Gott nytt år!

15:26 - 31 december - 2009


Hej alla bloggläsare!

Gott nytt år på er! Jag tkr att dt ska bli spännande att skjuta upp raketer, haha känner mig väldigt barnslig när jag skriver så..men va faen. Jag ee faktiskt lite barnslig av mig - även om jag ska fylla 15 år 2010. Var ska ni vara idag? Ska ni vara hemma eller festa med era kompisar? För mig har det blivit lite ändrade planer, jag och mamma ska nämligen fira nyår med en av hennes gamla jobbarkompisar. Mkt trevligt, tkr jag. :) Har precis fixat klart mig, känner mig ganska så fin (A) har lagt på lite ögonskugga pch lite mer lager mascara (än vanligt). Men man måste va lite fin när man ska iväg någonstans..Eller man måste kanske inte, men ja ni fattar vad jag menar?! Jag och mamma ska allafal sova där i natt, för mamma har ingen bil nu för tillfället, så vi fick slagga där - och dt va skit snällt!
Men nu gnäller mamma på mig att jag ska släcka datan och ta på mig mina uggs.  Funkar i alla lägen ;)

xoxo

/ E

fyrverk380_sx2fb621


T I S D A G - K V Ä L L

18:38 - 29 december - 2009

Heejsan mina söta bloggläsare.

Just nu ee jag hos Vicci, har vatt här i några timmar. Som ni  kanske vet så åker jag ju imorgon ( till göteborg), ska bli kul på ett sätt och tråkigt på ett annat. För man lämnar alla kompisar eller rättare sagt allt här nere. Men whatever ska inte tänka så..idag har jag som sagt varit med Vicci / eller är fortfarande, har bara umgåtts osv. Mkt niceigt, skönt att göra sånt ibland. :)  Så får jag inte lika hög längtan efter henne. Har ju vatt med nattis också, så dt är ganska skönt att umgås lite med alla innan man åker någonstans.
Sitter här med musik på högsta volym - älskar det! Så ska det va i Ebbas värld. Vad har ni gjort idag då? Kanske "shoppat" nyårsraketer? Dt ska inte jag göra detta året, som jag kanske nämde igår för man kan se nästan alla raketer som skjuts (stavas dt så?!) upp på himlen. Så kan man kolla där istället, dt ee ett bra sätt att inte slösa pengar på ;) ...hehe.
Men nu ska jag leka med Vicci, men tog mig tid att skriva ett litet inlägg till er. Visst ee jag snäll? Haha..

xoxo

/E



Slänger in en gammal bild på mig och Vicci.


M Å N D A G - K V Ä L L

19:06 - 28 december - 2009


Tänkte göra ett kvällsinlägg som jag faktiskt inte gjort på länge. Hur har er dag varit? min har varit ganska så lugn och mysig. Spenderade dagen med bästis till ungefär vid 4-tiden. Sen kom mathias och hämtade mig för jag skulle fixa lite här hemma. :) Skulle dela upp mina kläder i olika högar för pappa skulle tvätta de. Ni vet hur organiserade föräldrar är? Haha. Har snackat lite med mamma osv, vad vi ska göra när jag ska upp till henne..tror att vi bara ska mysa och spendera tid med varandra. Ha massa myskvällar osv. Ja ni fattar.
Vad ska ni göra på nyårsafton? Festa eller bara vara hemma? En sak som är väldigt mysigt på Tjörn (där mamma bor) är att där mammas hus ligger kan man se exakt alla raketer som smälls på ön. Skit coolt, tkr jag! Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och tittar på Biggest loser - jag kan göra 2 saker på samma gång. Visst ee jag häftig? Nej, skämta bara. Hihih. :$

Men nu ska jag göra något vettigt..vet inte vad ..ännu. Men kommer väl på något. :)

xoxo

/ E



godmorgon!

10:22 - 28 december - 2009


Heej på er allihopa!

Sitter just nu hos bästis, har sovit här inatt. Mkt mysigt, sitter här nu med musik på högsta volym. Haha ja va faen, ee ju bara vi 2 hemma. Fick passa på att spendera tid med henne nu imed att jag åker snart..:)lite sad - men får ju träffa mamma allafal. Vi stannade uppe till ungefär halv 2 för vi tittade på film osv. Sen när vi skulle sova så blev dt att vi pratade massa - om vårt privatliv och massa annat. Venne riktigt när jag ska hem idag, får väl ta och rimga pappa lite senare idag :)
Men dt ee ju alltid bra ifall man stannar lite längre..hehe. Nää..men nu måste jag sticka, ni får ha dt såbra så länge. Slänger in en bildpå nattis & me. :)

Lööve yah!'


O-M-G?!

20:38 - 25 december


Hej på er allihopa!

Hur har er jul varit? Min har varit supermysig. Fått massa fina paketer som t.ex: Naomi Cambell-kit med 2st olika parfymer, doftljus, ridjacka, massa smink av mormor och min moster, plånbok, högtalare till min data, halsduk + vantar osv. Blev riktigt glad! Har ni funderat på vad ni ska göra på Nyårsafton? Då är jag allafal hos min mamma i Göteborg. Jag åker den 30 december och kommer hem den 9 januari. Så dt blir alltså 11 dagar, och dt räcker för tillfället. :)

Jag har en väldigt tragiskt nyhet att berätta. Vet ni vem Brittany Murphy är? hon har varit med i Smekmånaden, 8mile, gör rösten till Happy Feet, den lilla svarta boken osv. Hon är DÖD! Hon dog den 20 december, alltså 5 dagar sen på söndagen. Jag kunde inte fatta dt först när min syster berättade dt för mig - när vi satt och åt. Hon var ju skit söt och jätte känd.

Här är lite fakta om Brittany Murhpy.

 


Brittany Murphy

Född: 10 november (1977) Atlanta, Georgia, USA

Död:  20 december (2009) Los Angeles, Kalifornien, USA

Make: Simon Monjack  (2007 - 2009)

Har medverkat i filmerna:

1. Dead girl
2. Happy Feet
3. Love and other disasters
4. Sin city
5. 8mile
6. Smekmånaden
7. Clueless

och massa andra.


21:49 - tisdagskväll.

Nu har vi äntligen skaffat julgran, kanske lite väl sent än många andra. Men men. Jag har inte ens fått chans att köpa julklappar, och det är vad..typ 2 dagar kvar. Gud hjälp mig, hehe. Har hört att det ska regna på julafton, wft?! Asså ärligt ifall det regnar just den dagen och all snö försvinner - kommer jag lägga mig på marken och skrika. Okej, lite barnslig där..men ja. Asså jag tror att vi har spöke hemma hos oss, innan funkade inte våran julbelysning i granen..men nu så startade den när jag satt här vid datan. Weird or what?
Tittade på en sida där man kunde köpa lösogonfransar, och på det stället kan man definitift inte ha det. Så jag fixade till det lite (A)




12:28 - lördag ( 19 december)

Har precis testat mina nya lösögonfransar, gud vad långa man får. Jättefint, i really like it. :) Det snöar fortfarande riktigt mycket, det var ju meningen att jag skulle till nattis idag, men det gick inte pågrund av all snö. Så vi ska kanske ta det på nyår istället. Mycket kul! Vad ska ni göra idag då? Jag ska förmodligen åka med pappa och handla massa julsaker + julgran. Vad kan man köpa till sina syskon i julklapp? Kan någon ge mig ett bra svar. Jag har funderat väldigt mycket på det, och kommer inte på bra saker. Undrar vad jag får..haha. Men jag förväntar mig faktiskt inget speciellt dyrt som jag alltid brukar få. - För jag fick faktiskt en helt egen data i födelsedagspresent.

Hur som helst, var ska ni fira jul i år? Jag och min familj + släkten ska vara hos min faster. Ska bli kul, tror faktiskt att hundarna också ska vara med. De brukar hjälpa mig att dela ut julklapparna till alla ;) Hahaha!
Jag kan tyvärr inte lägga upp "Dagens outfit" idag, för Mathias har kameran. Jävla skit. Så ni får se när han kommer hem. Okej?

Dagens kuggfråga: När är det dags att handla julgran?


17:22 - fredagkväll.

Sorry..dålig uppdatering.


Har varit hemma hela dagen. Imed att det toksnöar här i V.Vemmenhög. Rätt så mysigt, enligt mig. Haha, men när det gåller alla andra säger de bara. Nää, gud vad jobbigt. + att bussara är inställda, så man kan ju egentligen inte komma någonstans. Ikväll ska jag och Papi ha myskväll, imed att Mathias är hos någon kompis. Och kommer hem imorgon. Så vi är själva med bebisarna (hundarna). Kanske ska leka med Nattis imorgon, vi snackade lite om det på msn innan idag. Så vi får se hur det blir. :) Annars har det inte hänt något speciellt nytt. Juste.. jag var ju i malml med min enhet. Köpte en sminkborste i malmö, sen var jag inne på 2+1 i skurup och köpte en skit god parfym för 85 kr. Så nu luktar jag gott! Hehe. 

KISSES&HUGS.

Detta skulle jag inte tacka nej till! Skulle ni?? 

20:20 - tisdagkväll

Yes! Årets första snö kom äntligen idag. Men nu för en stund sen slutade, och började snöa istället. Ärligtalat så ville jag slå sönder något. Hihi. Ja va fan, jag älskar snö. Och håller ni inte med att om ni inte fick snö på julafton förra året..som måste vi det detta året? Eller? Jaja så är det. Imorgon blir en väldigt "chillig" dag, för vi ska som sagt till malmö, och bowla s.a.m gå till Entre' och shoppa. Hela min enhet ska det. Kommer bli ganska fullt i bussarna..men whatever. Ska dra med mig lite pengar också, kanske hittar något? Maybe..

KISSES&HUGS. 


LVE


19:42 - söndagkväll.



Mobbad bild. Tack jag vet..men jag hade skit roligt på denna bilden.




Hejsan alla.


Sorry.. för en jäkligt dålig uppdatering. Har varit riktigt upptagen med läxor, vänner osv. Men nu tog jag mig tid för att skriva lite i min blogg. Under helgen har jag varit med VicciPicci, har kollat massa skräckfilmer och käkat massa godis. Haha, jag låg ju med min godispåse i mitt knä. - Sen blev jag så jäkla rädd att jag drog upp täket...och såklart följer allt mitt godis med. Så jag låg där med massa godis överallt i sängen. Vicci bara skratta.

blev lite pinsamt där. Sen idag (söndag) kom bästisen hit, för vi skulle träna Michelangelo. Gick väldigt bra. Stolt över oss. Hehe. klippte även hans man, jag va lite skeptisk i början. Men dt blev bra i slutsatsen :)
Har suttit nu i över 1 timme och skrattat åt  www.Felsms.com  <--- så jäkla kul! måste titta på den sidan. Ni kommer skratta jätte mkt, speciellt om ni har torr humor. Hahaha.
T.e.x dessa här. Se nedan. 


Lite öm

17.24
Till: Mamma
Sms: Lite öm i murran sen i går ;P
Svar: Vad har du gjort

Förklaring: Mamma fick mitt sms istället för min kille. Trodde jag skulle dö. Jag skäms fortfarande för det.


Va ?!?

18.38
Till: Chefen
Sms: När du kommer så ska du få en avsugning och komma i min mun. Sen ska du få knulla mig som den lilla hora jag är. Vill ha dig här nu
Svar: Va?!?

Förklaring: Min kille fick inte smset som det var tänkt utan min chef. Jag hade betalat 1 miljon för att få det där smset oskickat.


7 december.

det var länge sedan jag skrev här. Har inte haft tid bara... haft läxförhör osv. Men jag orkar inte skriva mer idag, sitter och lyssnar på musik förstår ni.

Den som spelas mest på ebbas ipod är: new kids on the block (feat lady gaga) - big girl now (+lyrics)



LÖÖÖÖÖÖÖVE YAH! §

17:58 - onsdagkväll.

'heej på er.

Dt var ett tag sedan jag skrev här, har inte haft tid helt enkelt. Läxor och kompisar ni vet. Har ju även firat min systers pojkvän..mkt niceigt bara vår familj. Har ju även vatt i ullared med bästis, venne ifall jag har skrivit dt innan? Hur som helst var dt skit kul! Men gud vad folket där är cp!! De är ärligtalat helt galna? De kör nästan på en med sina kundvagnar..jag fick t.o.m en hel kärra i ryggen, jag flög nästan över en sån stor korg. Fick hålla mig skit hårt i nattis så att jag inte tappade palansen. Och såklart va dt en gamal tant också. Så fick lite ryck att vi puttade undan kärran. Aja, har precis vatt inne på Lindas sminkblogg, hittade en skit söt sminkning, som jag blev totalt förälskad i. Önskar bara att jag visste hur man gjorde. Hhmm..får ta reda på dt.

Men nu ska jag allafal läsa lite homework, men ni får ha dt så bra!

Puuss på er.

KISSES&HUGS.
 gammal bild, men ja..


RSS 2.0