Söndag - sista dagen på sportlovet :(

15:02 - 28 februari -2010

Hello babes. angel06

Har ni sovit gott? Det har jag allafal, sov med 2 st täcken i natt. Så tuff jag är! Haha. Är super pigg just nu, och det har inte jag varit på länge! Sitter och äter massa "bebisvindruvor" - de är är riktigt små & riktigt gulliga. Finns på ICA - just incase your intresstead. (eller hur det stavas) Är sugen på beställa 3 st tröjor och lite undisar till på www.ginatricot.com - för där finns skit snygga/söta underkläder. Som sagt idag ska ju jag, pappa , mathias , therese & jon ha en "familjemiddag" de kommer hit istället..så då behöver jag inte släpa med mig massa böcker, ska fråga mathias om hjälp.. imed att han fick MVG i engelska. Det "lilla" geeket. Men och för sig, ingen av oss har svårt för språk. Så det är inte så konstigt då.

Jag ska alldeles strax fixa mig inför dagen.. sota ögonen idag med tänkte jag blink Sikket geek jag är, men va fan det är skit snyggt ju?! Allafal, nu har jag precis krängt min Ben&Jerry-glass som jag fick igår. Hihi. What can i say. Jag älskar den glassen, och då ligger den inte länge i frysen. (Hahaha.) Ligger fortfarande i soffan, med filten över mig + bloggdatorn i knäet. Snackar lite med bästis på msn + bloggar samtidigt. Ska bli jätte kul att träffa tjejerna imorgon, har saknat de så! Okej, nu ska jag fixa mig inför kvällen.. trots att det är ganska lång tid kvar. Haha.

Puss !

<-- dessa är några av mina favoriter.

- 2 inlägget

23:57 - 27 februari - 2010

heej bloggen! *gäsp*

Detta blir mitt sista inlägg för ikväll, har precis fixat klart mig för kvällen. Tagit av mig sminket osv. Väldigt skönt att kunna klia sig i ögonen.. gud va skönt. blink Tänkte sätta på Sex an the City-filmen nu strax och somna till den. Mysigt. Börjar bli en vana nu, att somna till filmer, jag har timer vettni. Va cool jag är! Haha. Har snackat med Ida nu rättså länge, har dampat som vanligt på msn..dt börjar också bli en vana nu. Men men, det är så vi är. Jag längtar skit mycket tills jag får hem mina söta undisar. Trodde ni att jag skulle skriva att jag längtar till Tunisien, viserligen det gör jag.. men har redan skrivit det i det inlägget som jag gjorde tidigare idag. Så det behöver jag inte nämna mer nu. Vill ju inte att min blogg ska vara tråkig. Har inte gjort färdigt engelskan än..så det får jag göra färdigt imorgon. Föressten, jag kan berätta vad som händer imorgon.

* Morgondagens planer.*

Imorgon bli det typ.. familjemiddag. Mellan mig, pappa, mathias, therese & jon. Mysigt. Antingen kommer de hit, eller så åker vi till de. Mysigt att vi ska träffas igen.. icon_smile 

Kände plötsligt för att äta sushi nu.. haha vet inte varför? Gillar inte ens sushi?! Sikka ideer' jag får. Japps, men nu ska jag hoppa i säng, sätta på film som sagt, sätta den på min coola timer och sedan somna till det. Vi får höras imorgon, bloggar senare på morgonen när jag vaknar eller senare på eftermiddagen.

Puss !





LÖRDAG-EFTERMIDDAG



Hejsan bloggen. icon_smile

Sitter just nu och tittar på Glee (tv-serie), den är faktiskt riktigt bra! Sminkade mig för ca. 1 timme sen, blev svart/brun sotning, idag. Har f*an blivit beroende av att sminka mig med sotningar! Jag tycker ärligtalat att det är riktigt snyggt. Ögonen blir så..mystiska eller vad man ska säga. Haha. Vad ska ni göra idag ? Jag ska bara va hemma, jag skulle kanske vatt med bästis idag, men hon skulle ha gäster. Så vi får va någon annan dag. :) Längtar skit myskt till Tunisien alltså! Vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara åka iväg nu. Ska bli skit kul, allafal. De sakerna som jag ska köpa/fixa till resan är:

* 2 bikinisar
* pass
* toppar
* shorts
* kjolar
* skor: flip flops, sandeler, ballerinaskor, klackar
* ID-kort


Just nu känner jag att jag är inte redo för skolan.. orkar verkligen inte gå upp halv 7 och sitta i skolan i flera timmar. *Suck* Men men, har bestämt för att du jäklar ska jag satsa 100% på skolan. Ska plugga till ett prov nu till v.10 - imed at jag var sjuk så får ju jag ta igen nu. Så är det, Är ganska trött just nu.. vaknade först vid 9 sen vaknade jag igen vid lite över 11. Vet inte vad som händer, ja men nu ska jag vara lite social .. och göra något vettigt- och verkligen göra det & inte bara säga det! Hihi.


Puss !

header!


Okej nu har jag suttit och gjort en header i 20 min, har ångrat mig exakt hela tiden. Hehe, sen har jag försökt få in min header bland stilmallarna, men det går inte! Blir så j*vla irreterad.. Kan någon av er hjälpa mig? Detta ska allafal bli min nya "vårdesign". (är just nu i ett väldigt litet "format" men men, får hoppas att ni der den ändå!)




pics..



* Tyckte att denna bilden blev bättre när man redigerade den *

www.hm.com





hej på er!

Sitter just nu i soffan och glor på nyheterna, fråga mig inte varför..men det är en reflex att vi ska slå på tv och genast titta på nyheterna hela tiden. P.g.a snön, regn osv. Juste, kom precis på att jag måste få klart min engelska, som är tills på måndag..men orkar verkligen inte just nu. Någon fri dag utan att tänka på läxa skola osv vill man gärna ha ibland. Det ska ju inte vara det enda man ska tänka på hela tiden. Sitter även och tittar på lite söta undisar. Har hittat lite på www.hm.com - som jag får beställa hem också! WIHO! Jag är jätteglad just nu. Hihi :)

~ Guuuuud vad jag längtar tills bästis & jag åker till Tunisien. Kommer ha det bäst! Bara ligga och sola, bada i poolen. Kanske shoppa, vem vet blink Appropå Tunisien.. jag måste skaffa pass! Aldrig att jag reser med ID-kort. Så mycket klydd som det blev sist jag reste med natassja, vill jag inte uppleva igen. Höll ju på att fastna i Frankrike!

Det var såhär..

Jag och natassja skulle åka och hälsa på hennes pappa som bor i Spanien(för 2 gången, hade redan varit där en gång innan) Men denna gången skulle vi 2 åka själva dit, och sedan möta hennes pappa där. Vi skulle åka från Köpenhamn mot Paris(skulle mellan landa där) Och när vi väl var framme i köpenhamn började problemen. Hon som satt bakom disken, sa att natassja kunde åka till Paris, men inte jag imed att jag hade ID. Och då blev våra föräldrar sura direkt. Pappa & natassjas mamma stod nästan och skällde ut hon som satt i kassan. Efter att ha stått där i nästan i 20 min och skällt på varandra så var det dags att ta flyget mot Paris. Och tillslut så sa de okej då och lätt mig gå på planet. Efter att vi hade sagt hejdå till våra föräldrar, satte vi oss på planet och åkte iväg - jätte spända och ivriga. Då gick natassjas mamma & min pappa bort och snackade med henne igen. Och frågade om det verkligen gick bra att jag reste med ID-kort. Och då sa hon såhär..hon med pass(natassja) kan ju åka hem, men hon med ID-kort(Jag) fastnar förmodligen i Paris och kommer inte hem. Och då brakade helvetet löst ..igen. Så det slutade med att pappa ringde till franska ambasaden och sa att om inte jag kom hem till Svergie, så skulle han se till att stämma de osv.

Sen hände samma sak i Paris, men resan gick väldigt bra..trots allt strul. Så denna gången vill jag inte att det ska bli tveksamt att jag ska kunna komme hem, utan jag ska komma hem. Så ska fixa pass såfort som möjligt.

Nu har jag klickat hem undisarna, skit söta ! Nu ska jag ta lite candy + dricka. Ha en jättebra fredagskväll, babes!
Föressten kan jag inte lägga upp mina sminkbilder idag, kameran är helt cp ? Ska be mathias att hjälpa mig, så kan jag lägga upp bilder..så snabbt som möjligt. Annars är det ju inte så kul att läsa min blogg, ellerhur ?

Puss !



 <-- haha,glömmer aldrig denna dagen !

Fredag - eftermiddag

16:40 - 26 februari - 2010

Heej bloggen! icon_smile

Nu är jag hemma i familjen anderssons hus. Hehe.. kom hem för typ, 2 timmar sedan. Rättså skönt på ett sätt, men väldigt tråkigt på ett annat. Men men, har precis sminkat mig har gjort en lila/brun sotning idag, wonderful. Blev riktigt bra! Kan visa er lite pics sen ifall ni vill, laddar kameran nu vettni  - så den ee klar snart. Ikväll ska jag umgås med pappa, blir tacos till middag..mums! För en av mathias kompisar ringde och frågade ifall han ville följa med till malmö, och kolla bio -som vanligt. Har man en populär bror så har man..hehe. Nej skoja, så "skrytsam" är jag inte. Det vet ni, har bestämt mig för att gå ner 3 kg nu. Är så j*vla missnöjd med min kropp, att jag måste göra något åt det. Har tänkt att gå ut med Fia en lite runda, för lillskiten börjar bli rund nu. Naw, haha.

Ligger och tittar just nu på Americas best topmodel 8. Älskar de programmet, de tjejerna ser faktiskt väldigt bra ut. Tror att det är jaslene som vinner, kollade på www.google.se hahaa! Men ska sticka ut nu, visar bilder på sminkningen sen..efter att kameran har laddat klart. Okej ?

Puss !

Sista natten..

18:08 - 25 februari - 2010

Hej bloggen!

Sitter just nu i sängen hos mamma och tänkte skriva ett litet inlägg till er :) vad sägs om det? hehe. Känner att det börjar bli  lite tungt nu.. att jag ska hem imorgon, menar jag. Har tagit ett sista bad här i lägenheten, kändes faktiskt bra att bara ligga där och inte fundera på någonting alls. Har haft en väldigt bra vecka här uppe, väldigt..äum.. ja vad ska man säga. Har haft det väldigt..mysigt! Att bara spendera tid med mami. Har snöat exakt hela dagen, vet inte ens om jag kommer hem imorgon - p.g.a snön. Att stanna här en natt till är ju aldrig fel, hehe. :)

Vad har ni hittat på idag ? Min dag har varit ganska störig/jobbig. Den började med att jag vaknade sjukt tidigt..hatar verkligen det! Har gjort det exakt hela veckan jag har varit här. Och det är lite konstigt, för jag har inte ens lagt mig speciellt tidigt ? Men jaja. + har haft en sån dag när inte ens hår eller smink blivit bra. Väldigt jobbigt. Haha. Har tittat runt lite www.hm.se och letat efter lite vårmode nu till våren, hittade 2 st väldigt söta kjolar. Men har för mig att en av kjolarna har en av mina kompisar, så tror att jag ska skippa att kanske köpa den. - Är aldrig kul att ha samma saker som någon annan. Måste ha repekt. Här är allafal lite pics.

Puss!



i göteborg..

13:32 - 24 februari - 2010

Hej på er!

Förlåt för en väldigt kass uppdatering..har umgåtts med mamma. Och då har jag inte tid att blogga nästan hela tiden som jag brukar. Hoppas att ni förstår det. Har även tonat om håret, så nu är det en aning mörkare! Kan kanske visa det när jag kommer hem (fredag) eller ens om jag ens kommer hem, haha. Var ju väldigt svårt att komma upp för det snöade ju som f*n. + alla förare var helt så..knäppa, imed att det snöade som det gjorde.

Just nu sitter jag här i mammas stora säng som står bland alla lådor. Hon ska ju flytta till en annan lägenhet, för denna har blivit to expensive. Så det blev att packa massa saker, och får slagga hos hennes kompis. Nawe.. såsynd om han, att vi bara kommer in där " heeej! vi ska bo här i en vecka, dt ee okej va?" haha nej, så gick det inte till. Det va okej för honom..från första början.

Saknar mina "girls" ska bli kul att träffa de sen när skolan börjar. Har även pratat med bästis, rett ut lite saker osv. Känns väldigt bra nu, har inget på hjärtat. icon_smile hihi. Men nu ska jag sova lite, väcktes vid typ..halv 8 imorse. För  mamma & jag skulle till lägenheten som ska säljas..så jag var tvungen att följa med och hjälpa till. That's life.

Puss!

SÖNDAG-KVÄLL..

18:42 - 21 februari - 2010

Hejsan snuttisar.

Kan ni gissa vart jag är nu ? Jag är hos mamma! Jippi. Nej, det är jag faktiskt inte. Jag är hemma..men jag önskar faktiskt att jag var där. J*vla väder! Är så himla trött på att det snöar exakt HELA tiden. Visst, dt är kanske mysigt på kvällen. Men det hindrar en för att göra massa saker. Vilket är "tummen ner". Vettni, jag har hittat en ny hoby. Och det är att sminka mig själv & massa andra. Klarade faktiskt av att göra en smookie-eye på mig själv. Blev riktigt bra. Kan tyvärr inte fota sminkningen, för där är inget batteri på kameran - och det tar en evighet att ladda den. Ska ladda kameran och göra en ny sminkning så att ni får se, blir det bra? Bara om ni vill alltså, tvingar er inte.

Annars har dagen varit bra, väldigt lung&snöig. Haha. Hur har er dag varit ?

* Varför dömmer man oftast andra p.g.a deras utseende ? *

SÖNDAG..


11:16 - 21 februari - 2010

Hejsan bloggen. icon_smile

Hur är dt med er idag då ? Med mig är det hyvsatt bra! Vet fortfarande inte ifall jag ska träffa mamma idag, men det hoppas jag allafal. Sitter och lyssnar på Sofijah - du var så mkt, den är verkligen skit bra. Sitter och nördar den nu..den får mig att tänka på massa olika saker, som har hänt mig. Både bra och dåliga. Hade jätte kul med vicci igår, skrattade nästan hela natten. Var så trött att jag somnade i hennes knä - medans hon satt på min dator och va inne på msn. Sen vaknade jag igen att vi låg brevid varandra och musiken var på datan. Låten som spelades var
- Neyo - MAD, redigt bra, och man kan somna till den. haha Jaha, då är det sportlov i en vecka, vad ska ni göra på sportlovet? Jag vet inte vad jag ska göra, ifall jag inte ska till mamma. Gud, vad roligt lov jag ska inte ska till henne isåfall..eh..hehe. Men en sak ska jag allafal göra, och det är att tona om mitt hår till en mörkare nyans. Ska bli mkt spännande! Ska se ifall jag kan klippa mig också..för mitt hår är redigt slitet. Och hatar den känslan att ha slitet hår.

Föressten imed att vi pratar lite "smått" om Neyo, så kan jag ju berätta att han kommer till Malmö. Om ni inte redan visste det, hehe. Så de som gillar honom kan ju gå och se honom:

"torsdagen den 25 februari. Baltiska hallen i Malmö. Dörrarna öppnas kl. 19.00. Live kl. 20.00, biljetter köpes på www.ticnet.com ". - Ingen åldersgräns -

  Puss! 


HAR SLEEPAT MED VICCI..




Heej bloggen! icon_biggrin

Hur mår ni/du ?

Vicci har ju varit här från i går till idag. Har legat och skrattat nästan hela natten. Så är riktigt trött nu..haha. Pratade precis med mamma och det är inte säkert att hon kan komma ner och hämta mig. Ovanligt.. icon_sad hmm. Är trött på att det blir såhär, nästan varje gång. Men nu är det en ny anledning - dåligt väder. Jaja.. så vad ska man nu göra på sportlovet? kmr bli skit tråkigt!

har inte lust att skriva mer nu..

 <--- big NO NO


Girlsnight med vicci.


19:02 - 19 februari - 2010

Hejsan snuttisar.

Just nu sitter jag i soffan med bloggdatorn i knät. Har haft en superbra dag i skolan, med vännerna. Skönt och va tillbaka. Alldeles strax kommer Vicci, vi ska ha en typ "girlsnight", jag åker ju till göteborg på söndag. Som är om 2 dagar. Ska bli skönt på ett sätt, men lite så sad, på ett annat. Har ju precis kommit tillbaka till skolan, och träffat alla vännerna. Sen nu ska man plötsligt ha lov i en vecka. Fan! Vill inte.. eller okej, det vill jag kanske. Hihi.angel06Papi har varit och handlat lite gottis till mig och henne. Så nu ska vi spendera tid med varandra osv. Nattis & Amy ee ju på jägers, så om ni ser det här så får ni ha så kul, tjejer! Och va rädda om er (L)!

*Just nu försöker jag att få tag i vicci. Hon svarar inte, så får ringa om en stund..ifall hon inte har kommit hit vid halv 8 än. Från och med nu, så kommer denna designen(se ovan) vara min "fredagsdesign". Okej?

Puss!

TORSDAG-MORGON/EFTERMIDDAG

13:56 - 18 februari - 2010

Hello snyggingar.

Som ni såg igår, så blev mitt inlägg lite så konstigt kanske. Och min ursäkt till det är för att jag var himlas trött. Skratta hela tiden åt mig själv osv. <-- Fråga mig inte varför. Hehe. Har tillbringat nästan hela morgonen att titta på Ps. I love you, den är riktigt bra & sorglig på samma gång. Men första gången man ser den, fattar man knappt den. För den bytar "kapitel" imellan åt. Man bara WTF?! Va f*n händer nu? Japp, snart är det sportlov, på fredag börjar det. Och på lördag kommer mamma ner och hämtar mig. Sen så stannar jag där i 1 vecka. icon_biggrin WIHO!

Juste, har jag berättat att vi ska få en liten valp nu denna sommaren? Skit spännande, och bara se en liten sån klump springa runt med de andra bebisarna. nawe.. Nu hände det precis en sak med en av mina kompisar, bloggar lite senare. Okej?

KISSES..

*SUCK*..

00:27 - 18 februari - 2010


som ni ser ju är klockan rättså mycket.. vet inte varför jag är uppe egentligen. Det blev bara så, trots att pappa sa till mig att gå och lägga mig för typ..2 timmar sen. Men men, kan ju ändå sova länge imorgon så whatever. Har suttit och tittat på massa Dessie-klipp, där hennes syster smygfilmade henne, så snackade hon lite så skit om sina läsare. Tycker faktiskt att det är disrespectfull (eller hur det stavas) Ni vet allafal vad jag menar. icon_smile Man brukar ju inte precis lägga ut ett klipp där man snackar mass a skit om sina läsare. Eller vad tycker ni ? Hur som helst, gud vad jag längtar att jag var utomlans..vill bara ligga och sola och bada i havet. Usch, får rysningar. Hehe..

Har engnat hela dagen till att ligga i soffan och titta på tv+bloggat såklart. Börjar känna att det är lite tråkigt att inte ha något att sysselsätta mig med, men sen så kan jag ju inte gå till skolan när jag är såhär kass. Att sitta och nysa & hosta på lektionerna..hell no. haha. Stannar hellre hemma - och blir frisk istället. Vet ni vad jag gjorde idag ? Jag äter ju väldigt dåligt nu, imed att jag är hemma. Så jag ställde mig vid spisen och gjorde typ sån risotto eller vad man ska säga..? Okej, kanske inte risotto, det vet jag inte ens vad det är. Men jag kallar allafal de för det. För det lätt bra, haha. Jag tog köttbullar & svamp och stekte det + hällde på lite kryddor. Sen tog jag sån "pennpasta" och krydda det också, med persilja - och det gjorde jag även med köttbullarna & svampen. Skit gott! Testa. Det var min "risotto". haha. blink 
"Men nu ska jag försöka att sova. Försöka.."

Ueew?!
Hittade denna bilden på www.google.se - gillar ni denna iden? Skulle ni kunna gå runt med en spindel i era skor?

ONSDAG



Hello.icon_biggrin 

Because I said so- trailern

http://www.youtube.com/watch?v=tz8RS5XoDKg

Gud, vad uttråkad jag är. Men även skit trött, att vara förkyld tar faktikst på ens krafter. Ligga och hosta hela tiden osv..blää! Sitter just nu i soffan med filten över mig och bloggar lite. Tittar även på Because I said so. Väldigt bra film, känner mig jätte tråkig imed att just "titta på film" är nog det ända jag kan göra just nu imed att jag är sjuk. + att käka massa halstbletter. Hihi. Hur har er dag varit iskolan/hemma ?


har inget mer att skriva..



ONSDAG-MORGON/EFTERMIDDAG

13:15 - 17 februari - 2010


Hejsan snyggingar/bloggen blink

Asså ärligtalat så försvinner inte denna j*vla förkylningen! Den är så otroligt jobbig, så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Gick upp ca. vid 11 tiden, och var trött ? fattar inte vad som händer med min kropp..jag kan säga ännu en gång att det är skit jobbigt att vara så här fökyld - att inte kunna sova som man brukar eller inte kunna äta som man brukar..eller att må illa exakt hela tiden. Usch & Blää! Åt frukost..typ för en timme sen, så såhär länge har jag suttit med detta inlägget. Trög eller vadå? Haha. Gud, vad jag längtar tills jag får träffa mamma, för då ska jag förmodligen färga(eller tona) om mitt hår + klippa det. Ska bli skönt att få bort allt slitet. Och längtar även tills jag får byta min hårfärg till en mörkare nyans. So exaiting! "eller hur det stavas".

Ligger och tittar på film på datan - det är drf det tar så långt tid med detta inlägget..men nu ska jag försöka att bli klar. Okej? hihi. Vet inte vad jag ska göra idag, bara vila och snyta mig dygnet runt, så försvinner förmodligen förkylningen.. maybe. Känns som om min kropp börjar krympa igen..kanske tar en dusch senare. -- Fastän jag tog en igår. men whatever, det är ju bara skönt att vara fräsch. Eller hur ?icon_smile

KISSES..

 MMh! Är sugen på såna nu!

TISDAG-KVÄLL

21:01 - 16 februari - 2010


Godkväll bloggen (eller vad man ska säga)

Sister & Jon har precis varit här, åt en mysig familjemiddag tillsammans. Länge sedan sist..so sad. Men men, snackade även om min navelpiercing..therese tyckte absolut är det var en dålig ide'! Men jag stog helt klart vid mitt beslut..för jag vet vad jag vill. Och är redo att ta hand om min lilla piercing. Haaha - det lät som om jag skulle ta hand om ett barn där..men det ska jag såklart inte. Det vet ni ju redan blink hihi.*blink* Jag hade ju förmodligen berättat det för er då..kanske. Allafal, nu ska vi prata om något annat.  Ni vet ju att jag egentligen skulle rida igår ju, men pågrund av att jag var/är så himla förkyld så gick ju det--narturligtvis inte. Får sånt "sug" nu efter att rida, ibland blir det såhär..ifall inte jag rider, så känner jag mig så himla otränad. Venne varför? bara blir så.

Men nu ska jag allafal göra mig iordning, trots att jag inte ska till skolan imorgon. Men man måste ju lägga sig i tid..fastän man är "ledig". Japp, men nu ska jag gör det. Lägg inte er för sent, ifall ni är vakna nu.  

KISSES..


TISDAG-MORGON.

09:22 - 16 februari - 2010


Godmorgon bloggen icon_biggrin 

Hur mår ni idag ? Jag mår likandant som jag gjorde igår, fortfarande lika snuvig..nyser fortfarande så jag får ont i nacken osv. Ja jag krängde allafal min Ben&Jerry - glass igår, kändes faktiskt väldigt skönt för halsen. Trots att det kändes som om jag hade en j*vla atombomb i magen. (få inga ideer nu) haha. Guud, vad jag längtar tills jag och bästis åker till tunisien. Börjar känna suget nu, trots att det är ganska långt kvar. Vi kommer säkert ha skit kul! Bara umgås. Ska bli mycket trevligt. Vet ni vad jag kanske ska göra nästa sommar? blink Jag ska ta hål i naveln. Har läst på massa sidor nu vad det innebär att ta hål i naveln..och vad man ska veta om det. Liksom hur man ska rengöra det, vad man får göra och inte göra de 2 första veckorna, när det läker. Jag kan berätta för er ifall ni vill. Okej?

När du tagit hål i naveln, ska du tänka på..

Under de 2 första veckorna får du inte, inte använda byxor som liksom trycker konstant mot piercingen. Men det ska man egentligen tänka på hela tiden. Man ska även undvinka att bada bastu, sola solarium och simma i simbassänger + badhus. Ifall det bildas typ..sårskorpor kan man ta lite ljummigt vatten och använda tops och försöka peta bort det med lätt rörelse.
"För att få en bra navelpiercing utan infektioner osv.. så hänger ju allt på rengörningen. Man ska rengöra det 2 gånger per dag."

Läkningstiden är mellan 3 månader-12 månader.

 Priset för att ta hål i naveln + få smycke till kostar mellan 600-800 kr.


KISSES..

Usch & Blää !

17:20 - 15 februari - 2010


Hej bloggen!

Jaha, min dag har bestått av massa nys och hosta. Usch & Blää på det. Har legat och "degat" i soffan exakt hela dagen, har mått så dåligt så ja.. saknar my girls. icon_sad Aldrig kul och vara ifrån de. Vet inte, ifall jag ska till skolan imorgon, får ju se hur jag mår. Men i detta läget så är det ju inte helt 100 precis. Kommer nog inte kunna sova bra inatt iheller, men men.. finns inget man kan göra. Förutom att snyta sig typ.. dygnet runt! haha

men nu ska jag fortsätta att tycka synd om mig själv, och ringa pappa och se ifall han kan köpa en sån Ben&jerry - glass. Såna är skit goda! blink 

MÅNDAG - MORGON

10:03 - 15 februari - 2010


Hej bloggen!

Ligger just nu i soffan med mitt stora täcke och min kudde + bloggdator. Nej , jag är inte ledig - jag är tyvärr sjuk idag.  Kände det redan igår .. blev det blev värre under natten. Så pappa lät mig va hemma, så jag skulle bli bättre. Tkr inte ni att det är j*vligt jobbigt att gå i skolan ifall man är redigt förkyld ? Det tkr allafal jag icon_sad Senare idag tänker jag allafal göra lite "hygiensaker". Annars känner man sig bara så ofräsch.. So that's the plan. Jag hade faktiskt en väldigt fin Alla blogicons-2_537106241_53868032_58943246 Dag igår, fick ju spendera den med bästis och familjen. Så det är ett stort  på det.

kan inte skriva mer...något hände just...

Hemma från ystad..

20:28 - 14 februari - 2010


Har ungefär precis kommit hem från Ystad. Var ju och såg den "Farsan" på bio och resultatet.. nja inte det bästa precis. Trodde ärligtalat att den skulle vara roligare. Imed att nattis & jag har den sjukaste humorn som finns, borde inte vi tycka att den var skit rolig då ? Nej! Det gjorde vi tyvärr inte, uatn vi satt och skrattade åt alla andra i biosalongen. Där var några killar som garvade riktigt cp - så det blev att vi skrattade åt de istället. Haha we are so BAD. blink

Hur har er dag varit idag då ? varit hemma med familjen, shoppat, myst med pojkvännen, festat eller varit med vännerna ? Mamma har inte ringt idag..ovanligt. Blir faktiskt lite ledsen, ni kanske tycker att jag är skit mesig nu. Tror kanske att jag sitter här och bölar osv. Men det gör jag inte, har vant mig nu..och att jag inte ska förvänta mig så himla mycket.. Så är det.

Nu ska jag sätta på en film - börjar känna av att jag börjar bli sjuk! Fan alltså. Varför just nu.. får se ifall jag går till skolan imorgon. *suck* icon_sad hatar det...

-- Älskar er alla--

 

Valentine's day

13:46 - 14 februari - 2010


Goodmorning.

Glad alla  dag på er! hUR SKA NI FIRA ER ALLA HJÄRTANS DAG ? Jag ska gå på bio med bästis och min familj. Vet inte vart vi ska eller vilken film vi ska se. Men det blir bio allafal. Hehe.. blink Får väl ta och ringa mamma senare idg, imed hon har såklart inte ringt. *Suck* Har tittat en liten stund på Säg att du älskar mig, så jäkla bra film!

1 timme senare

Haha, nu har jag suttit med detta inlägget i 1 timme. Har fixat mig, förstår ni. Ska ju till Ystad. Det är bestämt nu, vi ska titta på bio i Ystad. Kanske hittar boys där, vem vet. blink hihi. Men vi kan höras vid när jag kommer hem, okej ?

KISSES..

älskar er alla!


SÖNDAG

10:55 - 14 februari - 2010


Hello  

tänkte visa er lite saker som jag har tänkt/vill beställa. Allt är från HM - får snacka lite med pappa, haha ! 


Skor
  




BH



Ring



Väska


..

                                                                         lördag
Min dag har varit ganska så slö.. vaknade typ vid.. 11. Natassja sov ju här inatt, hade trevligt som vanligt. Gjorde inte så hemskt mycket, bara tittade på film och chillade. Tittade ju på I taket lyser stjärnorna. Och fy fan sikka olika känslor det blev under den timmen. Natassja bölade och jag skrattade, sen var det tvärtom ? Liksom wtf ?! haha. Jag skrattade så himla mycket (åt att natassja bölade så jäkla mycket) att jag mådde sjukt illa efteråt. Tog verkligen i. fick inte luft emellan åt. Ahaha!

Hon åkte hem typ vid.. kanske 4-tiden eller något sånt. Sen så blev det att jag och papi åkte hon handlade lite lösgodis + hyrade en film till mig. Det blev "allt för min syster". Tror att den är bra, den har fått rättså bra kritik. Så det ska bli spännande. Jaha, då är det bara 1 vecka kvar tills Sportlovet. VAD SKA NI GÖRA DÅ ? jag ska allafal till mamma. Åker ju på fredagen eller lördagen. Ska bli skönt att träffa henne igen. Tittar jus nu på Americas funniest home videos. älskar det programmet.. så j*vla kul, att se de människorna som egentligen bara skämmer bort sig själv inför typ..hela världen. haha. blink Jaapp, men nu ska jag titta på Melodifestivalen 2010. 

KISSES..

  

ONSDAG

19:07 - 10 februari - 2010


hej bloggen !

sitter just nu hemma hos bästis, fast än det är skoldag. visst är vi tuffa blink hehe.. har haft en ganska "chillig" dag idag, äum, har snöat som fan också! Så de blev att jag följde med henne hem. Blev skjusade av amys pappa, vi var ju 6 personer i en 5 manabil! Åkte såklart med högbas, slirade på vägen osv.

Har tat lite Cp-bilder med hennes föräldrars data. Skit bra kvalite'. Så jag ska visa er sen, okej? Har även och handlat lite "behovsaker". Lite secret. haha.

 hahahahahahhaah! xD remember nattis?

TISDAG

18:44 - 9 febuari - 2010


Hej bloggen!♥

Dagen har varit ganska rolig, har skrattat enormt med bästis. Så mycket har vi inte skrattat på väldigt länge. Så det var mycket trevligt.. just nu tittar jag på "I taket lyser stjärnorna." Den är faktiskt väldigt bra, men även väldigt sorglig. Speciellt i slutet. HUR HAR ER DAG VARIT,IDAG ? 
Min har som sagt varit ganska rolig & lugn på samma gång. Har egentligen inte hänt så himla mycket i skolan.. ganska tråkigt men skitsamma. Har hållt på med lite NO-läxa i en halv timme nu. Inte så himla svårt, sen så ska jag kolla igenom SV tills imorgon .. för då ska jag nämligen redovisa inför klassen. Känner att jag kommer klara detta nu. Inte så nervös längre. Känner mig lite dum nu.. imed att jag har gått och varit så j*vla nervös.

Kan berätta för er hur dagens "Outfit" såg ut.

Jeans - Gina Tricot

Linne - HM

Kofta - HM

Skor med klack - Din sko

Guldarmband - Guldfynd


Och så nersläppt hår till det. Det gick alldeles utmärkt, haha. Efter att jag kom hem, så bytade jag direkt klädesplagg till mer mysiga kläder. Kan kanske visa en bild sen, asså vettni.. jag har suttit med det här inlägget typ i en halv timme eller mer nu. Så jag måste bli klar med detta inlägget nu.

Men vi hörs imorgon, babes.




Bajs!

20:16 - 8 febuari - 2010


Guud! Vad jag hatar att plugga massa läxor. Jag orkar verkligen inte, vill bara sova..  Gick ju inte och la mig förräns vid typ.. halv 11. Bajs på det! De sakerna jag har i läxa är engelska + tyska. Inte så världs svårt, men okar fortfarande inte. Asså ibland kan jag vara lite så seg, idag på matten gick jag där och sa högt.

Ebba: fan vad nice det ska bli med sportlov pp fredag!

(Alla på matten:)
äum ebba, det är 2 veckor kvar.

Ebba:
what?! nääääää! (håller för mitt ansikte)

(Alla på matten:)
hahahah.

Fattar inte hur jag tänker ibland, men men. Tänkte ta mig lite glass och fortsätta plugga. Trots att jag verkligen inte vill.


MÅNDAG-EFTERMIDDAG/KVÄLL

16:38 - 8 febuari - 2010


Hej allihopa. Girl's and boys. blink haha..


har precis proppat i mig lite mat, för ska snart sticka iväg till ridningen. Är hoppnig idag, ska rida bebis. (catalina) kmr gå bra, hoppas jag! Är jätteglad, fick VG på vår tyskläxa är riktigt stolt över mig själv. Börjar känna att jag börjar komma framåt, åt det hållet jag vill. Så det är tummen upp.

Har några löfte som jag ska klara av. Och det är:

1. Gå ner i vikt.
2. Bli lite mer hälsosam.
3. Röra på mig,så mycket som det går.
4. Dämpa ner med allt godis osv.
5. Äta frukt istället..för godis.

Guuuuud! Vad jag längtar tills jag och bästis åker till Tunisien. Att bara kunna ligga vid polen, lyssna på musik och chilla. Ahhh! Längtar, så att jag nästa spricker! Längtar även tills jag får träffa mami, saknar henne. Ska bli skönt att få vara där uppe i 1 vecka nu.

"men nu ska jag ta på mig ridkläder, och bara sminka över lite fläckar..som jag har i huvudet? Venne, vart de kmr ifrån."

Lot's of kisses..from ebba andersson. blogicons-2_537106241_53868032_58943246

söndagkväll

20:58 - 7 febuari - 2010


- Hej bloggen!

Sitter just nu i badrummet och tar av mitt smink för dagen. Jag kan säga att detta har verkligen inte varit min dag. Exakt allting har blivit fel. Deet började med att mitt "bas" blev helt cp! Jag blev helt så mörk i huvudet. Sen så när jag försökte ta av det..så gick det inte ? Så jag stod där i 5-10 min och skrubbade hela mitt fejs. Sen så skulle vi inte träffa therese & jon idag, för han va så himla förskyld och kunde inte prata..osv. Sen så har jag haft 3 stora läxor som jag har gjort.. fast inte helt klart än.

Den enda porstivia saken som har hänt mig idag, var att jag fick nya skor. Så nu slipper jag låna *host*. Okej, jag vet vad ni tänker, men jag är ingen fattiglapp eller något sånt. Men det var såhär, att jag har spräckt(eller spräckt & spräckt) men mina sulor till mina skor, har gått isönder. Så hade jag mina andra skor uppe hos mamma. Och hon bor 30-32 mil upp..så det gick inte. så det blev att jag fick låna av en av pappas kompisar. Mkt snällt! icon_smile 

Vad har ni gjort idag då ?

Har äntligen pratat med natassja, så snart ska vi va..tror jag. Känns skönt att man ska träffa henne igen. Saknar faktiskt hennes familj lite, haha. Men allafal nu ska jag fortsätta ta av mitt smink - har liksom inte ens börjat. Ahaha.
Bra där ebba !

"Lot's of kisses from ebba andersson."

hehe..

Lite egobilder.


        
  



LÖRDAG-KVÄLL- massa mys på högsta grad!

17:55 - 6 febuari - 2010


Hello angels.

Hur har er dag varit idag? Min har varit helt okej.. förutom att jag har en otrolig värk i mina höftben. Vet inte vad som har hänt med de? Förmodligen sträckt mig, eller legat konstigt inatt. Papi kom och hämtade mig vid halv 4 tiden. sen åkte vi till skurup..för mathias var där och tittade på fotboll, så skulle pappa också det - så de var där inne i typ.. 20 min. Så jag tog fram lite böcker och "plugga". Efter det åkte vi till ICA - supermarket och handlade massa mat och godis. Mkt trevligt! Står just nu vid spisen, och lagar lite mat. eller hjälper till åtminstone.

Imorgon ska vi till staffanstorp och hälsa på therese & jon. Länge sedan sist. Kan fråga pappa, samtidigt som vi är där, kan någon följa med mig till Nova Lund och handla ett par nya skor. Ni förstår jag har spräckt båda mina sulor - i mina uggs & mina svarta stövlar. tummen ner för det. Men nu är maten klar, så nu ska jag och familjen och titta på "Big moma".

"Detta blir mitt sista inlägg för ikväll".

Puss på kinderna!

LÖRDAG-MORGON

09:14 - 6 febuari - 2010

Hello guys.

Hur mår ni? Jag mår bra, men är ganska trött. Är ju hos vicci nu, sovit här inatt. Jag venne riktigt varför jag är uppe..men jag kunde inte sova mer--imed att någon höll mig uppe. Men jag säger inte vad och vem. blink Hehe..
Vad ska ni göra idag då? Jag ska ju tbx hem, och plugga på lite läxor osv. Hatar att plugga på en helg! Det är liksom de ända dagarna man bara kan koppla av från skolan. Men ja.. vad ska man göra?! Vicci och jag flummade hela dagen igår--och när jag säger flumma--så menar jag flumma! Vi skrattade åt allt, t.ex.

Viccis lillebror: Vicci kan du hjälpa mig sätta på mitt spel?

Vicci & jag: ahahah ahahh ahhh!

Viccis lillebror: Vad är det?!

Vicci & jag: ahahaha!

Liksom wtf?! hahah..

Vi har även bestämt att vi ska bli smalare, än vad vi är nu. Jag har varit missnöjd med min kropp så himla länge, att jag inte klarar av att se ut såhär. Jag har sagt så till Vicci, att jag ska gå ner 4kg. Hon bara näää Ebba! Jag bara jo. för jag klarar inte av detta längre. Då säger hon: Då gör vi det tillsammans. Hon sa också att hon skulle gå ner..fastän hon inte ens är så jävla tjock som hon säger. Pratade även med lilla "Ida" igår på msn. Hahah, massa flum där också. Hon är min lilla re-tar-d unge (L) haha.

"Men nu ska jag krypa tbx till sängen. för vicci vet inte att jag har suttit här - och skrivit till er." angel06(För hon sover) Såklart.. hehe. Lägger upp bilderna som vicci och jag tog igår. Okej?

Puss på kinderna!

                                                                                                                                      

 


FREDAG!

14:52 - 5 febuari - 2010


hello everybody.

Hows you're day so far? Mine has bin great! I'm sitting here at Vicci's house. Haha kände för att snacka lite engelska. Är väldigt glad, förstår ni  blink Jag fick nämligen MVG och VG på mitt engelskprov.
Mitt första MVG, fan va jag är glad! Sitter just nu och sminkar mig. har hittat ett nytt sätt att sminka mig på..kan berätta.

* Oly- brunkräm & lotion i ett
* Summer glow - bronse and brown
* Loreall minneralpuder.

Sedan lite mascara. And then you're ready to go! icon_biggrin

Puss! 


Ps. Kmr lite bilder senare ( på mig & vicci) 

 

 


Mkt snö!

12:21 - 3 febuari - 2010


~ God"eftermiddag" bloggen! 
 
Står just nu i köket och gör lite lunch till mig själv. Så duktig jag är  Har hållt på med HK - läxan rättså länge nu, ska bara fixa lite små saker, sen är jag färdig! Super skönt! Vill få bra betyg för det här, så det är värt de timmarna. Än så länge.. Ja, hur har er dag sett ut? Går ni i skolan eller är ni hemma (pågrund av vädret) jag kan säga att vi är nästan insnöade. Imed att vi bor så långt ut ifrån allting, så är det ju såklart värre här. För här finns inga träd och sånt som kan blockera snön. --> som det gör i de andra byarna <-- Jag venne ifall man får stanna hemma imorgon också.. ? Det får man ju se imorgon. Jag har inte sovit längre fastän vi är lediga, venne varför.. har alltid haft det problemet. Att ifall jag har blivit väckt en gång kan jag inte somna om. Det är fan en förbannelse! Haha. Hatar det riktigt icon_sadMen men, det kan man inte göra något åt. Tänkte visa er hur det ser ut här. Alltså hur mkt snö vi har fått. ifall ni är intresserade. Som jag sa innan, så har jag ju en redovisning den 9 febuari så det är nog bra ifall jag bestämmer redan nu, vad jag ska prata om osv. Är ju föressten ett häst-fan så jag kanske kan prata om det? Låter det bra tkr ni? Allafal nu är min mat klar!

xoxo!

  
 Ser ni där borta sikka vallar där är?


ONSDAG - MORGON




07:56 - 3 febuari - 2010 


~ Hello guys.


*Gäsp* Just nu ligger jag här i sängen och kollar film på datan. Det är ju egentligen skola idag, men pågrund av all snö - så var ju bussarna inställda. Lucky me blink men måste ändå göra skolarbete. Det är att man ska göra någon sån egen måltid på HK'n. Så dt måste jag göra typ.. nu! Okej.. vad ska ni annars göra idag då ? Jag ska inte göra så himla mkt.. bara göra lite läxa, och sedan sova, titta på film osv. Lite tradiga saker, men whatever va kan man göra när det snöar som fan. Allafal, ikväll ska jag lägga mig tidigt. Typ-- vid 9 tiden. Ärligtalat, kanske är ett freak imed att jag lägger mig så tidigt.. men det är faktiskt skönt, för då kan man sova mkt längre! Testa det hörni innan ni dömer! Hehe..

Juste, jag ska ju också göra muntlig redovisning den 9 febuari - tror ni att jag är nervös eller ? Ehm.. JA!


Föressten, om ni vill ha en bra brunkräm & en bra lotion - så man slipper vara torr i ansiktet. Jag har botemedlet till dig/er! Haha nu låter det som om jag säljer massa skit frn Tv. (se nedan)


Visst, den är liten. Men den funkar! Kostar typ.. 500 :- + att det är brunkräm & lotion i ett. Luktar skit gott! Jag har användt den i .. 2 veckor nu, har ingen mer torr hy. Wow! Säger jag bara.

RSS 2.0