kväll ...31 - juli

God natt..

Ska snart gå och lägga mig trots att klockan  bara ee 22:02, ee så j*vla trött ! Helt sjukt, + att jag känner mig lite hänging. Hoppas att dt fixar sig till imorgon. Tror inte att jag orkar titta på Skenet Bedrar ikväll, så jag tänker ta av mig sminket, krypa ner i sängen & titta på
" En förtrollad romans".

Vet inte riktigt när jag åker till nattis, men hon skulle allafal åka iväg och köpa antingen ridbyxor / vanliga jeans. Så jag måste vänta tills hon åker hem - sen ringer hon mig. Kanske blir dt att jag kan blogga ifrån nattis dator, men lovar inget. Städade lite på mitt rum när jag kom hem, för här var skit stökigt efter att pappa hade fixat mitt fönster - efter som vi renoverar huset. Har sett på Heartbreak Hotel minst 3 ggr. Jag ee helt slut efter att jag gjorde Situps innan :-P har träningsvärk i magen..tänker gå en runda med hundarna innnan jag åker till nattis. Saknar Mami :-( + att jag har sorterat allt mitt smink - blev väldigt bra..så slipper dt ligga överallt.

    <--- "En förtrollad romans"      <---- "Heartbreak Hotel"

SAmma dag 31 juli

Imorgon ska jag leka med bästavän ! kul kul ! Kom in för en stund sen, har gått en runda med bebisarna + lämnat brev på posten. E inte lika trött som innan, kanske för att jag har varit ute ? ska försöka titta på Skenet Bedrar ikväll, om inte mathias elr papi har tv:n. Just nu sitter jag och glor på The Hills - mitt favorit program, bland annat.  Annars händer inget roligt, vad ska ni göra ? Hörs kanske ikväll elr imorgon..innan jag åker till Nattis.

Hejdå, babes.

31 juli

fuck va trött jag ee !

Imorse orkade jag inte gå upp, så jag stannade i sängen tills kvart i 6...( skulle egentligen gå upp vid halv 6 ) så dt var inte så jäkla farligt. :-) Mami & jag satt och lyssna på högsta volym och sjöng skit högt ( aa ) sen vid halmstad däckade jag, vaknade sen igen när vi va vid landskrona - sov alltså en timme. Riktigt najsigt. Kom hem vid halv 11 ungefär ...tror jag. Bebisarna var jätte glada att se mig, har fan vatt borta i 3 veckor. Men men, hoppades på att va med bästis idag, men tydligen gör hon något annat :-) ska kanske ringa henne sen ? Nu ska jag ta på mig, sminka mig & allt annat.
 
Bye.

kväll - sista natten :-(

Jaha nu ee dt sista natten man ee här uppe, denna gången alltså. Saknar mina 2 små älsklingar :-( Men kmr ju hem till de imorgon.  Jag måste gå upp halv 6 - 6 imorgon för då ska vi köra, dt blir väl att man slänger på sig sin stora mjukiströja sätter upp håret i en knut. + drar med sig kuddar så jag kan sleepa i bilen ( Y ) Mami fixar nog lite frukost också..i detta tillfället från statiol ( aa ) Nu ska jag fortsätta titta på Simon & thomas design elr vad dt heter ? Sen blir dt att krypa ner under täcket och kanske kolla på Skenet Bedrar - om jag fortfarande ee vaken såklart.

Bye.

30 juli - torsdag - sista dagen i göteborg..

heejsan !

Idag är jag jävligt pigg :-D riktigt skönt faktiskt, jag måste nog börja packa snart - åker liksom i morgon. Har nyss käkat frulle, så nu ska jag fixa till mig så att vi kan cykla ner till torget..innan dtblir regn - dt ee ganska muligt här (N) men men, nu ska jag fixa dt. Skriver kanske lite ikväll


Ha dt bra. Puss !

Kväll - 29 juli

Sov gott.

Blev inte att  jag & Mami åkte ner till torget, hon fixade mina kläder istället. ( jag hade hål i vissa av mina tröjor ) Asså ärligt kmr inte jag palla att åka timmar i bilen i övermorgon ! Jag får så jävla ont i benen & armarna & ja ÖVERALLT..men ja man kmr ju hem till familjen & bästis. Just nu sitter vi & tittar på Skenet Bedrar, dt ee faktiskt kul - även om hon Hyacinth är riktigt vrickad ? Nu ska jag hoppa i säng & sova.

Sov så gott. Puss !
29 juli - onsdag - 2 dagar kvar

heej !

Vaknade vid halv 12 idag, är nästan helt utvilad. Snart ska jag äts frukost - och sen ska jag & Mami cykla ner till torget och handla lite innan jag åker hem. Börjar känna att jag inte vill åka hem nu...men jag måste hem någon gång. En del av mig längtar som fan tills vi börjar skolan - för dagen efter vi har börjat ska vi åka till Bakken, men en annan vill att dt ska vara sommarlov lite längre till. Kmr fan inte orka att gå upp på morgonen, jag måste liksom gå upp tidigare än min pappa ! Jag går upp halv 6 - och i min värld är dt jävligt tidigt ! Nu ska jag allafal äta , duscha klä på mig & allt sånt. Sen sticker jag & Mami ner till torget. 


+ att jag måste sitta längre än alla andra - för jag ee typ den första ?


Puss !


kväll 28 juli

Just nu sitter jag i soffan med massa choklad (a) gott ! Dt var meningen att jag och mamma skulle mysa lite, men som vanligt däckade hon i soffan. Great ! ;-) Dt ee tydligen bara jag som ee natt - människa här. Idag har man pratat mkt med bästis ---> på msn..längtar efter henne :-( men kmr hem om 3 dagar. Idag har man dammsugat & plockat undan lite, medans mami var på jobbet. - Känner mig väldigt stolt !
Dt har även blivit mkt musik idag, kan fan inte leva utan musik. Jag ee en musik - Geek.
Imorgon blir dt nog att man cyklar ner till torget & handlar lite...sen blir dt förmodligen att man packar lite senare på kvällen, ta ihop vissa saker som ligger lite överallt ( a ) Jag & nattis har "diskuterat" en sak, vi ska inte klippa oss förrän i december - och nu ee dt juli. Så vårt hår kan växa i 5 månader till. haha ! Dt låter helt crazy, men palla slösa pengar på falskt hår, var nöjd med ditt eget..dt ee liksom bara att låta håret växa ( Y ) Jag har bestämt mig för att slinga mitt hår, solen har ju blekt mitt hår så jag har fått naturliga slingor men vill ha fler.
Allafal nu ska jag fortsätta käka mitt choklad.Puss !27 juli - måndag - bara 4 dagar kvar.

cha,babes

Är dt bara jag som inte sett Twilight ?

Känner mig lite "sen"... Men jag SKA se den allafal, dt måste jag. För alla säger att den är skit bra + att den har fått skit många MTV - awards. Idag är jag skit trött..har nästan inte sovit ett dugg - pågrund av dt j*vla regnet.  Men men, jag kan sova lite ikväll ..NOT.  Nu ska jag titta lite på tv och kanske äta lite.

Alla får ha dt så bra ! PUss, löve ya babes !
26 juli - 5 dagar kvar

cha,babes

Idag ee dt SOL - jej :-D är rätts så brun nu. + att brännan ee äntligen jämn (Y) idag är dt bara 5 dagar kvar...börjar faktiskt känna att jag inte vill hem ? innan var dt tvärt om. Har handlat lite små saker när jag har varit här uppe, tex som 2 tröjor - en randig tröja + en brun tunika , mascara  + 2 st öronhänge, ett vit par med stora pärlor & ett par med svarta stora pärlor.
Är väldigt stolt över sakerna. Nu ska jag fortsätta sola & eventuellt lyssna på musik.


                                    Alla får ha dt så bra! PUss, löve yah,babes !

25 juli - bara 6 dagar kvar

cha, babes

Nu är dt bara 6 dagar kvar tills man kmr hem till bästis + familjen. - Saknaden är enorm ! Idag är dt SOL :-D så nu ska man ta på sig bikinin & sola. Om inte solen försvinner förstås... och nu gör den dt ! jä*vla skit ! Hahah, jag ee jätte brun på ryggen - så ee jag vitare på magen & frambenen. Dt måste fixas - genom att sola (Y) Nu ska jag krypa ner under täcket en stund sen går jag ut, ifall solen fortfarande ee uppe. alla får ha dt så bra ! PUss, love yah babes !

18 juli - lördag

hej alla !

Just nu sitter jag och glor på tv / mamsen gör mat, har absolut inget att göra "pågrund" av att vädret ee kasst ! Har kollat på 2 st filmer idag med mamma ( hette Ghost rider & American crude ) de var sådär...Dt var mkt mer blod & skjutande i Ghost rider - om man nu gillar sånt. & american crude var bara konstig & rolig på samma gång ? Saknar vännerna ! Nu ska jag allafal gå och äta..


Alla får ha dt bra ! PUss, love uh !

16 juli - torsdag

cha,babesTherese.

Jaha då har man varit här uppe nästan ee vecka "typ". Dt har varit helt okej ! Skönt att äntligen spendera TID med mamma, men saknar alla min kompis där nere i skåne. Dt var länge sedan man snacka med syrran faktiskt :-( dt blev ju aldrig att man träffade henne innan jag åkte upp till göteborg. Dt ee lite tradigt, för vi hade bestämt att vi skulle träffas - elr att vi MÅSTE träffas..men så blev dt att hon skulle jobba. Elr att hon skulle gå till körskolan med Jossan ( hennes kompis ) har faktiskt inte träffat henne nu på länge, som jag brukar göra. Känns som om hon aldrig har tid längre... + att hon ringer inte hit iheller, för att hon är nog rädd att mamma ska svara, efter allt med henne..så har nog inte therese lust att prata med mamma. Therese har skrivit allt om dt i sin blogg. - De som vil läsa. Jag påverkas också av detta, och dt känns inte bra för mig, egentligen ska jag inte behöva tänka på dt. Dt ee precis som om jag behöver välja mellan min syster & min mamma. Ska jag behöva dt ?

14 juli - tisdag - miss you bästavän. (LL)

cha, babes

klockan är 12:47 och jag har knappt vaknat än..ee slut, trorts att jag har sovit som FAN inatt. Saknar bästavän ! :-( Annars  är allt ganska lungt, lyssnar på musik just nu...en sak som inte är så jäkla bekvämt är att jag har så jävla ont i mitt högra öga + att dt ee helt svullet ? fattar ingenting. Men mamma säger att svullnaden börjar gå ner nu, så dt ee possitivt. (Y)  Venne vad vi ska göra idag, blir väl "chilldag" - mys på dt ! Jag ee väldigt nöjd med min solbränna nu, jag ee BRUN, så nu kan inte mathias klaga längre :-P haha ! Men han ee såklart brunare än mig....fortfarande... men men. Sks höra om vi kan åka ner till stenungsund och handla lite ? tänkte bara handla ( för mina pegar ) lite linne / shorts + att mamma ska också handla lite. :-)
Nu ska jag gå ut till mamsen, sola lite (a) och sånt.


Alla får ha dt så bra ! PUss, love yah !

13 juli - måndag

cha,babes

Idag har man spenderat hela dagen med mamsen. Varit riktigt najs, men saknar bästavän ! :-( hon ee fan världens bästavän. Hon la ut sjukt mkt bilder på oss, så skrev hon på en "kom hem bästavän, saknar dig redan :-( - blev lite tårögd där (a) Just nu ligger mamma i soffan och löser korsord & jag sitter och skriver här. :-) ska snart krypa ner under filten & mysa, men ska skriva lite till först. Idag har man även vatt & grillat hos en av mammas jobbarkompisar - var skit gott + att man blev proppmätt efter dt. Hans farmor var tysk, så skulle hon prata med mig. Och jag bara: ja...mh....precis. ( men fattade egentligen ingenting ) haha ! Imorgon vet jag inte vad vi gör, men antagligen blir dt väl att man åker ner till stranden elr hänger med mammas kompis igen ? hur som helt tänker jag bara "njuta" och spendera så mkt tid som möjligt med mamma. för ska ändå stanna här i 3 veckor !

Alla får ha dt bra ! PUss, love yah !

12 juli - idag händer dt !Jaha, idag kmr mamma och hämtar mig. Känns lite overkligt, för hon brukar alltid säga "nää jag har blivit sjuk" elr "nää du kan inte stanna så länge som jag trodde" elr "nää jag måste jobba" De kommentarerna har du alltid sagt till mig. Har du ändrat dig totalt ? elr ee detta bara en engångsgrej ? Men jag ska allafal vara glad att jag SKA träffa henne idag !


Igår 11 juli - lördag

Jävlar sikket ös dt var igår, ni skulle sett mig & nattis hahahahah vi var helt crazy ?! Hennes familj var fan uppe och dansade hela tiden xD tror hon skämdes lite. Efter en stund när Måns Zelmerlöw kom upp på scenen, så kmr där en gubbe bakom mig och nattis, för vi bara står upp.. han bara : Ni får sätta er ner, elr får ni gå fram ! Jag bara hur fan tror du att vi ska komma fram när dt står typ 100 st och klänger på varandra framme vid scenen. Nattis syster ( emelie ) bara: vi har väl rätt och så upp ? vrf skulle vi inte. Vi kan förfan inte hjälpa att vi vill se måns, om vi sitter ner ser vi inte ett skit ??! Men men, kvällen blev lyckad allafal, dt blev helt CRAZY - med stora bokstäver, när Jerry Williams kom ut. Alla gamla / unga elr vad man ska säga ställde bara sig upp och skrek rätt ut ! Jag tänkte bara...jaha nu passar dt att stå upp ? Senare på kvällen hittade Casandra, Hette & Vicci oss, de satt typ med oss tills dt var slut. Dt slutade halv 11, jag har för mig att dt skulle hålla på 1 timme till ? men tydligen hade jag fel. Sen var dt att säga hejdå till nattis & hennes familj, sen skulle man möta Mathias & Freddy. Hahaha jag har aldrig skrattat så jävla mkt. De bara satte på världens DUNK-låt och bara diggade / svängde med huvudet. + alla stirrade ju såklart ! Jag bara satt där bak, mm, nu ee dt lite pinsamt :$ men jag kunde ändå inte hålla mig för skratt.

Tack för en underbar kväll alla ! Babes, ni får ha dt bra ! PUss, love yah !


PS. Jag bloggar nog inte ikväll, kmr komma hem rättså sent. Kmr inte palla att sätta igång datan då. Bloggar nästa dag istället - 13 juli - måndag. :-)


11 juli - lördag nattischa time !

Idag har man vatt med natassja ända tills 2. Senare vid halv 4 ska jag dra till nattis - för vi ska på konserten i skivarp ...med Måns Zelmerlöw + Jerry Williams. Ska bli mkt trevligt...men dt håller på 8 - 12 dt ee fan flera timmar. Men kmr ju sitta i en solstol :$ med nattis & hennes föräldrar + släktingar / vänner elr vad dt nu var.

kväll !

 sån liten söötnos ska jag skaffa mig !

cha, babes.


Har precis snackat lite med natassja i tele, ska träffa henne en liten stund innan jag drar till nattis ! Hon kmr komma till mig vid halv 8 ;oo  så jag får snart sleepa. Lägger mig nog vid halv 11. E redigt spänd på att man ska åka till göteborg :$ ska bli riktigt kul ! NU  ska jag fixa till mig ta lotion & borsta tänderna o.s.v.

Alla får ha dt bra ! PUss, love yah !

10 juli - fredag


Idag vaknade jag av att broren ( mathias ) spelade så jävla hög musik att man riktigt kunde känna basen på mitt rum. Men men dt var ändå dags för mig att vakna - för klockan var 12. Efter dt åt jag lite frulle, duscha, torka håret + platta dt. Just nu sitter jag och tittar på tv + lyssnar på musik, på högsta volym ! (aaa) Just nu lyssnar jag på kristinia Debarge -
http://www.youtube.com/watch?v=9U4krGvIOaU den låten är med i filmen : Remember the Titans. Den filmen är riktigt bra! Nu ska jag fortsätta packa lite, hänga upp tvätt och massa sånt - till imorgon. Så jag har allt klart, så kan jag åka direkt när mamma kmr och hämtar mig. :-) Nu ska jag gå och fixa dt.

Alla får ha dt så bra ! PUss, love yah !

9 juli - torsdag

 Supersnygg kjol !------> <---- älskar denna skinnjackan !


Hello, my babes

Har vaknat vid vanlig tid då, ( halv 12 ) börjar bli ganska drygt men men jag får egentligen skylla mig själv för att jag lägger mig så jävla sent på kvällarna ( aa) Nu ska jag äta lite, eventuellt börja packa ! för snart åker jag - dt ee om 4 dagar. Hörs kanske ikväll elr i morgon.

Alla får ha dt så bra ! Puss, love yah !

Kväll ! - diggar MUSIK.

http://www.ginatricot.com/external/productbanner/main.swf?productID=2
hello, my babes

Sitter på mitt rum och diggar musik ! Jag har inte solat så jävla mkt idag som jag tänkte, utan jag sprang bara in & ut genom dörren för att dricka. Har snackat lite med mamsen idag, väldigt trevligt - men dt  negativa med dt är att jag saknar henne ännu mer då. :-( men skitsamma. Tror att jag ska give syrran a call, (Y) om hon vill träffas imorgon äta lunch på stan elr något ?. Min hårfärg har ändrats totalt, nu har jag skit mkt slingor + att jag ee faktiskt blondare. Passar bra till min solbränna. (aaa)

Kuggfråga: ee paow & krillebooi tsm ? elr "leker" de bara. Vad tror du / ni ?

Nu ska jag krypa ner under täcket & kolla lite på film, kanske dricka lite cola
 
Alla får ha dt så bra! PUss, love yah !

julieg713 skriver mkt om vilka färger man ska ha på ögonskugga t.ex sommaren / nyårsafton och vilka produkter som hon rekommenderar till huden / håret & läppglans och lite om mascara. Jag har inte brovat något än, men hon verkar ha koll på vad som är bra för huden / håret + vilka ögonskuggor som passar till bland annat sommaren / nyårsafton / julafton & om man ee ute på stan.

Dt är faktiskt riktigt bra tips, som jag nog kmr använda. (Y) Så JAG   rekomenderar att ni ska titta på henne, för hon kan massa sånt. OBS hon snackar engelska, så de som inte kan / inte har läst engelska, ska ni nog inte titta på henne.

Julie713 ----> http://www.youtube.com/watch?v=uAWysItO-E4&feature=channel


8 juli - onsdag


"Godmorgon" <--- jag hatar att säga dt ordet, men men vet inte annars vad jag ska säga. Har varit vaken rätts så länge, är inte helt utvilad som vanligt...men är ändå lite pigg. Just nu sitter jag och tittar på
  Wallander - skulden & äter frulle. Dt blev äggröra & bullar. Gott ! Tror att jag kanske ska sola lite idag, trots att jag ee rätts så brun. Men dt ee bara skönt, så har jag något att göra istället för bara sitta inne vid datan / tv'n. Nu ee dt bara 5 dagar kvar tills jag åker till göteborg, jag kmr nog skriva mkt om de nu när dt är så få dagar kvar. Ja, hur många dagar som dt är kvar och så.

Saknar bästis ! :-( även om dt var igår som vi träffades.

Nu ska jag kolla värdigt på filmen. Sen går jag ut och solar / om dt ee fint väder.

Alla får ha dt så bra! P
uss, love yah !


7 juliHallåja ! Idag är dt 6 dagar kvar tills jag åker till göteborg. - En del av mig längtar, men en annan del vill stanna här nere. Kmr liksom vara där uppe väldigt länge - 1 månad ! Kmr fan känna mig  "isolerad" haha ! Idag kom man hem från nattis, sov där inatt som ni vet ( skrev ju lite om dt igår ) så just nu chillar jag. För tillfället är jag Chris Brown freak ! Tänker lägga mig i tid ikväll, vill inte sova till halv 12 / 12 varje morgon (aaaa)

Alla får ha dt bra ! Puss, love yah !


6 juli - måndagNu ee man med bästis, vi lejker (a)  nattis har städat massa + skrivit lite på sin tröja. - Das gut !  dt blev riktigt niceigt, hon skrev nattis - på framsidan jönnzi - på baksidan. Sabba den lite / skrev fel men blev ändå bra i slutsatsen. Har vatt på stranden idag, var mkt trevligt spendera den tiden med nattis, mamma Eva + Emelie ( nattis syster ) Ska kolla massa filmer nu, ska mysa riktigt innan jag åker till mamma i göteborg. Det är på söndag ( 12 juli ) i denna veckan. Så dt ee snart, kmr sakna bästis väldigt mkt ! :-( ska försöka tillbringa extra mkt tid med henne innan den 12.
5 juli - lördag < Dop hos lotta & dennis>

Dt var riktigt trevligt igår hos Therese & Henrik <--- kusinen. Men dt hade nog varit ännu trevligare / roligare om jag inte hade haft såna jävla biverkningar av solen ! Min rygg var helt knall röd, + mitt fejs. *hahaahahha* jag har inte tur ;-)

Kväll - 3 juli torsdagNu är dt kväll och jag sitter i soffan med läsk & massa godis. Sitter och glor på *rock star* värkar bra (Y)


alla får ha dt bra. Puss,love yah !


3 juli - fredag
Heejsan allihopa ! Idag har jag stekt som fan, och har narturligtvis bränt som fan också - fast bara på magen och på benen. Så nu är dt bara ryggen kvar :-D tror att jag börjar få min bränna, som *JAG VILL HA*. Men men, snart  ska jag duscha av mig + äta lite. Alla har svettats som fan idag, inklusive Gessi & Fia. - Dt har nog blivit ett helvete för Fia, imed
 att hon ännu inte har tappat sin vinterpäls. Har ännu inte provat  Ben & Jerry - New york super fudge chunk.  Men ska göra dt idag :-) Nu ska jag gå och duscha + äta lite mat.


Alla får ha dt så bra. Puss,love yah !


Ska ju klippa mig när jag kmr upp till göteborg, funderar om jag inte skulle klippa upp mitt hår ännu mer + klippa snelugg.


   <----- typ som henne ?

Lite extra - 2 juli

Blev inget stek, elr något bada i havet :-( fan också ! Ville jätte gärna bada / sola med Pamela & Mathias. Men men, nu ska man äta spagetti & köttfärsås - står och lagar dt (Y) väntar bara på att Pappa & Mashew ska komma in.

Alla får ha dt så bra. Puss, love yah !

 gott ! :-D


2 juli - torsdag

Heej bloggen, vaknade idag vid halv 12, åt frulle & titta lite på tv. Tänkte steka idag men, kom på att dt kan jag inte för att glömde min bikini hos nattis. Fan ! Ville gärna sola lite till...:-(  men men. Idag ee dt jävligt varmt tror att dt ee 26 / 28 grader elr något sånt. Ska vara hemma idag, chilla & lyssna på mkt musik. Mathias stack till stranden med Pamela - de frågade ifall jag ville hänka med, men kunde ju inte - för har ingen bikini för tillfället.

Nu är dt 10 dagar kvar tills jag åker till göteborg. - Fan, vad kul dt ska bli ! :-D Kmr nog åka till stranden rätts så mkt, kmr bli mkt sola & bada.

I sommar kmr jag nog äta mkt glass (aaa) och jag ska testa denna här
< ---- New york super fudge chunk

Den verkar god, så jag ska testa den. jag kmr förmodligen skriva lite om den någon gång, så läs gärna dt.

Alla får ha dt så bra. Puss, love yah !


1 juli - onsdag

Hej jag har inte skrivit på typ 2 dagar nu, och har en hel del att berätta för er :-) Jag har vatt med bästavän ( nattis ) från Tisdag - Onsdag var mkt trevligt. Har blivit mkt Sola & Sova / Vila kom till henne ( i tisdags ) ungefär vid halv 1 - skulle direkt ner till stranden och sola + bada i havet. Sen åkte man hem igen vid halv 4. Efter dt duschade man & sånt, satt lite vid datan / låg och tittade på film. På kvällen / natten tittade man på Big Brother - denna gången däckade inte nattis ! :-D stannade upp till Big Brother var slut, sen kröp man till kojs. Bleva att man låg och snackade / skrattade väldigt mkt. Dagen efter kunde vi sova hur länge som helst för dt var bara vi hemma (Y) gjorde lite god frukost, sen gick vi ut på gräsmattan och myste med Vici- bojse. Halv 3 kom nattis mamma hem från jobbet, så då stack vi ner till stranden igen stannade där typ en halv timme elr något sånt. Har nästan  fått min bränna, men vill bli lite brunare, sen ee jag nöjd (a) 

Jag har lite "forskning" när dt gäller bra makeup, man vill ju gärna ha dt  när dt ee så himla varmt + att dt ska se bra ut nu när dt ee sommar.  Jag har sett på Stina - Lee's blogg, och hon har sagt att om man ska ha t.ex mascara på stranden ska man ha Id elr vattenfast mascara. Jag har lite exempel som är bra (Y) :


- Clinique High Impact Mascara


- Clinique Gentle Waterproof Mascara- Max Factor Aqua Lash Mascara


- Clinique High Definition Lashes Mascara


- Diorshow Blackout Waterproof Mascara
  <----- den här har t.om. Kenza rekomenderat.
RSS 2.0