20:02 - söndagkväll

heejsan snuttisar. - haha, kände bara för att säga så.

Hur har er dag varit? Min har varit rättså hyfsatbra. Kändes bra att vara ute..trots att jag inte joggade hela rundan, så va dt ändå väldigt skönt. Haha jag och min familj satt och storgarva åt dt innan när vi käkade. Som jag skämdes(A) Men va faen - jag orkade ju inte? Är redigt trött..och klockan är inte ens mkt?! Fattar inte vad dt är med mig. Dålig sömn? Nää, dt dt tkr jag inte. Hur som helst, just nu sitter pappa, mathias & jon i soffan och glor på fotboll. Therese ligger inne i deras sovrum och sover..och lilla jag sitter här. (anledningen till att jag sitter här är för att, innan låg jag där inne med therese..men sen så somnade hon. Så hon började snarka, och alla vet att jag inte kan va i samma rum med en som snarkar. Så dt slutade med att jag drog med täcket till soffan, och nu hamnade jag här.) Japp, så kan dt va. Snart är dt ju jul, vad önskar ni er? Jag tror att jag mest vill ha smink, parfymer osv. Annars är dt inget spc..som kmr upp i mitt huvud just nu.

Finns dt mågot störigare än när släkten sitter och storskriker åt fotbollen på tv'n???
Nää, jag tror faktiskt inte dt. Dt är nog dt värsta som finns när man är trött. - Som jag är just nu. Då är allt jobbigt. Haha, desamma med er? Elr är jag den enda i världen..typ någonsin? Tror jag inte.
Aahh! Jag orkar verkligen inte med skola imorgon. Vill sova hela dagen istället..hade vatt nice. Guud! Va de skriker här nu, haha kmr få ett utbrott snart (A) Nää skämta bara. Men nu ska jag lägga mig hos therese. Hoppas att hon inte snarka. Hehe.

Puuss på er.

KISSES&HUGS.




11:07 - söndag

tjingeling.

Idag vaknade jag skit tidigt! Typ vid..halv 8 elr någont sånt. Snart ska jag ut och jogga, hade jag tänkt. Dt va länge sedan sist, har precis laddat min ipod - så nu kan jag sjunga lite medans jag springer med Gessi. Ska ju även till min syster idag imed att vi ska fira Jon för han fyller 25. Jaa, tiden går fort ;) Ska även göra klart min So-uppgift. Den ska lämnas in imorgon..måste även plugga på mina prov tills på tisdag. Tiden räcker ju knappt??? Blir fan galen..sen vill man inte iheller plugga när dt är helg?! Dt vill ju fan ingen. Dt är faktiskt den tiden som man är ledig från skolan? egentligen tycker jag att vi borde vara ledig på måndag också. Men så snälla är ju lärarna narturligtvis inte. :) Hur är era lärare iskolan? Är de snälla elr ..dumma elr vad man ska säga. Haha.

Vet någon ett riktigt bra recept på smoothies? Jag får såna sug hela tiden..venne vrf egentligen, för jag har aldrig smakat dt osv. Men men, jag är ju lite knäpp av mig. Men jag hörde av nattis att man kunde ta en sån Yoggi-yoghurt och blandar den med te.x vaniljglass elr jordgubbglass(vad man nu gillar bäst) sen mixar man bara dt. Så blir dt jättegott..tydligen. Så dt ska jag narturligtvis testa, sen kan jag ju berätta hur dt smakade. Okej?
Men nu ska jag ta på mig "joggingkläder" och jogga lite i typ 25 min. Sen är man fräcsh. Elr hur dt stavas.

Puuss på er.

KISSES&HUGS.

en morgonpigg Ebba. :)

18:56 - lördag

Hej allihopa.

Sorry, att jag inte har vatt så aktiv nu de senaste dagarna. Har haft fullt upp med skola, läxor + kompisar osv. Men så är livet. Hur har ni haft dt? Jag har haft dt ganska så bra..för mamma har ju vatt här nere. :) Jättemysigt! Hon stannade en dag till, än hon egentligen skulle va - så dt var jättebra. Men blev ändå lite "känslosam" när hon åkte hem på morgonen..efter att jag hade gått till skolan. (För vi bodde hos min moster & mina kusiner, så ligger min skola typ 3 min ifrån deras hus) Så det var det var tummen upp.
Imorgon ska vi till min syster och fira Jon för han fyller 25 år. Så grattis i förskått ifall du läser detta. ska även leta lite saker på datan till min skoluppgift tills på måndag. Men nu ska jag äta, så ni får ha dt så bra!

Puuss på er!

KISSES&HUGS.



Visst ser mina ögonfransar långa ut? Deepliner är verkligen underbart!

14:23 - tisdag

hejhej.

De va några dagar sen jag skrev här. Så nu tyckte jag att dt va dags, jaha då har an spenderat 4 dagar med mamsen..supermysigt! Men imorgon åker hon hem..:( Är lite småledsen. Men dt är väl helt narturligt? Men dt får bli ett snabbt inlägg - för jag måste titta lite på in tyskläxa.

Puuss på er.

KISSES&HUGS.

20:50fredagkväll = trött, är törstig, fryser

Heej heej.

Sitter just nu i min mosters lägenhet och bloggar. Mamsen har ju kommit ner nu, så nu ska vi bo här tills på onsdag. Juste..dagen har varit helt underbart rolig. Bäsis och jag har shoppa loss! Elr kanske inte så himla mkt - men tillräckligt. Men fyfan vad folk skulle trängas! Gud asså..blev så jävla lack! Jag fick en hel kundvagn i ryggen - och nattis såg dt så bara puttade hon bort tanten och hennes vagn. Jag bara storgarva..tro mig jag är inte den personen som gillar att hålla på med massa skit elr hålla på med gamla folk. Och inte nattis iheller. Men allvarligt så har de personerna ingen respekt?! Jag menar de kunde bara stanna mitt i en gång, elr ställa sin vagn precis när man ska gå förbi. Då kan man inte hjälpa att man lackar? Fattar ni vad jag menar?

Imorgon ska jag och mamma gå ner till affären och handla massa gottis - som typ glass & godis osv. Tänkte berätta redan nu att dt här är mitt sista inlägg för idag. För jag lånar nämligen min mosters data. Så jag vill inte sitta och skriva inlägg när hon kmr hem efter sin "girls nightout.
Men nu ska jag titta lite på Tv. Tror att dt är Hey baberiba elr något?

Puuss på er.

KISSES&HUGS.

20:19 - är hos bästis.

heej allihopa.

Just nu är jag hos bästis, har precis duschat och lite sånt..så nu är man väldigt fräsch. Mkt trevligt. Som sagt ska vi till Ullared imorgon (ska ju gå upp typ halv 6 - 6.) Kmr va väldigt seg men visst, haha. Packade ner 200 kr i min väska, men när mathias kom och lämnade mina saker så låg där ytterligare 200 kr. Så antingen har han elr pappa lagt ner lite "money". Så jävla gulligt! Kom precis på att mamma kmr också ner imorgon, JIPPI. :) Ska bli väldigt nice -- 2 underbara saker händer på 1 dag.

Sitter och diggar lite musik på min nya mp3 som jag fick i födelsedagspresent. Bästis hjälpte mig att föra över musik, så jag inte kmr dö i bilen imorgon. Eftersom vi ska åka bil i 3 timmar. Skulle någon av er klara dt? Jaa, jag är ju van allafal imed att mamma bor ju 4 timmar uppåt landet, för dt händer ju vart lov att jag får sitta i en bil i 4 timmar om jag ska träffa mamma. Ganska tråkigt..men whatever. Men nu måste jag sticka för alla väntar på mig nere i soffan. Ska bli lite mys nu :)

Så ni får ha d så bra så länge!

Puuss på er.

KISSES&HUGS.



En liten bild på mig (till vänster, som ni vet) och bästis.

20:40 - trött!

Just nu är jag extremt trött..jag fattar egentligen inte vrf jag sitter vid datan då? Kan någon svara på dt? Haha. Skoldagen har varit helt okej, som vanligt. Juste, asså jag tror ärligtalat att dt kmr bli sån orkan elr vad dt heter. För att dt blåser som fan! Rent ut sagt. Tror nästan att huset kmr att blåsa bort. Kanske överdriver lite, (hihi) men jaa ni fattar vad jag menar. Hoppas att alla har haft en superbra dag idag. Tänkte berätta vad som händer imorgon pch nästa dag.

Torsdag

Först har vi / jag vanliga lektioner osv, sen slutar vi vid halv 4. Efter dt följer jag med bästavän hem + sleepar där.


Fredag

På fredag följer jag med bästavän till ullared (på skoltid, får va ledig från skolan)
Men problemet är att vi måste gå upp typ...halv 5 på morgonen. För annars kmr vi stå i kö jätte länge. Sen kmr mamma även ner, så dt kmr ig bli en lyckad dag. Juste, ifall vi hinner så kmr jag och bästis + hennes familj också sticka till Liseberg, för där ska va värsta "julmarknaden" elr något.

Men nu ska jag ta av sminket och bla bla bla. Så sov gott!

Puuss på er.

KISSES&HUGS.

18:31 vicci-time!

Heej heej.

Just nu är jag med vicci-picci, har precis dampat framför kameran - så dt kmr nog lite bilder på oss. Skoldagen har varit helt vanlig..haft fysik, tyska, och engelska osv. Vanliga tråkiga ämnen, men som man måste ha. Har även läxa som vi måste plugga på..*suck*. Hur har er dag varit? Min har varit trög, mer behöver jag inte säga. :)

Har inte mer att skriva. Så ni får nöja er..

Puuss på er.

KISSE&HUGS.

Här kmr lite pics.


 <--- !!!!!!!!!!!
som ni ser ...VI DAMPAR!




14:49 - måndag (ledig från skolan)

heej allihopa.

Idag är jag som sagt ledig från skolan, mkt skönt. Men ska ju fortfarande rida lite senare. (vid kvart i 6 ungefär)
Va precis inne på Kenzas blogg och hittade en jätte rolig video..garvade som faen! Så gå in och titta på hennes sida. www.kenzas.blogg.se - jaha, vad har ni gjort annars idag då? Jag har mockat åt hästen. Idag igen. Borstade honom osv. För tro mig när jag säger att han va redigt skitig. Han rullade sig extremt mkt igår.

Aaahh! Jag kan inte hålla mig från att äta glass. Jag springer till frysen exakt hela tiden - för att äta min jävla Ben&jerry. Måste dämpa med godsakerna igen. Tycker att jag börjar bli rund i huvudet..men dt är mest min fantasi. För när jag frågar andra..så säger de bara..nää ebba du är inte tjock i huvudet! Jag bara nänä. Men dt finns bara ett sätt att gå ner på, och dt är att TRÄNA TRÄNA & TRÄNA. Så d måse jag börja göra.

KISSES&HUGS.

Puuss på er.


16:48 - söndag

Heej bloggen.

Jag är helt slut. Har tatt hand om hästen - mockat hela dagen, och bla bla bla. Så nu ska jag bara chilla resten av kvällen. Mkt nice. Ikväll blir dt att man äter spagetti & köttfärsås. Är riktigt hungrig också. Funderar på att färga mitt hår lite mörkare. Hhmm, tror ni att jag skulle passa i dt ? Tror faktiskt att jag ska dt.

Nu ska jag allafal fortsätta att kolla på Desperate housewifes. Mitt "favispogram"!

Puuss på er.

KISSES&HUGS.

15:40 - dt är dags för lööördagsmys.

J*vla skit! Fick precis läsk i mitt hår? Visst, är jag duktig? Dagen har bara bestått av att ligga på mathias rum och kollat film. (Imed att han inte kmr hem fråns imorgon..så kan jag va där inne. Hehe) Vad har ni haft för er idag då? Jaa, allafal vid 6 ungefär ska jag och pappi sticka och handla - godis och mat. Tänkte köpa en ny ben&jerry smak. Hhmm..något bra tips? Den som jag vill testa är:

1. Ben&Jerry's Fish food.

Har någon av er testat den? Elr så tar jag min vanliga..Chocolate fudge brownie. För den är tummen upp. Ni som inte har smakat den - måste! Om ni gillar glass, så kmr den nog va er favorit. Dt är min allafal. Japp, men nu ska jag gå och titta på "Hur man blir av men en kille på 10 dagar".

Puuss på er.

KISSES&HUGS.

18:44 - fredag

Idag känner jag mig mkt bättre. + idag kan jag åtminstone prata, utan att gråta. Venne riktigt vad som hände igår. Gårdagen fylldes allafal med tårar och valium. Haha nää skoja bara..har alltid velat säga så. Ja, min humor. Inte den bästa kanske..men den funkar väl. Jaha, nu är dt helg - ska ni göra något speciellt? Jag vet inte ifall jag ska med natassja till Höör. För hennes morfar bor där..så ska tydligen vi åka med hennes mamma dit och söva där under natten. (Men saken är att jag vet inte ifall jag ska stanna och bara chilla hemma, elr följa med henne)
Något bra förslag? Jag vet allafal inte. Nu har vi ju studiedag på måndag --> så jääääääävla skönt!! (trots att dt bara är 1 dag) Men sen måste jag ju ändå rida - imed att dt är måndag.

Just nu har jag megatråkigt. Dt är drf jag inte har något vettigt att säga. Så tråkig jag är.. Hur som helst ska jag gå och titta på film på Canal + first. Så ni får ha d så bra !

Puuss på er.

KISSES&HUGS.

 Mmhh! Skulle passa nu.

18:26

Gud, vad jag hatar att bråka med folk. Dt är nästan dt värsta som finns enligt mig. Att höra från folk att man inte är värd saker osv är aldrig kul. Kan inte ens prata om dt just nu..

19:32 - t i s d a g

sitter här på min 5 klementin. Är så j*vla gott! Kan inte sluta äta...hihi (A) Dt är bra att dt är nyttigt allafal. Hur har ni haft dt idag då? Min dag har varit rättså stressig. Mer än dt kan jag inte säga. Annars har dt inte hänt något speciellt. Juste förresten..nu har jag äntligen köpt "värmeskydd"spray. + jag köpte även dt shampoot Tresemme', så nu kmr inte mitt hår se ut som ett jävla skatbo. Testa dt faktiskt innan - och mit hår är helt fabulous. Love it! Så de rekomenderar jag helt klart till er. (om ni vill ha ett bra hår) Har jag berättat att jag och nattis är lediga på torsdag? Japp, dt är vi allafal. För vi har ju Elevens Val på måndagar - torsdagar, och på torsdag har jag och nattis någon entrepenör..skit så fick vi va lediga osv. Så dt ska bli nice. Ska allafal sleepa hos henne tills på torsdag. (åker hem till henne efter skolan imorgon)

Längtar jätte mycket tills den 16:e för då kmr mami ner!! Ska bo med henne hos min moster och mina kusiner. Så kmr inte åka buss..utan gå till skolan. På ett sätt är dt jätte skönt att inte åka buss. För där sitter en kille som jag inte vill åka med. Men sen måste man också tvingas gå till skolan--> och dt är jätte jobbigt. För tänk om dt antingen regnar elr snöar osv. Då blir man helt blött ju..:( Nää, men nu måste jag gå och fortsätta plugga till mitt prov tills imorgon.  Även om jag har pluggat nu i skolan på lektionen och hos farmor och nu hemma så måste jag plugga lite till. Tvångstanke..

KISSES&HUGS.

Saknar kexchoklad ..

heej bloggen.

Kom hem från ridningen för några timmar sen. Gick helt okej, faktiskt. 2 gången broren får se mig rida. Så dt var lite kul. Men en sak som var mindre positivt va att jag fick värsta krampen imagen..så jag knappt kunde andas. Så tummen ner för dt. Annars har dt inte hänt mer ku pål en helt vanlig måndag. haha. Har ni gjort något speciellt idag då? Okej, nu är dt såhär att jag skulle egentligen sitta och plugga på No-läxan, men dt blev inte så. (För jag hamnade här). Får lite dåligt sammvete. Så jag måste plugga innan jag går och lägger mig..annars kmr jag bara ligga med ögonen öppna hela natten..och läxan kmr va den enda saken jag tänker på. Och dt vill vi INTE. Ska alldeles strax gå och ta bort min makeup. Så jag inte somnar med den på. Haha nu höt man mathias direkt:

Mathias: Ebba, gå och gör dig iordning nu.
Ebba: Jaa, vänta lite. Håller på med en sak.
Mathias: Ebba, gå nu! Annars blir pappa bara så sur.
Ebba: Mhh..
Mathias: Ebbbbaaa!!!!!!!
Ebba: Jaaaaaa!

Så slutade vår konversation. Haha, familjen andersson - är inte rent normal!

KISSES&HUGS.

- 19:49 - Godnattpuss från ebba andersson..(L)

heej allihopa.

Detta blir mitt sista inlägg för idag. Börjar ärligttalat bli väldigt trött! Så dt är nog dags att sätta på sig mysdress och hoppa ner i sängen och kolla film tills man somnar..haha dt lätt skönt. I mina öron allafal, juste har gjort klart min läxa i tekniken. Så nu ska jag bara läsa lite på provet tills på onsdag + tyskan tills på tisdag. Gud vad jag kan planera!! Funderar på hur jag ska sminka mig imorgon. Hhmm..nägra förslag? Skulle allafal hjälpa mig vädigt mkt, just nu. Så jag vet vad jag ska ta fram (av mitt smink) när jag kmr upp på morgonen. Tror faktiskt att jag ska testa de ögonskuggorna som jag fik av min moster idag, de var rättså fina faktiskt.
För första gången på länge känns dt som om jag har gjort läxan riktigt noga. - Och dt kan jag säga er..är en riktigt bra känsla.

Tänk er själv, ni har suttit och gjort er/era läxa/läxor, så får ni en sån bra känsla för en gång skull. Förstår ni? Jaa, jag kan inte förklara dt bättre. Haha. Dt har varit en väldigt bra dag idag, har fått massa fina presenter --> som jag är jätteglad för! Nu ska jag fixa lite och ta fram lite kläder tills imorgon.

KISSES&HUGS.

Ps. Jag lägger kanske upp "dagens outfit" imorgon, innan jag går till skolan.


8 november - 15:59

Jippi!

 Idag är dt min födelsedag, och jag är glad som fan. För att idag fick jag en egen data som jag sitter och bloggar vid nu. Jättekul! Vad har ni gjort idag då? Jag har mest slappat och fått massa presenter..hihi. Mormor & min moster och lilla kusinen var här och lämnade lite paket. Bästis har även vatt här och lämnat en liten fin sak. Mkt fint. Venne ifall min familj och jag ska ut och äta ikväll..? Therese tyckte ju dt imed att dt både är min födelsedag + farsdag. Men hur som helst hon får ringa. Och dt gjorde hon precis..dt blir inget för att mathias är trött efter innebandyn..och pappa är ute och fixar lite i stallet. Och lilla jag äter, så vi får ta dt någon annan helg. måste även fixa min labbrapport som är tills imorgon, ska fråga mathias omhan kan hjälpa mig.
Men nu ska jag äta, så Puuuuss på er.

KISSES&HUGS.


23:31 - fredag"natt"

Klockan är halv 12 och jag är fortfarande uppe. Kan inte fatta dt, vid denna tiden skulle jag egentligen sovit. Anldeningen till att jag är uppe vid denna tiden är att gästerna gick inte förräns vid nu. Lite sent..men vafan dt är lördag! Har haft en superbra dag allafal. Fick blandannat en vicktoria Beckham parfym, makeup borste,och massa annat. Sen imorgon får man paketer av broren & pappa. Mkt spännande. Hehe. Tänker gå och lägga mig så snart mathias är klar på toan. Duschar nu? Haha inte riktigt klar i huvudet. Joo dt är han faktiskt.

Men ni får ha d så bra så länge!

KISSES&HUGS.

Bilder kmr imrgon..


16:06 - 7 november (imorgon fyller man år!)

Heejsan bloggen.

Idag är dt ju den 7 november - och dt jag menar med dt är att jag fyller år imorgon! Jippi! Känner mig som ett barn på julafton..haha. Allafal så kmr släkten om några timmar för att fira lilla mig. (A) Har varit en "pustig" dag, har sprungit runt i exakt hela huset och fixat och donatt. (elr hur dt stavas) Har även hunnit med att mocka till lilla pollen, så nu har han dt skönt. Ska ta in honom strax, annars blir dt att han måste stanna ute tills vid halv 12 - 12. För alla brukar stanna här tills dess. Och dt ska han inte göra. Jag har tänkt att fota lite hur kvällen har sett ut. Så ni också får va med, om vad som har hänt. Om jag inte lägger upp de ikväll --> så blir dt imorgon.

Vi har även handlat jätte mkt mat + godis. Så jag kan meddela att hela kylen är fullproppad. Ooh! Juste vi fick hem en ny spis idag, som pappa beställde igår. Skit snygg! Och då menar jag skit snygg! Haha, som jag skryter.

Nää men nu ska jag fixa lite grejer innan gästerna kmr, så ni får ha d så bra så länge!

KISSES&HUGS.

 

 


20:05 - fredag

Hej bloggen.

Idag har jag varit väldigt aktiv. har ju som sagt vatt i skurup och hämtat lite läxor, har vatt ute med hundarna osv. Så ni kanske förstår att jag mår bättre? Haha. Sitter och nördar massa musik. Chillar med andra ord. Så jag ska fortsätta med dt, så ni får ha d så bra så länge! Glöm inte att gratta mig den 8 november. :)

KISSES&HUGS.

 


Ebba <3 Mathias

Ärligttalat så tror jag att jag har världens bästa bror! Han gör fan allt för mig, + han har blivit väldigt snäll på sistone. Kanske för att jag fyller år snart, elr att jag är snäll tbx? Dt tror jag. Allafal idag känner jag mig mkt bättre..vet faktiskt inte vad dt var med mig igår - och vrf jag mådde som jag mådde. Men jag tyckte att jag skulle va hemma en extra dag så, vid 11 blev dt att mathias körde upp mig till skurup - för jag skulle hämta lite läxor. Så duktig jag är ellerhur?! Jag planerar! Idag ska jag allafal chilla lite vid Tv'n och bara läsa igenom mina läxor. Så ser min dag ut, vad ska ni göra idag då?

 

KISSES&HUGS.


Är sjuk..och 3 dagar kvar tills min födelsedag!!

Tjingeling.

Har ni vaccinerat er mot S.I än? Dt har jag! Och som alla vet så hatar jag sprutor. Men dt gick bra..krävdes bara att min lärare fick följa med mig in och hålla mig i handen. Haha..jag vet jag är så jävla mesig. Men men, man kan  ju inte va modig hela tiden. (+ en sak som var bra var att jag kände ingenting.) Så dt var bra! Läkaren sa ju att man kunde må dåligt efteråt, och dt är precis dt jag gör nu. Så dt blir ingen skola fr mig imorgon. Skönt! Dt har faktiskt blivit att jag gått hem 2 ggr nu i denna veckan. Av olika skäl såklart. Men dt ska dt bli ändring på - hoppas jag! Allafal gick hem från skolan idag, för mådde inte alls bra..så min HK-lärare sa att jag skulle gå hem. Så dt var precis vad jag gjorde.

Men nu ska jag äta osv, för är jätte hungrig. Och klockan är halv 9 - så dt blir lite "kvällskäk".
Ha d så bra så länge!

KISSES&HUGS.

18:35 - 2 november

Hello.

Skoldagen har varit ganska jobbig! Har haft otroligt ont i magen..så jag klarade inte mig så bra på lektionerna(hoppas ni inte missuppfattar nu). Så dt slutade med att jag stack hem. Fick skita i ridningen :( men men, sånt är livet. Annars har dt inte hänt så himla mkt. Just nu sitter jag hemma i soffan med datorn i knäet. Börjar känna sugen efter födelsedags-presenterna nu, + vi ska ju även ha fest här hemma i helgen. Släkten kmr..för att fira mig, pappa & therese. (Imed att de inte hade någon fest, så har de dt med mig istället).

Tänker faktiskt lägga mig tidigt inatt, blev lite sent igår. Så måste ta igen "skönhetessömnen", haha. Får hoppas att dt lugnar sig med magen tills imorgon. Vill gå i skolan..dt är så tråkigt att va hemma. Finns inget att göra.

Har försökt att få tag i mamma nu i några minuter. Men får inget svar..hhmm..undrar om hon ens är hemma? Elr mobilen laggar. (Som den alltid brukar göra) Ska ta på mig mysdress nu och äta något, börjar bli hungrig.
Så ni får ha d så bra!

KISSES&HUGS.




Godnatt-puss från ebba andersson..♥

Yuck! Dt hände precis en riktigt äcklig sak här hemma. Och dt va Fia som gjorde dt, och nää hon sket inte inne. Dt var något annat..som jag inte berättar vad. Hur som helst jag fotar mina grejer någon annan dag..kameran tar extremt lång tid på sig att ladda. Så dt blir inget idag. Just nu ligger jag nerbäddad i soffan med mitt stora täcke + min kudde. Super mysigt! Tittar på One tree Hill - är inget stort "fann" av dt..men dt var dt ända som var på Tv. Just nu sitter jag och chattar med Nattis på msn..och jag börjar bli skit trött. Så dags att slagga snart, men först ta av mitt "makeup".

KISSES&HUGS.

Ps. Fotar mina kläder med m.m någon annan dag.

(Lånade bilden av Bunny.) Men sån mysdress skulle jag gärna vilja ha. Med sånt märke där bak.

Honey..i'm home!

Hello darlings.

Nu är jag hemma. Har inte handlat så mkt som jag trodde att jag skulle göra. Men dt blev lite allafal. Har skit ont i huvudet. Ahhhh! Tror att jag har migränn. Kände ju samma sak igår..kanske för jag inte äter som jag ska? Skitsamma..får väl ta en huvudvärkstablett. Allafal, dt var extremt mkt folk i malmö idag. Annars va dt helt okej. Sakerna som jag har köpt idag är:

2 tjocktröjor (från BikBok)

2 byxor..vanliga jeans & jeansleggings (från Gina Tricot)

Och sen Makeup-remover + bumullsringar (från apoteket)

Yes! Dt var mitt köp idag, som sagt var dt inte så himla mkt. Men dt räcker för idag, + jag fyller ju år om 1 vecka. Så ja..annars har jag inget mer att tillägga. Fotar mina grejer lite senare, för kameran laddar.

KISSES&HUGS.

 


11:47 - 1 november

Yes! Idag är dt 1 november, och dt betyder att dt bara är 7 dagar kvar. Och dt pirrar mer och mer för varje dag. Haha..omg jag är fan värre än en 7-åring. Allafal som sagt ska jag åka till Malmö alldeles strax, men pappa får komma in först och fixa lite saker. Så jag har gott om tid att blogga lite. Hur hade ni dt igår? Festade ni elr stannade hemma? Jag va hemma och kolla på film och mös med hundarna. Mkt mysigt. Fan! Hittade precis på boxern att dt skulle va en jätte bra film..nu. Den heter What happends in Vegas, och den filmen..älskar jag! Fan, att den skulle va nu, när jag ska sticka strax. Men men, vad ska ni göra idag då? Ska fota mina grejer när jag kmr hem..så får ni se vad jag shoppat.

Men nu måste jag sticka, så ni får ha d så bra så länge!

KISSES&HUGS.


RSS 2.0