt. Bebisarna fick t.o.m bada lite i dammen som finns lite längre ner. Fia gillade verkligen, och lekte med massa pinnar som låg i vattnet osv. Riktigt gullig ee hon! Min lilla bebis. Mathias har precis kommit hem med massa kassar med mat och godis, undrar vad han ska göra? :-P Nää, skoja bara ...pappa ska ju iväg någonstans ikväll, så mathias har väl passat på att vi ska ha dt mysigt elr något. Vilken bror jag har! Men nu ska jag titta på Made, så ni får ha d så bra så länge!

Ciao.
 <---
ikväll blir dt detta.


Jaha ingen lång morgon då ?

Ja nu ee dt såhär att dt var meningen att jag skulle sova jätte jätte länge idag. Men så blev dt narturligtvis inte ...utan jag gick upp halv 10. Kunde knappt inte komma upp ur sängen, för jag har så jävla ont i mina ben efter att vi hade Fridrott igår. Men men dt ee väl värt dt? Har precis satt på musik för att jag ska "vakna". Efter frukosten ska jag ta ut hundarna på en liten runda så de får göra sitt + så kan jag töja ut mina muskler. Bra ide'! Som jag berättade igår var jag inte pigg alls, men när jag tittade på nattis och min video som vi hade spelat in när vi dampade oss - så skrattade jag riktigt mkt!

Pappa: Ebba vad ee dt ?
Jag: Jag vet inte, jag ee väl bara trött elr något?
Pappa: Hhmm..

( helt plötsligt )

Jag: ahahahahahaha!
Pappa: Jaså nu kan du skratta. Haha, vad ee dt nu?
Jag: ahahahahah!

Allt jag kan säga ee att dt hjälpte att titta på de videorna. Men nu ska jag äta lite, och sen gå en runda med bebisarna. ha d så bra så länge!

Ciao.

Börjar man bli sjuk igen elr ?...

Jag börjar bli lite orolig för mig. Va fan ee dt som händer med min kropp? Jag ee helt utmattad efter skolan nu ...t.o.m pappa märker dt. Kanske borde kolla upp dt hos någon "Dr" elr något? Ihelgen ska jag, mathias och pappa förmodligen åka någnstans och köpa present till Therese - för hon fyller 23 år. Kanske hittar något själv, vem vet. :-) vill isåfall hitta några makeup borstar och kanske någon stickad mysig tröja. Imorgon ska jag allafal sova länge, äta en god frukost och ligga och chilla. Kanske titta lite på läxan / provet vi har tills onsdag i nästa vecka. Får se om jag orkar. Just nu ligger jag nerbäddad i soffan och tittar på Moulin Rouge ...den filmen ee rikitgt bra, fast ändå lite "oldfashion". Men men, nu ska jag käka lite osv.
Ha dt så bra så länge!


Ciao.


Moulin rouge

Unge poeten Christian lämnar sin familj och beger sig till Paris där han träffar Satine, de blir genast förälskade. Men kan deras kärlek övervinna allt annat? Och kommer de få deras lyckliga slut?

Nicole Kidman och Ewan McGregor sjunger i Baz Luhrmanns Oscarbelönade musikal som blev en världsucce'.

Godnatt puss från ebba andersson..

Tittar just nu på Ghost Whisper, börjar bli lite trött nu. Klockan ee bara halv 9 ...helt otroligt, vanligtvis bli jag oftast trött vid halv 10 och dt ee en hel timme tills klockan blir dt. Men jaja. Ska allafal ta bort mitt smink, och förbereda mig för "the bed". Ska försöka sova gott inatt ...kmr troligen vakna en timme innan pappa går och väcker mig. Som jag alltid gör. Imorgon ska vi tydligen ha fridrott, pallar ärligt inte ... skulle inte förvåna mig ifall vi ska springa stafett. Förra gången vi sprang - så mötte jag nattis. Och jag sprang rättså fort. Lite snabbare än henne bara.

Nu ska jag backa lite gympa-kläder och ta bort mitt smink osv. Ni får ha dt så bra..och sova så gott inatt. Dt ee allafal vad jag ska försöka att göra. Bloggar kanske innan jag sticker till skolan, får se om jag hinner. 

STOR godnatt puss från mig.  

Kisses..


Phuuh...

tjingeling,


Har äntligen kommit hem från skolan, somnade nästan på bussen. E helt slut. Inatt kan jag sova rikitgt gott - för vi har inga läxor. Kan aldrig sova ifal jag varken har gjort läxan elr inte, elr när jag har läxor. Förstår ni? Låter dt logiskt? Men jaja.. allafal nu kan jag bara slappa hela kvällen, riktigt skönt! Ska kanske läsa alla mina tidningar som jag fått från "Vecko Revyn". Ahh! Längtar tills jag får mitt smink från Frida & Vecko Revyn. Äter förmodligen lite senare framåt kvällen :-) Imorgon ee dt fredag - fan vad nice! Venne, vad jag ska göra i helgen ..förmodligen plugga för vårt NOprov som ee på onsdag i nästa vecka. Lagom att börja nu ? Dt tkr jag allafal. Fan min bränna börjar försvinna nu, vill va brun. Vill ha dessa sakerna!!!




Ciao.

trött som fan ..

heej allihopa,

Om en liten stund ska jag gå ner till bussen - och åka till skolan. E väldigt väldigt trött idag :-( Måste bättra mig med sovandet. Trots att jag gå och lägger mig 9 - halv 10 så ee jag fortfarande trött. Nu jävlar ska dt bättras. Ska ta med mig lite pengar, så jag kan gå och handla något "ätbart".
Men men, vå hörs efter att jag kommit hem från
skolan.

Ciao.

Wiieeee! Jag fick G+ ..

tjingeling,

Idag har dt hänt massa saker, bland annat att vi fick tbx våra prov idag , hela klassen skulle ta foto osv. Och vet ni vad jag fick G+ på NO'n. Fan vad glad jag e!  Känner mig riktigt stolt .. hittar fortfarande inte mina nycklar- var fan ligger de ? Jaja ... har alla andra haft en bra dag iskolan? Hoppas ni har haft dt, isåfall vad var så bra med dagen? Jag mår inte lika bra längre ..imed att pappa & jag bråkade precis. Ibland vet jag inte hur han tänker? Visst, pappa ee verkligen jätte snäll & bla bla bla, men ibland vill jag bara ...gaaaah! Skitsamma, pallar inte bry mig. Jag vet inte var jag ska vägen, vill bara sticka iväg någonstans där jag får tänka - bara drömma mig bort. Dt skulle va rena himmelriket för mig. Känner mig som en poet, men dt ee verkligen så jag känne, hoppas att ni fattar vad jag menar.
Första gången jag började blogga, så var jag ärligt talat inte så himla intresserad. Förlåt, men dt va jag inte ... men sen med tiden så började jag skriva mer och mer. Och nu känner jag att jag kan skriva av mig i bloggen, känns riktigt skönt ifall man mår lite dåligt. Som jag gör nu :-) Imorgon är dt HemKunskap, inte så kul som jag trodde att dt va. + Att vi har läxa i HK till i morgon. Fan! Asså jag pallar inte. Jag orkar verkligen inte, har vatt igång hela dagen och tröttat ut mig - av någon anledning. Vill bara äta något lätt, ta på mig pyjamas - ta bort mitt smink, och ta mitt stora täcke och krypa ner i soffan och titta på TV.
Vet inte vad som händer med mig? Jag har blivit jätte trött på sistone, dt ee inte att jag ee ur form elr att jag börjar bli tjock. Men dt ee bara att jag känner att jag sover för lite - och då känns dt inte normalt i min kropp ... kanske svininfluensan ? Nää, dt tror jag faktiskt inte, men något ee dt allafal.

Ciao.


Var fan ee mina nycklar ?

Kom hem från bästis, för några timmar sen. Har sjungit massa .. och skrattat som vanligt. Allt gick jätte bra i Ystad, hade så jävla kul - kunde inte hålla mig i vissa stunder. Har jag berättat att jag har lagt mina nycklar någonstans där jag inte hittar dem. Så nu får jag gå med en extra nyckel till mitt skåp i skolan. Bra ebba! Jätte duktigt! Men men, får väl göra kopior av nycklarna i min nyckelknippa. Men nu ska jag gå och kolla på Idol - och ta bort mitt smink osv.

Ciao.

 Har fått min älskade tidning Vecko Revyn idag. Prenomererar på den nu - pågrund av att jag betalar för 5 nummer, så får jag en hel bunke med smink :-D Haha, yes! Prenumerara även på Frida - och där får jag även en bunke med smink !

käkat ett helt vindruvs paket..?..

 Har gått superbra på ridningen idag, fick massa beröm osv. + Att Jaz gick jätte fint - så dt ee ett stort plus i kanten. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar på "Legally blonde". Gjorde läxan för en stund sen, tyska ee fan dt värsta jag vet ...dt har blivit jätte svårt. Haha, tänk då i 9:an, kmr fan få IG - nää, dt kmr jag inte ..men dt kmr narturligtvis bli svårare med åren:-) Nattis & jag hade riktigt kul på Filmen idag, fan va vi garvade! Vi skulle ju göra film, men dt slutade med att vi gjorde 100 olika klipp - och på varje klipp garvade vi som fan. Imorgon ska min klass och 8e till ystad och göra en film. Vet alla vad barnprogramet "Vintergatan" är ? Allafal, vi ska filma i den studion där programet filmades ...
Men men, alldeles strax ska jag ta bort mitt smink osv. Ska även lägga mig tidigt ikväll - för ee ganska trött. Har nästan käkat ett helt vindruvs paket ? heter de dt ? så ee skit mätt nu :-P



Har ni någon gång känt att ni inte plattsar i världen, och tänker va fan gör jag här ? Den tanken får jag väldigt ofta. Venne varför jag tänker så ...men tanken kmr bara in i huvudet. Och ibland vet jag inte var jag ska ta vägen , när jag känner så. Lever i min egen värld.  

Ebba.C.Andersson


Skola imorgon då ...

Kom hem från natassja, för typ 2 - 3 timmar sedan. Har haft dt mkt trevligt :-) sov i samma säng inatt, sov faktiskt väldigt bra, även fast hon låg på min axel och storsnarka. Har precis hittat lite naturgodis i kylen - så ska sätta på en bra film på mathias rum och snaska lite. Har alla haft en bra helg annars ? Bebisarna va jätte glada att jag hade kommit hem, fia viftade riktigt mkt på svansen! E jätte spänd på mitt NO-prov, har ju inte fått tbx dt än ... fan att sommaren ee borta nu. Jag har blivit jätte vit nu, fast har ändå kvar mina linjer efter bikinin. Längtar sjukt mkt tills nästa sommar kmr..då ska jag sola extremt mkt!!! Dt kan jag lova ;-) Ska lägga mig extra tidigt ikväll, så jag åtminstone orkar komma upp imorgon. Men men, har funderat på att köpa sånt värmeskydd till mitt hår, så jag inte bränner dt så himla mkt - när jag fönar + plattar. Måste ta hand om mitt hår, vill ju att dt ska vara långt.

Men nu ska jag sätta på film och gotta mig.
Ha dt så bra så länge!


Ebba.C.Andersson


Ätit stor frukost ...

Vaknade idag vid ungefär tio i 10, åt en stor frukost - ee fortfarande mätt :-P Ska förmodligen till Natassja idag, sova sj'lv i dt stora huset, SCARY, ne skämta ..men dt kmr faktiskt va mysigt, kmr kunna ha hög musik och springa runt i huset. Har precis vatt och duschat, så ska börja sminka mig och ta loution på kroppen. Vill ju inte bli helt torr i huvet elr någon annanstans. Vad ska ni göra idag då ? :-) Allafal nu ska jag börja att fixa mig, hoppa i nya kläder..osv. Längtar verkligen tills jag får tbx mitt prov i NO, blir riktigt besviken ifall jag inte får G - för tränade rätt så mkt, + att jag svarade på nästan alla frågor ...och de som jag svarade på skrev jag väldigt mkt.

Men nu ska jag åka till natassja, ha dt så bra så länge !
Love yah.


Ebba.C.Andersson


Mathias (L) Ebba ...

Äntligen ee dt fredag, skit skönt ! Ska försöka sova ut imorgon - har inga läxor, inte ovän med någon, behöver inte tänka på något alls. Bara chilla ...okej, nu låter jag som en psykolog haha! Men skitsamma, :-P Har haft dt riktigt riktigt roligt i skolan idag. Har skrattat nästan hela dagen, dt började när vi badade - och dt varade till vi slutade. Fattar inte riktigt vad som hände, behövde tydligen bara släppa ut skrattet ? Elr vad man ska säga ? Brother kom och hämtade mig hos farmor, åkte en liten tripp och handlade massa mat till ikväll. Pratade även om massa personligt som vi aldrig gör annars. Skönt och bara snacka lite :-) Jag  ee verkligen lyckligt lottad, jag har en jätte bra bästis, jätte snälla vänne, riktigt bra familj, vad som händer så ställer man upp i vått och torrt. Har börjat tänka mer och mer, och dt börjar kännas som om jag har växt upp och klarar mig utan min mamma. Precis som Therese & Mathias har lärt sig göra, sen vet jag att mamma inte har dt så himla lätt .. men jag tkr ändå att flytta så långt ifrån sina barn ee lite ...? jag fattar bara dt inte.

Natassja har ringt 2 ggr, så får se vad hon vill. Vet inte om jag drar till Nattis i helgen elr något.
Annars blir dt att man ligger och slöar i soffan och tittar på Tv + att man käkar riktiga högar med godis. (a) Finns dt fler som ee såna som jag?

 Ebba.C.Andersson

Dagens outfit ...


tjingeling.. här är dagens outfit, + att jag hade en  grå Svekofta. Imorgon ee dt bad, FAN! Ärligt pallar inte ... men men, måste ju simma någon gång.  I helgen ska jag kanske till nattis elr bara chilla, ee sugen på grönsaker och dippa. Ska be någon här i familjen Andersson om de skulle tänka sig köpa sånt till mig (a) Var meningen att Vicci, men såklart hittade jag inte henne, och hon hittade inte mig. Så ee dt i Ebbas värld. Imorgon blir dagens frukost - mörkt bröd + vanilj fil & banan. Gott! Ska strax gå ner och ta posten - får ta med hundarna också ...Såklart.
Men nu ska jag gå och packa min gucciväska med badkläder och handukar + smink.

Ha dt bra så länge!


Ebba.C.Andersson


Nudlar ... ja tack!

Heej allihopa,

Har precis kommit hem från skolan, har varit en ganska bra dag idag, gick väldigt bra på HK - även om jag hade mer koll än min "partner". Detta ee den enda dagen som vi bara har en läxa, och dt ee riktigt skönt i min värld. Ska alldeles strax äta lite nudlar, och sen titta lite på läxan ... tittar även på Top Model 4 - har blivit en vana att jag tittar på dt exakt varje dag! Bästis och jag har lekt hela dagen iskolan (a) ni skulle sett oss ... när vi springer runt i korridorerna. Hahah! Ingen har så kul som vi.


Ikväll blir dt bara jag hemma, för mathias & pappa ska till någon fotboll någonstans. Jag har varit riktigt gottesugen idag ... så dt blev att jag krängde 2 st kexchoklad! Inte bra! Men men, skitsamma. Vad har alla andra gjort idag annars ? :-)
Nu ska jag gå och äta.


Ebba.C.Andersson

 


strax gå till skolan ...

heej bloggen,

Snart ee dt dags för mig att gå till skolan, har precis käkat min frulle - grovt bröd med ost & köttbullar ( gott! ) Idag har vi HK, och dt ee min första lektion idag...asså imed att jag inte va där förra veckan. Så blir dt min första. Bebisarna sitter brevid mig just nu, tror alltid att de ska få något ... Men NO NO, inget för de ... men såklart fattar de inte ett skit när jag snackar bebisspråk med de! xD Ganska skönt att dt bara ee jag uppe, annars brukar dt bara va att antingen mathias elr pappa klagar om något ? Pallar inte sånt ibland. Mysigt att ha en morgon själv.

Nu ska jag gå och borsta mina tänder, fortsätta att platta håret osv. Ha en bra dag!

Ebba.C.Andersson


Hoppas på att jag får G ...

Har precis kommit hem från Nattis, lekt lite med henne osv ... annars har man haft en ganska bra dag, känner att jag har varit duktig på NOprovet, skrev väldigt mkt på nästan varje fråga :-) + att jag har lagt ner rätt så mkt tid på både tyskläxan & SO'n. Har även gjort matte idag, så jag inte ligger efter ... imed att jag var sjuk förra veckan. Tror att jag ska ta med lite pengar till imorgon så jag och bästavän kan go och gotta oss lite. Man kan ju äta lite sånt, imed att man har tydligen gått ner 2 kg, dt var vad sjuksöterskan sa allafal :-P väger tydligen 46 kg nu. Pallar ärligt inte att göra HK - vet att jag måste, men ee väldigt trött efter en rätt så lång dag! Men kmr allafal läsa igenom den antingen ikväll ... elr imorgon. Dt brukar alltid vara att man har bättre minne nästa dag, så ee dt faktiskt för mig, men kanske annorluna för er/dig  ?

E lite av ett Beyoncefreak nu. Lyssnar på massa låtar som hon har gjort, bland annat: Sweet dreams, Diva, m.m. Nu ska jag gå och ta på mig in mysdress & hoppa ner i sängen och titta på någon bra film.

Men ni får ha dt så bra så länge!
 <--- Hahahah va fan gör jag ?!
Ebba.C.Andersson


Plugghäst här ja ...

hej bloggen,

Har suttit i flera timmar med mina jäkla läxor, helt utmattad - men måste fortsätta med NOläxan. Har inte skrivit på ett tag nu, ber om ursäkt ... men som jag har sagt innan så kmr jag inte kunna blogga så mkt längre , för jag har massa annat att göra. "/ Har suttit i skit länge med SOläxan, faktiskt lite svårt, fick sitta och kolla på internet hela tiden för att leta fakta. Skolan har vatt helt okej, bara att man dampa som fan på Rasmus - inget illa menat till han nu - men ja ... pallar inte förklara. Klockan ee snart kvart över 8 så jag får väl ta av mig sminket och hoppa i sängen & fortsätta plugga ! Dt kmr nog inte gå så bra, för att jag lyckas alltid somna ifall jag pluggar i sängen ... men me, har alla haft dt bra idag annars ? :-) Dt verkar precis som om jag ee den enda som är trött ? t.o.m bebisarna ee piggare än mig - och dt ee inte vanligt kan jag säga !
Men nu ska jag ta av mig sminket, fortsätta plugga osv..

Ni får ha dt så bra!

Stor Puss!


2 dagar med Natassja ...

Har haft dt mkt trevligt när Natassja har varit här, va uppe nästan hela natten igår ... ee inte alls trött nu, så dt ee ett stort + för dt. Imorgon ska man "börja" skolan igen, får träffa hela gänget imorgon från klassen .. måste ta igen sjukt mkt, ee fortfarande lite nervös över hur jag ska hinna alla läxor på bara några dagar. Men men, löser dt på något sätt. :-) Har varit ett riktigt kräng i helgen ,  när dt gäller godis! Måste bli bättre på dt! Vet inte hur många ggr jag har sagt dt ? Men jag kämpar faktiskt fortfarande. Ska börja förbereda vad jag ska ha på mig imorgon, får kolla i tvättstugan (Y) Har fotat väldigt mkt idag med natassja, vet inte hur många ggr dt blixtra till i kameran. Vad har alla andra gjort i helgen då ? isåfall vad har ni gjort ? Nu ee dt bestämt att vi ska renovera en stor del av huset, behövs kan jag säga ! + Pappa ska jag fixa min systers gamla rum, för jag ska ha dt - för dt ee större (a) Behöver verkligen imed att jag har så mkt grejor.
Denna veckan kmr jag nog va väldigt upptagen med läxorna så jag tror inte att jag kan blogg ..alls.. måste ju ta igen mkt. Tänker titta lite på Top model som ee på TV nu. Älskar titta på allt sånt, Som Top Model , Victoria Secret  & Project Runway.

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan och dricka multivitamin, skit gott !
Ha dt så bra så länge!
Stor Puss!

 


Vart ligger vi ?

E fortfarande lite panikslagen efter igår, när jag fick veta att jag hade missat rätt så mkt läxor. Men men, dt igår ju i 8:an. Jag ee lite fundersam ... för jag vet inte om något har hänt mellan Nattis och mig, anledningen till dt ee att jag tkr inte att vi pratar som vi brukar på msn och sånt. Men saken ee att jag överdriver lite med sånt, t.ex 1 gång så trodde jag att hon var sur på mig bara för att hon inte svara elr något ? Men om dt ee något nattis, så skicka en kommentar. Ikväll kmr Natassja hit, så dt blir mys pys på dt. Ska kränga lite godis , titta på filmer osv. - Dt gamla vanliga. :-) Ska ladda min kamera så jag kan ta lite Outfit-bilder, så ni får se lite kläder. 
 
Nu ska jag äta mina nudlar, som jag precis har lagat. + Att jag ska fixa lite på rummet tills hon kmr, så alla får ha dt så bra så länge !

Stor puss!

 Vill ha !

Godnatt-puss ...

Ska bara säga ge alla läsare en liten godnatt-puss ifrån mig, hoppas också att alla har haft en bra dag, för dt har allafal jag. Idag har Storasyster, Jon och lilla Kiara kommit och hälsat på :-) Och nää .. min syster har inte fått en bebis. Dt ee bara några kompisars hund som åkte med dem hit. Jätte go & sööt ee den !  Fast har riktigt starka / vassa tänder, så dt gäller att inte stoppa in fingrarna i hennes mun. ( Som jag såklart råkade göra ) Har nyss tittat på min skolas hemsida, och jag har missat rättså mkt :-O Vi har massa läxor & sånt, jag blir ganska stressad nu..imed att jag inte så mkt koll i skolan, imed att jag inte vatt där. FÅR PANIK !!!!!!!

 Min kalender   Aktiviteter   Sök   Hjälp        
Home Hem
This Month Denna månad
This Year Detta år
Exit Avsluta
Add New Event Ny aktivitet
Advanced Search Avancerad sökning
 
Help Contents Hjälpinnehåll
 
About WebCalendar Om Kalendern
Logga in 
Nästa Föregående
September 2009
Mackleanskolans kalender


Välj arbetsenhet / klass:
Välj arbetsenhet / klass: Klass 8f

 MånTisOnsTorFreLörSön
V
3
6
  01
02
03
04
05
06
V
3
7
07
Se denna händelseÅr 8, Bakläxa Tyska
08
Se denna händelseÅR 8 Läxa, Tyska
Se denna händelse8:or Fr Läxa
09
Se denna händelseSO 8F Läxa
Se denna händelseÅr 8, Läxa tyska
10
Se denna händelse8F HK Läxa
11
12
13
V
3
8
14
15
16
17
18
19
20
V
3
9
21
22
Se denna händelseLOV
23
24
25
26
27
V
4
0
28
29
30
       
Deltagare:
Lena Grahn
Mackleanskolans kalender
Beskrivning:
20 glosor från kapitel 1 och text s. 4-5
Deltagare:
Charlotte Gyhagen
Mackleanskolans kalender
Beskrivning:
Du ska repetera och kunna alla formerna av verbet "haben" sid 119 i övningsboken + ha gjort övningarna A + B sid 121-122 i övningsboken.

In my fantasie's ...

Exakt alla dessa sakerna har jag ! Hah, i mina drömmar. Jag känner att jag har blivit ganska bortkämd de senaste dagarna "/ ingen bra känsla, ska få bort dt i mitt huvud - helt och hållet. Dt ee klart man kan önska .. men inte kräva. Dt blir inte rättvist för någon. E riktigt stolt över mig själv, för att jag har gått ner 3 kg nu.:-) Kanske för att jag har gjort 30 situps nästan varje dag, och gått ut med hundarna på lite halv långa rundor. ( + att jag även rider varje måndag, i 50 minuter ) Så dt gör nog nytta.

En sak, som jag har velat ha väldigt länge ee den här


Den heter Volymaster från Björn Axen', många säger att den ee jätte bra + att den ger en riktigt bra volym i håret. Hittade precis vad den kostade, den kostade 450 kr. Inte så dåligt, t.o.m vissa jeans ee dyrare. :-O Men men, ska sitta och digga lite "good music".

Ha dt, så länge !
Stor puss!


Sjuk & massa regn..jätte bra ? Var *** ee solskenet ?

Idag har jag åtminstone orkat äta. Har duschat och massa sånt, känner mig utvilad också ( Y ) Kmr nog bli frisk snart. Har alla sovit gott ? Dt har jag allafal. Idag blir dt nog inte att jag gör så mkt, bara chilla, försöka att bli frisk osv. Senare ikväll blir dt väl att man myser lite med familjen .. kanske sätter på någon film elr något :-) Har inte så mkt mer att säga.
 

Ge mig! Men såna här kläder ee väl inte läge nu (a)..imed att dt ee höst. Men man kan väl drömma.

Puss!


Wtf ?!

 
Va fan ee dt här ?! Ärligttalat så ee dessa skit fula ! Skulle aldrig få för mig att köpa såna här.

Kmr nog missa massa iskolan ...

Helt utmattad! Orkar inte göra någonting alls ... hostar och nyser. Självklart ee jag hemma från skolan idag, pallar inte att ha lektioner när jag mår såhär dåligt. Mathias har ju såklart åkt och handlat massa grejer för att jag ska bli bättre. Jag tror att jag har världens bästa bror :-) E lite smått orolig för hur mkt jag kmr missa iskolan, ska höra med lite folk ikväll på msn, om hur vi har dt med läxorna. Imed att jag går i 8:an, så måste man ju bruka allvar med läxorna - annars går dt rent åthelvete, kan jag säga. Tror att jag måste va hemma imorgon också, pratade med mamma innan ... berättade ju att på gympan ( i morgon fredag ) ska hela klassen bada. Och dt fick jag såklart inte, imed att jag ee så förkyld - vill jag ju inte bli sämre. Fan också, kom precis på att jag skulle kanske med nattis till Ystad - för att titta på bio! Måste bli frisk!

+ jag får ju hela helgen på mig att bli bättre, vill verkligen rida på måndag. För att då ee dt hoppning med Bailey. Han ee ju jätte duktig på hoppning, imed att han har ju tävlat i det. Ska försöka få i mig något, har inte ätit frukost ...än. Och klockan ee ju 13:48. Men jag orkar faktiskt inte äta något, fast att jag måste få i mig något.
Jaja, nu ska jag inte va den personen som bara tänker på mig själv, och hur synd dt ee om mig ? E dt fler som ee lite så "dabbiga" i näsen , hosta osv ? Elr har ni dt bra i skolan ? :-) berätta gärna. Min lärare har precis ringt hem till oss, och sagt att pappa har förmodligen glömt att informera att jag ligger hemma, och ee sjuk. Men men, nu ska jag få i mig något.


Puss !


Ebba mår skit...

Ligger i sängen och hostar och ee snuvig. Jag hatar att va sjuk! Så jäkla jobbigt, jag har ju vatt iskolan hela dagen...och dt var för jävligt!! Jag mådde skit, låg på marken nästan hela tiden. Hoppas jag inte har Svininfluensan :-P Venne, om jag kmr gå iskolan imorgon, får se hur jag mår. Ska försöka plugga lite på SV läxan också ... Ligger nedbäddäd i sängen nu och fryser, tittar även på Heartbreak hotel...Kan knappt prata, har så ont i halsen, men men får käka massa halstabletter.
Visar inte dagens outfit idag --> pågrund av att: 1. Jag ser för jävlig ut.
                                                                      2. Orkar inte.
                                                                      3. Har tat bort mitt smink.
                                                                      4. E skit blek.

Så dt blir ett BIG NO NO, hoppas att jag blir bättre snart. För vill ju inte missa för mkt av läxorna m.m. eftersom man måste ju ta igen dt sen igen.  Kanske äter något senare ikväll - om jag tar mig upp ur sängen. ( Inte så troligt ) Om jag blir sämre ikväll så ringer jag nattis, och säger att jag inte kmr imorgon.


Stor puss !

Me like! No, Me love !

Nyttig mat..

Äter lite just nu, har nyss lagat nudlar...ee typ 2 år sen jag åt sånt :-P blanda även lite grönsaker också, som äpple, tomat och vindruvor. Kanske inte så bra kombination men ja ..:-P Imorgon dra hela media till svaneholm och gör något ? Venne, vad vi ska göra ? Vad ska ni göra imorgon då :-) ? Följde med bästis hem idag ! Gjorde inte så himla mkt, bara chilla - tittade på Wrong Turn....igen. Sen hittade vi några kattbebisar, kunde inte hålla mig, var tvungen att hålla och klappa massa.

Nu ska jag fortsätta äta...

Orkar inte skriva mer. Puss!

RSS 2.0